Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PLEASSSSSSSSSSSSSSSSSEEEEEEEEE

JAK SCHUDNAC 8 KG W 30 DNI?????W WAS OSTATNIA SZANSA

Polecane posty

no dobrze daj jadlospis dodam ze to co dzieniie jem na moment oecny to:: 2 jaja na twardo litr soku pom garsc orzeszkow 2 kawy z mlekiem

nie jem pieczywa ani miesa

Gość na mnie SB nie działa
"wiecie jak ja jadłam kiedyś? śniadanie jedna ,dwie kanapki-białe albo inne pieczywo z wedlina czy tam serem,jak jadłam obiad to zawsze mniej niż mój syn 6 lat,a kolacja to albo była jakaś kanapka czy serek albo nie,a waga jak stała tak stała" tak jadlas i wazylas 90kg.!!??

no wiec jak sadzicie ile schudne na jajkach i soku pomidorowym???

11.05 -obiad---właśnie się zajadam obiadem-pół piersi z kurczaka(gotowane w wodzie z kostka rosołową)plus ćwiartka pomidora i pół mało solnego ogóreczka 16.05 podsumowanie--2 listki sałaty,2plasterki szynki i odrobina brokuła ze skrawkiem piersi z kurczaka...to se dziś pożarłam hi hi 17.05 śniadanie-sałata,2 liście z szynką obiad(powiedzmy bo już nie zdążyłam nic innego zrobić przed pracą)-jajecznic z 2 jaj z połowka pomidora i rzodkiewka kolacja-serek wiejski light 18.05 śniadanie już opisywałam chyba-sałata i dwa plasterki szynki obiad(zdążyłam)-kawałek piersi(1/4)podsmażona z małą ilościa brokułów kolacja -serek wiejski 19.05 jestem juz nawet po obiedzie,ale zrobiłam pare kesów bo mi nie wchodzi to jadło-tuńczyk w sosie własnym z pomidorem i cebulą,dobrze,ze chociaż na śniadanie był skrawek tej kurczakowej piersi 20.05 dziś jestem na samej kapuście pewnie,że nie kwaszona-gotowana śniadanie kapusta,obiad też kapusta ale deko dosłownie bo mi nie wchodziła a kolacji to chyba sobie odmówie... no i jednak kolacji nie jem bo jakoś głodna bardzo nie jestem.musze tylko wode nadrobić bo narazie tylko 1,5 l. 21.05 śniadanie (13.00)-jajecznica z jednego jaja z kawałkiem pomidora i może 2 dkg piersi z kurczaka gotownej obiado-kolacja(18.00)-kawałek piersi z kurczaka gotowanej z kapusta ale jutro już nie jem kapusty hiii 22.05 moje śniadanie-jajko na twardo z pomidorem i szczypiorkiem na obiad pewnie zjem kawałek piersi z kurczaka bo mi jeszcze coś tam zostało z warzywami a na kolacje wiejski light. 23.05 a u mnie dziś tak było apetycznie -śniadanie_jajecznica z dwóch jaj+ogórek małosony -obiado -kolacja-dwa plasterki szynki,małosolny i skrawek jakiegos tam śledzia 24.05 śniadanie-przełknęłam te dwa jaja i musze zaznaczyć że z bólem ...po pierwszym miałam dość...przy drugim nawet ząbki zaczeły strajkowac bo cos nie chętnie gryzły,aż mnie ciary przechodziły...a ostatni kawałek to miałam chęć po prostu połknąć hi hi 27.05 a na śniadanie znów wiejski,super biorąć pod uwagę,że jestem przed okresem i zjadłabym coś lepszego....o wiele lepszego,ale dieta zobowiązuje czyż nie???hi hi obiado kolacja-2 jaja na twardo z kawałkiem pomidora i zielonego ogórka 28.05 śniadanie-dwa plasterki szynki i kawałek papryki konserwowej,pół grapefruita obiad?-wiejski kolacja- wiejski i pół grapefruita 29.05 -śniadanie-3\"plasterki białego sera\" -2 śniadanie-jajecznica z 2 jaj plus kawałek pomidora -kolacja-grapefruit 30.05 dziś wchłonęłam -śniadanie-2p lasterki białego sera(oczywiście chudzizna),2 plasterki polędwicy i kawałek papryki konserwowej kurcze a pózniej tylko jakieś śledziki 1.06 póki co zjadłam pół grapefruita(na pół godz przed sniadaniem,bo czytałam,że tak trzeba)a na sniadanie główne dwa plasterki szynki i kawałek małosolnego z pomidorem...powiem szczerze ,ze najlepszy to był ten owoc.... 2.06/3.06 grzechy popełnione w związku z wyżej wymienioną impreza, grzeszki od wczoraj od godz 20-do dziś do godz 11-dwa małe szaszłyki,gdzie prócz mięsa z kurczaka było inne z kawałkami tłuszczu,kawałek karkówki(wielkość paczki papierosów)całe jajko z majonezem i pewnie jakieś 4 szklanki coli...no niestety jeśli była wódka to musiałam to zjeść żeby mnie na tamten świat nie przegnało... a menu z wczoraj do imprezy-grapefruit ,jajecznica z dwóch jaj z pomidorem i wiejski light ,a dziś po na kolacje 3 plastry szynki.....

please - jakbys sie troche poruszala to na bank schudlabys z 5 kilo, do tego dieta 1000 kcal. nie oszukujmy sie. za najdalej 3 dni nie bedziesz mogla patrzec ani na jajka ani na sok pomidorowy. w diecie potrzebne jest urozmaicenie. pozatym co z tego, ze schudnie 8 kilo jak po tym jadlospisie bedzie wygladala obrzydliwie zle. i po co ci to? schuniej 5 ale zdrowo, zamiast 8 ale niezdrowo.

4.06 bilans dnia moje miłe- -standard ostatnio pół grapefruita przed sniadaniem -sniadanie 2 jaja sadzone z 2 plasterkami wędliny drobiowej -obiad(w pracy jak się domysleć mozna)-wiejski light -kolacja dwie łyżki gotowanej kapusty i n a koniec grapefruit 5.06 śniadnie-kapusta gotowana i dwa plasterki polędwicy obiad-kawałek smazonej piersi z kurczaka(bez paniery rzecz jasna)z kapustą kolacja-tez smażona pierś 6.06 śniadanie-półtora grapefruita. 8.06 śniadanie-makaron sojowy z indykiem obiad-jajecznica z dwóch jaj i kawałek pomidora kolacja-wiejski 9.06 obiadek-pierś z kurczaka i kawałek pomidora z cebulą 10.06 tylko jajecznica z dwóch jaj z pomidorem i mozarella 11.06 śniadanie-wiejski obiad(wyszła przekąska)-3 plasterki konserwowej z 2 plasterkami jajka kolacja -wiejski 12.06 śniadanie-grapefruit,jajecznica i ćwiartka pomidora obiad-pulpet i kawałek pomidora kolacja-wiejski A WIEC-to jest autentyczny jadłospis ,specjalnie kopiowany z innego topiku na którym pisze,aby nie było,że oszukuje czy coś takiego.jesli gdzieś nie ma śniadania czy kolacji to zazwyczaj kolacji nie było a jak była to tak jak na śniadanie mogł byc wiejski albo szynka bo jajaek na kolacje już nie jadam.........

a do koleżanki---- na mnie SB nie działa---------tak niestety było,i byłam przez to zrozpaczona a ograniczając swoje ilości gówno chudłam!!!wszystkie babki ode mnie z pracy mówiły,że ja to chyba musiałabym już nic zupełnie nie jeść żeby schudnać bo widziały jak jest ze mna każdego dnia..........

a pomarancze???