Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnie zenada

miss dzieciaczkow kafeterii, miss mamus - powalilo was doszczetnieP

Polecane posty

Gość no prosze prosze
jaka nowoczesna sie znalazla :D

znajoma fajną masz rodzinke :) śliczne dzieciaczki :) Ja tez lubie pooglądac co kto ma w stopce, dla mnie to jest fajna sprawa. Na poczatku mialam się w ogóle nie wypowiadać na głupi temat ale pomarańczowe przechdzą wszelkie granice.Nie wiem z czegho to wynika....zazdrości że ktoś ma ładne dzeci i rodzinę...nie rozumiem po co ta cała afera.Chyba ttylko po to żeby nas sprowokować i żeby się coś działo.

jest wiele wrednych topików, ale ten bije wszystkie na łeb! Przypuszczam, że te osoby, które się wqrzają z powodu jakichś fotek umieszczonych w necie, są zakompleksione na maksa, nieszczęśliwe w życiu, natura urodą ich nie obdarzyła, inteligencją również, więc sobie znajdują ulgę w takich wypowiedziach... Co Was, do pierona, obchodzi jak ktoś wygląda, skoro fantastycznie się z nim klika! I przez to pewnie też żal wam dusze ściska! Przykro mi, że w życiu nie układa się po waszej myśli, ale dajcie też żyć innym! I zadbajcie o siebie, waszych partnerów, dzieci, a wtedy i wy będziecie się miały czym chwalić ;-)

Gość omena
Adorable tak masz racie prosze jak trafilas z ZAZDROSCI!!! ciekawe czy dlugo nad tym myslalas ale chyba nie bo na tym forum to podstawowy argumeny uzywany we wszystkich mozliwych sytuacjach takze nie wymyslilas nic nowego zazdroszcze wam wszystkim doslownie wszystkiego a szczegolnie rodziny i dzieci zadowolona!!! jak tak to na tym skonczmy

Gość omena
intima_31 no wlasnie jestem brzydka mam brzydkie dzieci i ogolnie jest do dupy dlatego to tak jak wczesniej pisalam z zazdrosci wybaczcie tak mi zal tak mi zle

Gość omena
:D trzymamjcie sie dziewczyny i sie tak nie denerwujcie !!!

Do intima_31 Po czym wnioskujesz,że te które się \"czepiaja\" mają kompleksy???:O Nie rozumiem:O Ja osobiście nie umieszczam fotek swoich i moich najblizszych w necie i tez najblizszą rodzinę mam od siebie oddaloną o 400km. Mam wielu znajomych w necie,ale zdjęcia przekazuje im przez maila. To nie jest wielki problem. Mam to gdzieś,ze niektóre z Was wklejaja swoje fotki.I nie mnie Was uświadamiac. Każdy ma swój rozum i chyba wie co robi?:O

ogólnie nie wolno sie do niczego przyczepić bo zaraz się dostaje etykietkę \'zazdrośnicy\" :) a przeciez ludzie umieszczający tu swoje zdjęcia tudzież opisujący problemy (takie poważne, nie wyimaginowane) powinni zdawać sobie sprawę, że będzie to szeroko komentowane i zawsze znajdzie sie osoba krytykująca nie mozna oczekiwać 100% poklasku

wlasnie intima po czym wnioskujesz? ja nie mam nic przeciwko matkom umieszczajacym zdjecia swoich dzieci chociaz sama bym tego nie zrobila rowniez cala rodzina mam bardzo daleko od siebie ale zdjecia swojego dziecka przesylam im meilem i mysle ze jest to lepsze rozwiazanie tak samo posteuje jezeli chodzi i znajaomych

tak samo jak zawsze znajdzie się osoba krytykująca tych którzy krytyqją i jest git ;-)

Swoją drogą to żałosne, że są osoby, którym się aż tak nudzi w zyciu i jeszcze dobrze go nie znają, że wymyślają takie problemy... Skoro was wqrzają fotki, suwaczki, umieszczane w necie, to co musi się dziać w waszym życiu prywatnym, w relacjach z rodziną, z bliskimi... pewnie nawet oddychać przy was nie można bo to też wqrzające ;)

intima ty chyba jakas dziwna jestes piszesz ze dziewczyny nie umieszczajace zdjec swoich dzieci sa brzybkie maja brzydkie dzieci zle dzieje sie w ich rodzinach nie bardzo rozumiem twoje argumenty bo niby skad ty o tym wiesz a mi sie wydaje ze maja poprostu wiecej wyobrazni i tylko tym sie roznia a te co umieszczaja sa piekne i maja szczesliwe rodziny tak ?

co maja relacje w rodzinie do umieszczania zdjec do publicznego uzytku ?

Gość do evi
hahahahahahahahahah dobre viola brawo!!!! chcesz miec udane zycjie rodzinne wklej zdjecie w stopce na kafe

viola, polecam czytanie ze zrozumieniem ;-), to raz. Jest tam takie magiczne słowo (bynajmniej nie \"abrakadabra\", bo pewnie to Ci przyszło do głowy ;-) ) jak \"przypuszczam\". A dwa, to cóż można innego sądzić o tych, których to wnerwia, do tego stopnia, że aż muszą założyć nowy topik na tym i tak dostatecznie zaśmieconym forum? Nie podobają się stopki z fotkami i innymi atrkacjami? Nie wścibiać tam nosa i po sprawie ;-)

\"Przypuszczam, że te osoby, które się wqrzają z powodu jakichś fotek umieszczonych w necie, są zakompleksione na maksa, nieszczęśliwe w życiu, natura urodą ich nie obdarzyła, inteligencją również, więc sobie znajdują ulgę w takich wypowiedziach...\" intima czytam ze zrozumieniem powyzej to przeciez twoje slowa tak

Każdy robi co chce. Ja nie lubię oglądać cudzych dzieci ani na zdjęciach ani np na spacerze (jak to niektóre kobiety do każdego wózka się nachylają). Lubię natomiast obejrzeć ładne zdjęcia dzieci, zawsze to jakaś inspiracja do zrobienia własnych. Niestety większość pokazywanych nie ma specjalnych wartości artystycznych. Rozumiem jednak, że są osoby które chcą sie najzwyczajniej w świecie pochwalić swoimi dziećmi i mają do tego prawo. Trochę mnie to śmieszy ale to nie moja sprawa :-)

i te tez... "Przykro mi, że w życiu nie układa się po waszej myśli, ale dajcie też żyć innym! I zadbajcie o siebie, waszych partnerów, dzieci, a wtedy i wy będziecie się miały czym chwalić"

rety nie wierze, cieszę się, że jesteś zadowolona :-) I Tobie też polecam umiejętnośc czytania ;-) To, że ktoś nie zna zycia, nie piłam do tych, które nie wklejają fotek, ale do tych, które zakładają topiki o tak durnej tematyce ;-) Są w życiu sprawy takie jak śmierć i choroba dzieci, bliskich, a wy się tu tak rozdrabniacie... wiele jeszcze przed wami i może kiedyś zrozumiecie co mam na myśli :-) A tak swoją drogą niech ktoś mi odpowie na pytanie po co zagląda w te stopki? Jeśli po to, żeby o tym pisać to dzięqję za odpowiedź i życzę prawdziwych problemów :-)

miss porabanych mamus , które zamiast wyjsc z dziecm,i na dwór siedza i wrzucaja na siebie na kafeee..........

a to jest najlepsze: Skoro was wqrzają fotki, suwaczki, umieszczane w necie, to co musi się dziać w waszym życiu prywatnym, w relacjach z rodziną, z bliskimi... pewnie nawet oddychać przy was nie można bo to też wqrzające i nie mow mi ze nie czytam ze zrozumieniem

Kura domowa W tym tygodniu jestem w domu sam... moja mama wyjechała służbowo i zostawiła mi listę rzeczy do zrobienia... Łatwizna... Toż to bułka z masłem... Popatrzmy... 1) POŚCIELIĆ ŁÓŻKA Po co marnować niepotrzebnie czas i siły... Przecież wieczorem i tak trzeba będzie to rozkładać... Bez sensu... Punkt pierwszy mogę odhaczyć... 2) POSPRZĄTAĆ PSIE KUPY W OGRODZIE Ostatniej nocy tak sypnęło śniegiem, że ja tam nie widzę żadnych psich odchodów... Punkt drugi odhaczony... 3) WRZUCIĆ ZAMOCZONE KOSZULE DO PRALKI I WŁĄCZYĆ (WSZYSTKO USTAWIONE) Eeeee przecież mam wakacje... nie potrzebuję ich... Niech się lepiej porządnie wymoczą... Odhaczamy trzeci... Tyle zamieszania z takimi prostymi rzeczami... Pójdę chwilkę pogadać sobie na Gadu-Gadu... 4) NAPRAWIĆ DRZWICZKI I POSPRZĄTAĆ W SZAFCE W PIWNICY Oooo w końcu coś poważniejszego... Taaa... Jakby tak dobrze dopchnąć... Do tego Power-Tape na drzwiczki... Taaaak to w zupełności załatwia sprawę... Czwarty odhaczony... 5) UMYĆ PODŁOGĘ W KUCHNI Ten cukier co się rozsypał podczas śniadania zlizał ze smakiem pies... Już bardziej czysta ta podłoga chyba nie może być... Odhaczamy piąty... A dobry piesek pójdzie na spacerek... 6) ZNALEŹĆ JAKIEŚ FAJNE ZAJĘCIE DLA DZIECI Tamta folia aluminiowa z mikrofali jest doskonała do zabawy... Szósty odhaczony... I tak oto coraz więcej czasu przede mną na pogaduszki przez internet.... 7) ODKURZYĆ DYWANY Hmmm... Coś cięższego... - Hej dzieci chcecie jeszcze coś fajnego do zrobienia?? I po siódmym... 8) DAĆ DZIECIOM ŚNIADANIE -Hej dzieci, a może chcecie odwiedzić swoich kolegów lub koleżanki z klasy w drodze do szkoły? Jeeeeessssssssss... Ósmy odhaczony!!! 9) POSPRZĄTAĆ ŁAZIENKĘ Hmmm... Znowu ciężkie... A gdyby tak po prostu zamknąć drzwi? Co z widoku to z umysłu! A to można wsunąć pod szafkę... Taaak... Dziewiąty załatwiony... 10) SPRAWDZIĆ CZY PRALKA SKOŃCZYŁA To nie problem... Nawet siedząc przy komputerze słyszę że skończyła... Dziesiąty przeszedł o historii... 11) POSKŁADAĆ PRANIE Dobra... Ustawię tylko \"Zaraz wracam\" na GG... Ooooo nigdy nie zdawałem sobie sprawy, że cała rodzina tak uwielbia blado-różowy kolor... Nie wiedziałem, że mamy tyle blado-różowych ciuchów... Muszę zapytać żonę dlaczego kupuje wszystko w jednym kolorze... Ojjj... Ale ten ulubiony kaszmirowy sweterek a\'la Barbie mojej żony troszkę inaczej wygląda... I poradziłem sobie z jedenastym... 12) PODLAĆ CHOINKĘ Ups... Dobrze że ten dywan taki puszysty i wchłania wodę... Dwunasty odhaczony... Łatwizna... Zastanawiam się dlaczego kobiety zawsze skarżą się na prace domowe??? 13) ZROBIĆ ZAKUPY, PAMIĘTAĆ O PAPIERZE TOALETOWYM Możemy przecież wykorzystać te stare gazety... Taak... Nasza rodzina musi zacząć dbać o ekologię... Ciekawe kto jest w tej chwili \"dostępny\" na GG... A co mi tam... Mam duuuużo czasu... Odpalamy... 14) ZROBIĆ OBIAD Łatwizna... - Hallo... - Za ile możecie dostarczyć tą pizzę?? Czternasty zatopiony!!! 15) POSPRZĄTAĆ BUDĘ PSA Po co? Przecież i tak śpi z nami w łóżku... Piętnasty odhaczony!!! Świetnie!!! Cała lista odhaczona!!! Wszystko wzorowo zrobione!!! A czasy wystarczy jeszcze na Gadu-Gadu i krótką drzemkę... Prowadzenie domu to łatwizna... Kobiety chyba tylko po to się skarżą żebyśmy myśleli, że one faktycznie ciężko pracują... FAJNIE BYĆ KURĄ DOMOWĄ!!!

Gość do intimy
no poprostu tymi tekstami to mnie rozwalilas co ty za bzdury piszesz?

intima skad ty kobieto wiesz co ja przezylam ? i co jeszcze jest przedemna a co juz za mna!!!

do intimy, też masz kłopot ze składaniem literek, że takie pytanie zadajesz? ;-) No cóż, oddaję wam palmę pierwszeństwa, gdyż wyznaję zasadę, iż głupszemu trzeba ustąpić ;-) I możecie równo po mnie jeździć, jakoś to przeżyję ;-) Może takie zajęcie przyniesie wam satysfakcję i ulgę ;-) I nie przelewajcie swojego jadu na dzieci (jeśli takowe posiadacie), toć to za kilka lat na tym forum będą już tylko takie zgryźliwe, żałosne istoty jak wy... Aha, możecie podziękować za radę :-) Buźka!