Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzowasproszeoodp

jestem we wczesnej ciazy i SIĘ BOJĘ TEGO ...

Polecane posty

Gość bardzowasproszeoodp

czy ciąża obumarła daje jakieś objawy czy dopiero na wizycie można sie o tym dowiedziec?

krwawienie moze byc z jednym z objwow chociaz czeto gesto na poczatku ciazy wiele kobiet krwawi a przyczyna tego nie jest wcale smierc dziecka a zagniezdzanie sie komorki jajowej:) nie bojsie na zapas bo nerwy szkodza

czesc W moim przypadku to było tak po kolei: plamienie, krwawienie, ból podbrzusza, krwawienie + skrzepy, ból krzyża i na koniec po poronieniu ogólne złe samopoczucie (a w tym niskie ciśnienie). Ale Ty kobieto się nie zamartwiaj jeśli wszystko w porządku, nie każda wczesna ciąża tak się kończy. Trzymam kciuki za Was 🌼🌼🌼

Gość bardzowasproszeoodp
no ja jestem w 7tc wiec juz po zagniezdzeniu. nie mialam i nie mam zadnych plamien ani boli doslownie nic. wcale sie nie czuje jakbym byla w ciazy i wlasnie to mnie martwi bo na poczatku mialam wiecej objawow niz teraz:(

daj spokój dziweczyno, jest wszystko ok. nie kazda ciąża to mdłości, bóle podbrzusza, itp. Jeżeli czujesz sie dobrze to znaczy, że docbrze znosisz ciąże! isie ciesz ztego! będziesz miała baby!!

Gość bardzowasproszeoodp
boje sie bo pierwsze dziecko stracilam wlasnie w 7tc - ciaza byla obumarla i teraz obawiam sie zeby nie bylo podobnie:(

Gość objawy nie znikają tak nagleta
wszystko jest ok,

Gość bardzowasproszeoodp
juz nikt nie ma zdania? nikt nie byl w podobnej sytuacji?

proszę Cię! przede wszystkim postaraj sie o spokój...musisz sie wyciszyć...nie zamartwiaj się tak- wszystko jest w porządku- teraz masz w sobie przepiękną kijanke z wielkim sercem :) ciesz się ,że nie masz typowych objawów bo ja np pierwsze 3 miesiace mieszkałam w kibelku- chociaż myśle ,że Ty byś tak pewnie wolała ;) jeśli bardzo jesteś zaniepokojona skontaktuj sie ze swoim lekarzem- masz takiego, do którego możesz dzwonić etc? jeśli nie poszukaj- i pogadaj z NIm...byłaś juz na usg? widziałaś to Swoje Szczęście??? nie wywołuj wilka tylko raduj się tym Skarbem w Tobie!!! ściskam Ciebie mooooooocno acz delikatnie ;) jeśli chcesz pogadać- jestem

Mialam tak samo na poczatku ciazy do ok 20tyg - mialam wciaz wrazenie ze cos z dzieciatkiem jest nie ok, naczytalam sie i nasluchalam o poronieniach i zaczelam sobie wkrecac...Dopiero od ok 5 mca gdy zaczelam odczuwac ruchy uspokoilam sie bo zawsze moglam sprawdzic czy dzidzius zyje czy nie. Biedna, uspokooj sie, jak dziewczyny opisuja wyzej jesli bedzie to poronenie to zapewne bedzie temu towarzyszyc obfite krwawienie. Czekaj na pierwsze ruchy i ciesz sie maluszkiem!