Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

satee

podróbki perfum z allegro, prosze o rade

Polecane posty

Gość ajcik
Satee - ja tez trzymam kciuki. Powinnas napisac mu o komentarzu, forach i wszystkich mozliwych miejscach w necie - lacznie z poinformowaniem administratorow allegro - moze spęka... trzymaj sie, pozniej jeszcze tu zajrze..

Gość ajcik
ja tez moge napisac! :) a co? np: "witam, chcialam zakupic perfumy z Panskiej aukcji, doszly mnie jednak sluchy, ze sprzedaje Pan podróby - wiele informacji w necie o panskich aukcjach znalazlam..."

Gość alaaa
ajcik ma racje!!! mozna jeszcze dodac; jej chyba cos jest noe tak z pana perfumami bo na kazdym forum az kipi ze jest pan oszustem! gdzie sie tylko nie zajrzy pisza o panu same negatywy

mysle z epomysl z kilkoma mailami naraz jest bardzo dobry:D facet padnie jak otworzy skrzynke:P

Gość ajcik
wysylamy? :)

Gość alaaa
pewnie...jestem za!

jezeli mozecie dziewczyny to bardzo fajnie by bylo. oczywiscie mozna zalozyc nawet konto w tym celu co tez chyba zaraz zrobie:)

dzieki dziewczyny:) fajna jest ta nasza babska solidarnosc

satee a czemu tego nie zglosisz do allegro ze frajer buble ludziom wciska i jeszcze sadem straszy

zglosilam, ale musze poczekac na odpowiedz bo allegro nie odpowiada natychmiast. jesli chcecie to jak tylko otrzymam odpowiedz napisze co udalo sie zalatwic

Gość alaaa
ok ! napisz!!!! ja napewno wysle maila! a teraz musze juz uciekam papa jeszcze tu zajrze

Gość ajcik
"Witam Bylam zainteresowana Panstwa perfumami, ale znalazlam w internecie bardzo wiele niepochlebnych informacji, jakoby sprzedawane kosmetyki nie byly oryginalnymi? Zajrzalam w Panstwa komentarze i znalazlam potwierdzenie w negatywnych komentarzach wystawionych Panstwu przez niezadowolonych klientow. Trudno mi podejrzewac, ze informacje na niezaleznych forach internetowych sa klamstwem. Czy mozecie Panstwo zapewnic mnie jakos o oryginalnosci swoich produktow???" Poooooooszlo! :)

na moje oko, to co najwyżej Ty go możesz sądem postraszyć. W Polsce sprzedaż podróbek jest nielegalna...

Gość nasturcja chlebowa
ja jak mnie jedna laska oszukala wysylalam do jej kupujacych maile ze sprzedaje barachlo i wszyscy sie wycofywali z aukcji :D

ok bede was informowac jak tylko cos zalatwie. ale to najwczesniej jutro wieczorem po pracy zagladajcie

Gość ajcik
ooo, pomysl Nasturcji chlebowej jest bajeczny :D z niego tez koniecznie skorzystaj odechce sie łachowi oszustw!!!

zapomnialam dodac ze napisali jakoby maja jakis dokumenty na potwierdzenie oryginalnosci perfum. jest w ogole takie cos?

Gość ajcik
w zyciu o niczym takim nie slyszalam

Gość ajcik
satee - ja uciekam juz do domu z pracy, zajrze do Ciebie jeszcze, trzymam kciuki, zeby cos sie udalo, a jakbys chciala wiecej maili - smialo - ja moge do niego pisac dzien i noc. nienawidze oszustow i zlodziei. i skorzystaj z rady nasturcji - baaardzo fajny pomysl. i o tym wszystkim powinnas go uprzedzic - jak mocno mozesz mu utrudnic jego allegrowe zycie....odechce mu sie - wiec moze zachce mu sie jednak oddac Ci Twoja kase.

witam, \"nie otrzymalam odpowiedzi w zwiazku ze zwrotem gotowki wiec zglosilam sprawe do serwisu allegro. poinformowalam ich o tym ze sprzedaje pan nieoryginalne perfumy co jest nielegalne. w dodatku nie chce mi pan oddac moich pieniedzy i straszy sadem choc w tym przypadku to ja moglabym pana zaskarzyc. jezeli w dalszym ciagu nie chce mi pan oddac pieniedzy to pounformuje kazdego allegrowicza ktory kupuje u pana w danej chwili perfumy o tym ze sa to tanie podroby a sprzedawca straszy sadem. moze ostrzeze to innych allegrowiczow i skutecznie utrudni panu prace. nie omine takze roznego rodzaju forow internetowych a to mi wolno bo maila moze napisac kazdy. wiec jak? dojdziemy do porozumienia? ja od poczatku chcialam pozytywnie i grzecznie zalatwic ta sprawe, ale jestem osoba uczciwa i nie lubie byc straszona czekam na odpowiedz\" moje tez poszlo:)

Gość ajcik
swietne Satee :) i co, odpisal?