Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lady_in_red21

jak zaczac email do profesora

Polecane posty

chce napisac maila do swojego profesora, bo nie moge jutro przyjsc na uczelnie a nie mam telefonu. jak to zaczac? witam, niestety nie moge jutro przyjsc na uczelnie bo ... jak podpisac? dodac pozdrawiam? czy cos w tym stylu?

Gość L_Wira
Siema Ziutek, znowu mnie anoreksja dopadla i nie moge jutro przyjsc, bo czuje sie gruba. Graba lady_in_red21 always on diet

Na początku dobry wieczór Szanowny Panie Profesorze a zakończyc \"z poważaniem: tu twoje imie i nazwisko) Co istotne zaznacz, z którego roku jesteś, jaki wydział itd.

Gość Jacek Wu.
Ja jestem z 1981 roku, lady Ty zaznacz, ze jestes z 1986.

Gość jajkk
Tylko: Szanowny Panie Profesorze, Pozwalam sobie tą drogę przekazać wiadomość, że niestety nie będę mogła... Przepraszam, bardzo mi przykro... coś tam Z wyrazami szacunku, XYZ Pozdrawiam to można do klienta albo kolegi z pracy.

Gość zdaniem.faceta
Napisz tak: Szanowny Panie Profesorze , trochę się wsydzę przyznać i już taką wstydnisią jestem ale muszę się Panu profesorowi przyznać, że mnie się podobają najbardziej dojżali i mądrzy faceci , Pan jest taki męski i dojżały , jestem Panem wprost zachwycona, cudowny ma Pan głos i słucham Pana wykładów z ogromną przyjemnością , jest Pan moim idolem i Pana owłosione ręce oraz dłonie działają na mnie bardzo podniecająco :) Chcę Panu zrobić odrobinę przyjemności i na egzamin przyjdę zupełnie bez bielizny , po zaliczeniu egzaminu pozwolę się Panu profesorze zaprosić na kawę , zapraszam na kawę profesorze :)

Gość a jak do nie profesora
ćwiczeniowca? :)

Gość SZP Cwiczeniowcu