Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozka lamina

Prawdziwe przepowiednie

Polecane posty

Gość izabel1
czy znajde prawdziwa milosc , kiedy to nastapi jesli wogole , czy bede miec wlasna rodzine (26.11.1978 niedziela, kobieta)

Gość aguśka_86
02.03.1986 (kobieta) 29.03.1986 on Czy weźmiemy ślub? Jeśli tak to kiedy?

Gość wróżka lamina
Nelka26 przepraszam za pominiecie musialam leciec do pracy. Wodniczku jesteś dobra osobą lecz czasem potrafisz być wyniosła bardziej myśl nad słowami które wypowiadasz bo wkrótce możesz kogos zranic bądz sama byc zraniona. Dla cIebie wodniczku wczesne małżeństwo jest jak najbardziej wskazane wiec nie ma na co czekac. Twój partner kocha zwierzeta co dobrze wrózy mu jako w spełnieniu sie w roli ojca, potrafi byc kochajacy i wyciagac wnioski ze swoich błedów. miłośc to pojecie szerokie w zaleznosci jak je rozumiecie miłość jest i bedzie sie nasilac. ślub wkrótce o ile pewna osoba która stoi wam na drodze was nie rozdzieli dotyczy równiez to zdrady. Summaries Jako byczek jestes bardzo wrazliwy zarównie w sercu jak i na piekno czasem to co sie swieci nie jest złotem czasem dostrzec inne wartosci które ma osoba charakter??? Dziewczyne do wrzesnia znajdziesz jest to pewne tylko musisz pomoc szczesciu nie chowac sie w skorupce tylko pokazac ze jestes wartosciowym człowiekiem który potrafi kochac tak samo zewnetrznie jak i wewnetrznie Wiki1978sroda Byczku jesli kochasz to bez pamieci jestes osoba rodzinna i zalezy Ci na harmoni życia i szczesciu. Jesli pytasz o pana z Bliźniąt jak najbardziej jest osoba prawdomówną lecz nie zawsze zdarza mu sie ukrywac pewne szczegóły co predzej czy później wyjdzie na swiat dzienny. Jest w swoim życiu filozofem byle jakie odpowiedzi go nie interesuja nie lubi osob mało rozgarnietych uwielbia miec wszystko czarno-na białym. Zwiiązek z nim może przetrwac lecz nie długo moze skonczyc sie szybciej niz myslisz. Czasem dostrzezesz w nim wynioslosc niekoiecznie wobec Ciebie lecz do innych i przestanie ci sie to podobac. Inny związek jest w powietrzu ktos interesuje sie Toba ale nie dostrzegasz tego tak wyraznie jest to osoba nie smiala. ELizzaaaaaaa Ty jako panna wzór porzadku trudno jest Ci zrozumiec rozbawionego Strzelca który ma motto oby naprzód zyje chwila ma poczucie humory czasem nie na miejscu. Czasem jest wyniosły dąży do wzbogacenia sie. Związek może sie rozpasc jesli jasno nie postawisz mu sytuacji i nie dowiesz sie jak on planuje wasza przyszlosc. sunny Jako lwica potrafisz zadbac o rodzine masz duży instynkt macierzynski i dbasz o rodzine najlepiej jak potrafisz co Twój partner jak najbardziej docenia. On jako rybka jest jedyny w swoim rodzaju czasem innym moze sie wydawac ze jest z innej planety bo ma inne poglady badz zachowaniem odchodzi od normy. Ceni sobie spokój wiec nie zbyt jest typem wielkich imprez. Małzenstwo prawdopodobnie w nastepnym roku o ile bedziecie kochac sie jak dotychczas. Wasz synek w dorosłym życiu bedzie postepował słusznie i sprawiedliwie, bedzie wznosił sie na góry swoja inteligencja oraz uporem wróże mu w przyszłości wysokie stanowisko tylko nic za nic musicie wy jako rodzice prowadzic nakierowywac go przez te lata wskazywac to lepsza droge i uwazac na nieciekawe towarzystwo w ktore kiedys moze wpasc. moonisia Jako rybka jestes nie zdecydowana zarówno jak zawodowo jak rózwniez uczuciowo radze zastanowic sie o pracy w jednostce to nie jest praca dla cIebie zastanów sie co wlasciwie jest Twoim powolaniem a nie co chcialabys robic. W zyciu uczuciowym podobnie kilku nie zobaczonych adoratorow ktorzy z chcecia by zblizylo sie do Ciebie kilka osob ktore Tobie wpadlo w oko ale nie potrafisz zdecydowac ktora wybrac kieruj sie serduszkiem ono poprowadzi Cie pod wlasciwy adres :) misiakoo Skorpionku masz bardzo ciezki charakter... i silny instykt maciezynski chcialabys juz miec teraz dziecko ale w tym roku raczej nie bedziesz go miala bardziej w nastepnym slub oczywiscie o ile co Cie nie zdenerwuje i nie zrezygnujesz pilnuj swoje emocje kochaniutka bo zbyt latwo wpadasz w zlosc :) daszka74 Ciąza mysle ze w tym roku w miare staran Twojego i partnera powinna zaowocowac mysle ze bedzie to jesienia. Trinity 34 jako wodnik kochasz bez pamieci i w swoim partnerze nie dostzregasz wad ktore ma!! przyjrzyj sie uwazniej jego zachowaniu czy jest szczere i czy warto wiazac sie z nim na stale? nic straconego jesli dobrze rozegrasz swoja dusze i serce to odpowiedz przyjdzie sama . a ja jak... Lewku ten jedyny jest w poblizu nie zauwazasz go a jest naprawde odpowiednim prtnerem na dalsze wspolne zycie slub za okolo 3 lata Ci wroze pierw musicie sie poznac nie wychodz za maz wczesniej bo mozesz sie zawiesc na dotarcie potrzeba wiecej czasu niz rok :) doth_s Branku Ty jako silna kobieta oniesmielasz byczka ktory chce Cie kochac bez pamieci ibyc kochanym badz bardziej ulegla wobec niego zrob mu milą niespodzianke kolacja przy swiecach spacer przy swietle ksiezyca po parku??? zwiazek jak najbardziej udany dziecko?? musicie sie starac i byc pewni decyzji o potomstwie. Little_Ann Kocha Cie wodniki sa bardzo uczuciowe i przewaza u nich szczesie i harmonia w zyciu osobistym łatwo go zranic choc czasem moze sie wydawac niedostepny to tylko gra. Slub zaplanujcie na 2008r jest to bardzo dobry okres na zawarcie małzenstwa. kurdupelińska o ciazy pomysl na poczatku 2008r narazie zajmij sie swoimi sprawami zadbaj wkoncu o siebie nie o innych. Uwazaj na fauszywych znajomych ktorzy beda probowac lub juz probuja wykorzystac Twoja dobroc. Idź rowniez do lekarza na badania kontrolne nie martw sie nic strasznego zwykle badania bo ostatnio zaniedbujesz siebie i mozesz byc oslabiona. milka schmitt Twój mąz bedzie najbardziej kochajacym mezczyzna na swiecie o ile wczesniej nie bedziesz wybrzydzac :) jestes wartosciowa kobieta i cenisz sie. Byle kto Cie nie zadawala tylko czasem popatrz na charakter nie urode bo tam bedzie kryl sie Twój przyszły mąż. ślub w 2009 roku :) konwalia111 Jako rybka jestes jedyna w swoim rodzaju i masz swoje poglady na zycie czego czasem nie rozumie Twoj partner raczek. Zwiazek ma szanse przetrwac tylko uwazaj na jego bujna wyobraznie i czasem przymykaj oczy na hisoryjki wyssane z palca to nie jest grozne tak pozatym Twój partner jest bardzo wrazliwy i łatwo go zranic ma poczucie humoru. ziuzianieduza Jako byczek jestes osoba z natury spokojna ktora potrzebuje bezpieczenstwa i spokoju. Gdy dążysz do celu zastanawiasz sie 5 razy nim podejmiesz decyzje i dobrze Twoja taktyka przynosi skutki. Masz nie odkryty talent pomysl nad projektowaniem ubran?? skorpion-ka jako prawdziwa skorpionka nie dajesz soba manipulowac wiele osob odstraszasz swoja stanowczoscia i bezwzgledna walka o cel który chcesz osiagnac jestes jak amazonka wojowniczka ktora nigdy nie moze przegrac ochlon troche chwila spokoju Ci pomoze co do partnera jest całkowitym przeciwienstwem kochajacy mniej porywczy obawia sie Ciebie musisz złagodniec pokazac ze jestes delikatna kobieta. Zmien taktyke wyrzuc ta co dotychczas preferowalas. izabell1 jako strzelec powinnas byc energiczna osóbka która pedzi naprzod jak strzala jesli tak jest zwolnij bo ominiesz swoja milosc nie dostrzerzesz go a jest bardzo blisko na wyciagniecie reki rozejrzyj sie wokol siebie dojrzysz go nawet w najiekszym tlumie on nie ma odwagi pierwszy podejsc jest na to zbyt niesmialy jak poznasz go okaze sie wesolym i sympatycznym facetem pomimo tego ze na poczatku nie bedziesz tak uwazaz. aguska_86 ślub jest jak najbardziej na miejscu kochacie sie i pomimo drobnych sprzeczek co podkreslam tylko robi dobrze na wasz zwiazek, warto juz pomyslec nad tym moze juz w tym roku...

10.01.1986 jak sie potocza relacje z moim bylym? czy mam szanse na milosc? kiedy?

Gość karinkakakkakaka
data urodzenia 02.10.1985 , rozstalam sie z chlopakiem ze wzgledow losowych (wyjechalam ) mysle ze nadal mi zalezy , umowilam sie tez po tym z innym ale nie wiem chyba nie jestem do niego przekonana, on nalega na nastepne spotkania . W glebi serca mysle ze czuje cos jeszcze do faceta z ktorym sie rozstalam , co powinnam zrobioc , czy czekac na tamtego czy to w ogole ma sens?

Gość colacola
colacola jestem kobietka 14,2,84 czy bede miec jakies egzaminy we wrzesniu i jeszce jedno pytanko.. co sie bedzie dziac w moim zyciu osobistym, czy bede z tym co sie kiedys zaczelam spotykac, co on o mnie mysli(1978)??? i w ktoryn roku wyjde za maz bo o mnie nie bylo ...

Gość wróżka lamina
ka.i.ka pozostaniecie na stopie przyjazni lecz to tez nie odrazu jest osoba w waszym srodowisku ktora chce was sklocic bo ma o cos zal do Ciebie lub twego bylego nie pozwol na to. Podejrzewam ze macie sie jeszcze ku sobie byc moze w przeciagu kilku miesiecy wrocicie do siebie tylko pierw zadbajcie o wasze relacje na stopie kolezenstwa.

Gość wierzyc czy nie ....
28.12.1981 trzy wczesniejsze ciaze skonczyly sie niepowodzeniem teraz jest czwarta co z nia bedzie ?

Gość Lil***
14.02.1986 laczylo mnie cos z bliznietami 26.05.1985 czy bedzie jeszcze cos z tego? kiedy sie zakocham z wzajemnoscia?

Gość Katarzyna 1987
6 sierpnia 1987, kasia, kobieta ofkors ;) czy w moim zyciu pojawi sie w koncu moj wymarzony mezczyzna? i kiedy? :)

ale on kogos ma i twoerdzi,ze jest szczesliwy...czy on jest mi pisany, czy moze ktos inny? kiedy ja bede szczesliwa...i z kim?:(

Gość ____Kobieta
Witam Chciałabym się zapytać czy wrócimy do siebie z bylym partnerem. Czy on o mnie myśli, co czuje? Czy się do mnie odezwie? Moja data urodzenia: 29.09.1984 rok. Z góry dziękuję 🌻

Gość wróżka lamina
karikakaka... miłośc jest silniejsza od zauroczenia czekaj na tego pierwszego tylko rowniez spytaj sie jego czy tego chce miejcie do siebie zaufanie to jest warte przetrwania z nowa znajomoscia nigdy nie jest wiadomo jak sie potoczy a jesli srce pchnie Cie do tego pierwszego to jest ten najwazniejszy znak tesknota. cocacola tak jak pisalam jesli nie postarasz sie i nie przyłożysz do nauki a tak jest poniewaz zaprzataja Ci mysli zupelnie inne typu milosc uczucia nie nauka skup sie na nauce wiele tym zyskasz. na drugie pytanie nie moge odpowiedziec poniewaz musze znac pelna date urodzenia nie tylko rok. wierzyc czy nie.... wiara jest najlepszym lekarstwem na wszelkie nie powodzenia 4 ciaza powiedzie sie tylko odzywiaj sie odpowiednio i nie narazaj sie na stres ktory bardzo szkodzi. Równiez omijaj fauszywe osoby badz osobe ktora zyczy Ci źle. Zakoncz ta znajomosc. Jest to kobieta.

Gość karinkakakkakaka
hm.....problem jest ten ze jak wroci to tez nie bedzie latwo bo mieszkamy w innych miastach , ja nie wiem czy on bedzie czekal i do konca tez nie jestem pewna co do niego czuje , na pewno go b. lubie ale czy kocham ... nie wiem . Czy jest on mi przezanczony czy moze pojawi sie jeszcze ktos inny

Gość Diascja
Lamino, czy możesz mi powiedzieć jak będzie wyglądać moja przyszłość zawodowa oraz życie uczuciowe? Czy uda mi się wyjechać? z góry dziękuję za odpowiedź

Gość wróżka lamina
Lil*** Twoje relacje z bliznietami nie byly dobre. Bliznieta to intelektualisci ktorzy kazde slowo ktore ktos inny wypowie przeksztalcaja w taki sposob jaki chca tzn cos dobrego w zlego i na odwrot nie zawracaj sobie nim glowy. Na milos przyjdzie czas jesli zapomnisz o osobie z blizniat bo ta mysl blokuje Cie na nowe znajomosci Katarzyna 1987 Pojawi sie i juz do konca wrzesnia bacznie przygladaj sie potecjalnym kandydatom dostrzerzasz go jesli nie ty sama to on to zrobi :) slady_stop kocahcie sie ale nie rozumiecie twoj partner ma bardziej dojrzale poglady na swiat niz Ty z racji wieku nie wymaga od Ciebie bys myslala tak jak on czasem chcialby bys zaskoczyla go czms nie miej oporow pokaz ze jestes kobieta pelnowartosciowa :) ____Kobieta radze bys zapomniala o tym mezczyznie nawet jesli jest szansa ze do siebie wrocicie on cie zrani zapomnij poznaj nowe ooby byc moze zakochasz sie juz w sierpniu i ten nowy pomoze zapomniec.... Ka.i.ka Ty równiez spotkalas na swojej drodze kogos a to ze Twoj chlopak byly ma kogos moze mijac sie z prawda moze nie mogl zniesc porzucenia i robi po zlosci w zaleznosi ile czasu byliscie razem jesli do 6 miesiecy nie byla to milosc tylko wlasnie zauroczenie podreslam ze czlowieka nie da rady poznac w przeciagu roku.. czlowieka poznaje sie cale zycie.

Gość wróżka lamina
diskjo prosze o date urodzenia karikakakak jesli nie jestes przekonana swych uczuc to przeczekaj okres 2-och tygodni i przemysl swoje decyzje to co z serca to prawda :)

Gość Katarzyna 1987
a jesli jeszcze moglabys napisac cos o mojej karierze zawodowej - o studiach i potem o pracy? bylabym baaaardzo wdzieczna :)

Gość Diascja
Lamino podaję moją datę urodzenia: 01.07.1977 godz. 14:20

od miesiaca ma kogos,widzialam ich,bylismy wlasnie 6 miesiecy...moze robi na zlosc, bo po miesiacu przerwy zaczyna sie odzywac,pyta co u mnie,mowi, ze u niego pozytywnie,wychodzi ze swoja dziewczyna.co dalej ...ze mna? z nami?

Gość karinkakakkakaka
dobra dziekuje ale naprawde mi nie pomoglas , nic hccialam madrej rady tylko wrozki , i zeby to ona mi powiedziala czy on cos czuje do mnie czy nie a to ze moge zapytac , to sama wiedzialam , ale i tak mi prawdy nie powie, i poczekalam juz okres 2 tygodni i nic sie nie zmienilo dalej nie wiem czy powinnam na niego czekac, szczegolnie ze on mi zadnych obietnic nie skladal , ani nie sklada mowi ze teskni ale ile w tym prawdy ....

Gość grazynka swinka
baran i waga ja z 23 wrzesnia on z 11 kwietnia ? uda nam sie?

Gość Lil***
...ostatnio znowu cos sie dzieje miedzy mna a jednym z bylych (07.05.1978), skoro nie bliznieta...to On? czy moze poznam kogos zupelnie nowego? chociaz tez byk czesto gosci w mojej glowie ostatnio...

Gość Lil***
nie tez byl...a ten byk:)

Gość moniśkAA
kurcze jestem juz po egzaminie, i krcze rzeczywiscie udało mi sie go zaliczyc:p.siła sugestii moze zdziałac chyba cuda:p

moja data 21.07.1979, jego 04.11.1982 Czy jest szansa na to żebyśmy byli razem? Czy kiedyś minie mi miłość do niego? Czy on już do mnie naprawdę nic nie czuje poza żalem? Co bedzie z nami.

Gość aguśka_86
a co ze mna??? czuje się pominięta... :( ja 02.03.1986 on 29.03.1986 Czy weźmiemy ślub? Jeśli tak to kiedy? I kiedy się oświadczy?