xDxDxDxD 305 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Był dzień świra, jest dzień zyeba... Ale każde oszustwo musi mieć granice przyzwoitości. Nie dam rady się naciągnąć do 166 cm wzrostu. Ja już tylko w dół lecę E wzrost malo ważny, podaj inne wymiary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 232 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: E wzrost malo ważny, podaj inne wymiary. Rozmiar biustonosza? Właśnie przeglądam takie zapinane z przodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 8 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: E wzrost malo ważny, podaj inne wymiary. Spokojnie, pobudzisz sobie wyobraźnię i nie będziesz mogła zasnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 305 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Rozmiar biustonosza? Właśnie przeglądam takie zapinane z przodu Mam takie 3, spoko opcja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 305 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Spokojnie, pobudzisz sobie wyobraźnię i nie będziesz mogła zasnąć. No ja nie wiem co takiego musiałbyś napisać żebym nie mogła zasnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 8 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: No ja nie wiem co takiego musiałbyś napisać żebym nie mogła zasnąć. Możesz wzorem Leżaka poprosić AI o sprośne teksty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 142 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Mam takie 3, spoko opcja. Masz biustonosz gumowy potoczna nazwa. Dokładnie samoprzylepny silikonowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 305 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, carewicz rzeczywistości napisał: Możesz wzorem Leżaka poprosić AI o sprośne teksty. Ja nie leżak, nie interesują mnie teksty napisane przez bota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 8 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Ja nie leżak, nie interesują mnie teksty napisane przez bota. Szukasz wirtualnych przygód..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 305 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Masz biustonosz gumowy potoczna nazwa. Dokładnie samoprzylepny silikonowy? Mam ale on nie jest dobry na co dzień, tylko do súkienek bez ramion. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 142 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Mam ale on nie jest dobry na co dzień, tylko do súkienek bez ramion. Sam się przylepia czy na żel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 305 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Szukasz wirtualnych przygód..? A tak to wyglada? Cholera to niedobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 305 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Sam się przylepia czy na żel? Sam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 8 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: A tak to wyglada? Cholera to niedobrze. Niedobrze. Już myślałem, że coś będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 142 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Sam. Nie odpada sam? sorki za takie pytania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 232 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, xDxDxDxD napisał: Mam takie 3, spoko opcja. Ten jest fajny z tyłu https://zapodaj.net/images/489109bc35f84.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 305 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, carewicz rzeczywistości napisał: Niedobrze. Już myślałem, że coś będzie. Masz zablokowaną skrzynkę, ja też, tak więc to znak że trzeba grzecznie iść spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 305 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Nie odpada sam? sorki za takie pytania Nie odpada, dobrze się trzyma, wręcz przysysa się do skóry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 305 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Ten jest fajny z tyłu Wygląda jakby był z Shein. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 142 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Nie odpada, dobrze się trzyma, wręcz przysysa się do skóry. Jeszcze masz gładką skòre,.starsze panie nie zalożą bo odpadnie chyba 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 232 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Wygląda jakby był z Shein. Z Temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 305 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Jeszcze masz gładką skòre,.starsze panie nie zalożą bo odpadnie chyba Za 15 lat wypróbuje i dam znać czy odpada. ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 142 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Za 15 lat wypróbuje i dam znać czy odpada. ;D Ok trzymam .za słowo. Jak coś daj znać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 305 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Z Temu Byłam blisko. Ładny tylko trzeba by było chyba nosić przezroczystą bluzkę żeby można było go podziwiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 142 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Baba napisał: Z Temu Lepiej z Temu bo nowe. Shein taki lumpex wspòłczesny używane ciuchy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 305 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Ok trzymam .za słowo. Jak coś daj znać. Zapisze sobie w kalendarzu że jak dozyje to dac znać w 2040 roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 232 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Jeszcze masz gładką skòre,.starsze panie nie zalożą bo odpadnie chyba Ty jesteś jeden na milion Miseczki silikonowe też mają ramiączka. To raz. Dwa. Niektóre modele staników (najczęściej koronkowe) mają wszyte w miseczki paski silikonowe. Wszystko po to, by zachować ładny kształt. Temperatura skóry "robi całą robotę". Możesz swojej starej śmiało kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 232 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Byłam blisko. Ładny tylko trzeba by było chyba nosić przezroczystą bluzkę żeby można było go podziwiać. A po co bluzka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 8 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Możesz swojej starej śmiało kupić Sam może nosić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 232 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Lepiej z Temu bo nowe. Shein taki lumpex wspòłczesny używane ciuchy. Nie obrażaj lumpeksów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach