Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozka lamina

Prawdziwe przepowiednie

Polecane posty

Gość de mi
ja.08.12.1980 on.02.11.1980 czy będziemy jeszcze razem??czy on wróci??

Gość ona85
sylwia 31.08.1985R wróżko prosze napisz co będzie z moim prawkiem? zdam wkońcu? juz dwa ray odlałam na placu, nie umiem sobie poradzić ze stresem, trzecie podejście 24.07.07, może tym razem się uda , trzymać kciuki, pozdrawiam i z góry bardzo dziękuje.

Gość sunnyy
dziekuje za wrozbe ale nie sadze by doszlo do slubu predzej do rozstania bo miedzy nami nie jest najlepiej ale prognozy dobre dziekuje i pozdrawiam

Gość mala222
ha ha naiwni!:)))))))))

ja 2.04.76 pytanie : cze bede z nim???????(własnie o nim mysle) PROSZE o odpowiedz i dziekuje:)

Gość metlik w glowie
Witaj czy dobrze zrobilam zostawiajac swojego chlopaka po 6 latach aby zwiazac sie z kims kogo poznalam 3 mce temu? czy chlopak z ktorym jestem jest szczery w stosunku do mnie? 26.02.1980

Gość majsterklepka
siemanko czy kobieta ktora ode mnnie odeszla do innego wroci do mnie czy wogole bedzie chciala wrocic, odezwie sie, czy uzyskam kiedys odpowiedz dlaczego mnie tak potraktowala? czy uda sie stworzyc zdrowy i szczery zwiazek miedzy nami i czy bedziemy szczesliwi (o ile wogole:) 06.05.1980 dziekuje

Gość wróżka lamina
mala222 nie nazywaj ludzi naiwnymi wiara i nadzieja moze zdzialac bardzo wiele wróżba czy przepowiednia ma naprowadzic człowieka do dobra droge a nie powiedziec co bedzie bo to jest naprawde trudne chyba ze trafisz w ten punkt. pozatym nadzieje nie jednego czlowieka uratowala np. mnie ale to juz inna historia a co do moich przepowiedni nie skonczylam zadnych kursow wrozbictwa los tak chcial ze w wiekszosci przypadkow to co mowilam sie sprawdzalo intuicja??? byc moze wiec nie ma sie co oklamywac wrozba jest w sercu a ja tylko pisze to co czuje nie kazdy musi sie z tym zgadzac dodam jeszcze ze niepisze co mi slina na jezyk przyniesie po to sa mi daty urodzenia by poznac znak zodiaku by wynioskowac jaka jest osoba i to co w sercu czuje. Nie ma ludzi idealnych i bywa ze i ja sie myle... na pytania odpowiem pozniej okolo 13 jesli jeszcze bedzie ktos chcial gorąco pozdrawiam.

Gość wróżka lamina
sunny to ze w tej chwili nie jest najlepiej nie znaczy ze bedzie tak do konca i dojdzie do rostania chyba ze tego chcecie słuchaj serca nie rozsadku. pozdrawiam

Gość wróżka lamina
karinakakakka bardzo mi przykro ze Ci nie pomoglam ale co mialam Cie oklamywac ze jestes w jego umysle i wiem co do Ciebie czuje nie było by to wporzatku spojrz na to co yzej napisalam. ps chyba ze wolisz zebym tak jak nie ktorzy wypisywala glupoty by zadowolic wszystkich??? pozdrawiam :)

Wróżko lamino - dziękuję za wróżbę, ale powiedz mi jeszcze czy ta osoba, która między nami stoi to kobieta czy mężczyzna? Zdrada z jego strony czy z mojej?

Gość mika_xx
wyjdę z tego padoła w którym jestem? nie umiem się uwolnić od przeszłości??

Gość kkkkkkk
Moja data urodzenia to 11 sierpien 1979, dzien sobota, czy on wroci do mnie?

Gość Mała Aga Agatka....
ja 8.8.191. on 17. 1. 1971. czy jest szansa na to że będziemy razem, czy on się we mnie zakocha ?

ale on kogos ma i twierdzi,ze jest szczesliwy...czy on jest mi pisany, czy moze ktos inny? kiedy ja bede szczesliwa...i z kim?

Gość Lil***
...ostatnio znowu cos sie dzieje miedzy mna a jednym z bylych (07.05.1978), skoro nie bliznieta...to On? czy moze poznam kogos zupelnie nowego? chociaz ten byk czesto gosci w mojej glowie ostatnio...

hej kochana wrozko.. wczoraj zdradzilam chlopaka (i atk nigdy sie nie przyznam..)zaznaczam, ze wcale nie jestem z tego dumna..tak wyszlo, a moze nawet sama tego chcialam.. nasz zwiazek rozpada sie... czy mam go ratowac?? czy zmiani sie moja sytuacja w domu?? czy wroce do polski ??? Dziekuje Marta 12/11/84 on Krzys 19/07/80

Gość zuzianieduza
Prosze wrózko odpiwedz mi co czeka mnie w miłosci dodam że jestem mężatka ale kocham innego 01.05.1975 Kobieta

Gość de mi
a co ze mną ??? :(

Gość teraz myyyyy
ola 28.03.1984 krzyś 27.09.1983 jak nam sie uloza nasze sprawy uczuciowe, zawodowe i studia? ja marze odoktoracie;p ciekawe czy cos z tego wyjdzie:)

Gość zuziaduza
wróżkogdzie jestes pomóż prosze

Czy powinnam się roztać z partnerem? czy ten związek ratować? Ja 08.01.1980, on 03.09.1983 Proszę odpowiedz

Gość Nina__
Wrozko pomoz! ja 25.07.80 on 19.04.78, co bedzie z nami, sytuacja naprawde nie ciekawa, mamy malutkie dziecko ale jest jeszcze jedna ona... dziekuje

Gość misiakoo
dziękuje za odpowiedz i życzę powodzenia

Gość zaaaaaaaaaaaasw
podniose wam

Gość izabel1
czy znajde prawdziwa milosc , kiedy to nastapi jesli wogole , czy bede miec wlasna rodzine (26.11.1978 niedziela, kobieta)

Gość jaaaaaaaaa
wróżko gdzie jesteś ????????????

Gość ALMINO JAK ŻYĆ
25,11,1956 k Jak żyć?Czy postąpiłam słusznie?Malwa