Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeniesienie

dobra przez wakacje postanawiam sie wziasc za siebie i dopiero jesli wtedy sie

Polecane posty

[13.06] 21:55 BeznadziejnaOsobaPełnaNadzieii nie uda sie zabije pomozecie mi ? 1 cel : pozbyc sie całkowicie pryszczy no własnie i co mi doradzacie ? zaczełam leczenie aknemycinem ale wiem ze da on tylko chwilowa poprawe i nie wiem czy kontynuowac czy isc w czwartek do dermy (30 zeta) i prosic o wypisanie izoteku ( nie ma pewnosci czy mi go wypisze) ale skutki uboczne sa powazne miedzy innymi depresja i mysli samobójcze ( a ja mam skłonnosci) no i poi drugie koszty sa wysokie ok 150zł na miesiac a kuracja trwa chyba 6 miechów za chwile drugi cel na razie czekam na wasze porady dotyczace tej kwestii [13.06] 21:56 WZIĄĆ kretynko Już ktoś ci kiedyś zwracał na to uwagę, niewyuczalny tłuku. [13.06] 21:57 BeznadziejnaOsobaPełnaNadzieii o kurde faktycznie ale szybko pisałam [13.06] 21:58 dział zdrowie i uroda zaprasza [13.06] 21:59 BeznadziejnaOsobaPełnaNadzieii ale tam mi ludzie nie pomoga a tutaj wiekszosc znam [13.06] 22:01 dobra rada dla ciebie Zajmi się swoim umysłem, a nie ciałem. Z tym jest u ciebie dużo gorzej. [13.06] 22:02 dobrze Ci radzę Ja lecze sie izotekiem, buzia jak marzenie, a depresja i mysli samobojcze nie sa wywolane lekiem a stanem cery, nie ma na co czekac tylko szybko wziac sie za swoja twarz, na poczatku bedzie wysyp, musisz wytrzymac, pozaslaniaj lustra ale po 2-4 ms kuracji, ani jednego pryszczyka juz nie bedzie, ja juz od 5 ms mam czysta twarz, nawet wagrow nie ma, skora matowa, tylko nierownosci pozostaly, ktore zluszcze po kuracji, a tej zostalo jeszcze 4 ms, 7 opakowanie zaczelam Nie czekaj tylko sie o to lekarstwo postaraj [13.06] 22:02 everlasting love idz do ginekologa moze to przez testosteron masz trądzik....ja tez miałam okropny problem z cera od 8 miesiecy biore tabsy a juz po 3 miesiacach była poprawa ogromna [13.06] 22:03 co za ludzie prości Te kto Cię wyzywa sam jest kretynem/ kretynką, szkoda słów na takich ludzi ... [13.06] 22:04 Miśka88 (mania2311@tlen.pl) Autorko napisz do mnie na gg nizej jest podany Gadu Gadu - 6999877 - Gadu Gadu >ZnEżNżDrDc< 08.06.2007.r - AbY dO cZeGoŚ dOjŚć TrZeBa WyRuSzYć W dRoGę !!! TyLkO żYcIe PoŚwIęCoNe InNyM jEsT wArTe PrZeŻyCiA MoJe ToPiKi 1. NoWy EtAp ŻyCiA - Radykalne Zmiany !!! http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3441401&s tart=0 2. TaNiEc - Bollywood Dance !!! http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3462743 3. WsPóLnE oDcHuDzAnIe Do WaKaCjI - Start 25.05.2007.r. !!! http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3476810>

Gość kassss
a drugi cel ?

Gość BeznadziejnaOsobaPełnaNadzieii
dobrze Ci radzę--> a jak się Tobie wydje wypiszą mi na lato ? ile Ty wydajesz na to? bo moja ciotka pielęgniarka z dermatologi mówi ze mój stan cery nie nadaje się na leczenie izotretinoiną to chyba mam czekać az bedzie tak źle az sięnada :O bez sensu to ich całe leczenie jeszcze nie słyszałam by ktoś się wyleczył czymkolwiek innym anty i tetrysal dają poprawe ale tylko na czas brania

Gość dobrze Ci radzę
Mi też tak mowili, posluchalam i wzielam 3 lata pozniej, jak juz byla ruina, antykoncepcja- nawet nie mysl ze cie wyleczy, tylko pogorszy stan cery, jak odstawisz bedzie makabra, tak jest w wiekszosci przypadkow, tradzik to juz powazna sprawa, co innego tlusta cera i jakies krosty ... Tylko izotek, bo to jedyne skuteczne lekarstwo, poki co najskuteczniejsze na rynku Ja biore do wrzesnia, musze sie przemeczyc, swietnie znosze, wiec nie powinnas miec problemu, dostaniesz pewnie 20 mg na dobe, to najnizsza dawka, zalezy jaka masz wage, najlepiej zeby nie wieksza niz 50 kg, inaczej dawka bedzie musiala byc wyzsza ... 140 zl plus kremy nawilzajace, pomadki do ust, bo trzeba non stop smarowac, inaczej wszystko ci popeka, droga kuracja, ale skuteczna

Gość BeznadziejnaOsobaIJuz
upup

Gość BeznadziejnaOsobaPytająca
upup