Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i się puszczacie

Kobiety, czemu jak nie jesteście w związku to nie może wytrzymać w abstynencji

Polecane posty

Gość i się puszczacie

?

Gość pingpong
Bo jak sie puszcze, to sie odbije.

Gość i się puszczacie
Czemu nie chcecie rezerwować własnej seksualności tylko dla kogoś kogo kochacie? Potem sie dziwicie, że faceci was nie szanują, a jak tu szanować kobietę, która uprawia seks bez miłości, czyli jest łatwa i się puszcza? Porządny facet doceni to, że kobieta kocha się tylko z miłości, i nie mając aktualnie patnera jest po prostu wstrzemięźliwa

Gość i się puszczacie
Nawet nieporządny doceni, bo to nie jest chyba fajnie mieć kobietę, którą miało całe miasto i mógł ją mieć każdy

Gość ciekawostka 11
oceniam na jakies 15 lat

Gość buehehehehe
a kogo obchodzą nieporządni faceci ? poza tym temat - niewypał

Tak samo nie jest przyjamnie mieć faceta, który już w co drugiej dziurze maczał. Poza tym, czy jak tobie się chce ruchać, to myślisz o tym, jak się na to będzie zapatrywać twoja przyszła partnerka, której jeszcze nie masz i której nigdy nie poznałeś i nie wiesz, czy poznasz?:O Śmieszą mnie takie topiki. Widać zadajesz się z takimi osobami, ale nie oceniaj innych według siebie. A jeżeli już oceniasz, to skoro sobie [pozwalasz na takie zachowanie, to nie stosuj odrębnych kryteriów w stosunku do innych ludzi.

Gość i się puszczacie
Kobieta powinna się przynajmniej starać żeby przed mężem mieć jak najmniej partnerów seksualnych i dać mu w prezencie skromną przeszłość seksualną. To jest inwestycja w siebie. Więc powinna się powstrzymać od wszelkich przygód i kochać się z tylko z facetem, z którym jest w związku

Inwestycja w siebie, to jest przeżycie życia tak, jak się chce, zeby tego potemtego nie żałować. Nie widze powodu, dla którego ktoś, kto chce się puszczać na lewo i prawo i sprawia mu to przyjemność, miał tego nie robić tylko po to, zeby znaleźć jakiegoś frajerosa, który będzie tylko zajmował miejsce na kanapie, produkował brudy do prania i śmieci i pyskował.

Gość i się puszczacie
Widzisz deska ja studiuję prawo i można powiedzieć, że na życie już jestem ustawiony, tymbardziej, że mój ojciec ma własną kancelarię. Ale żonę to ja chcę mieć porządną. I taka co nie wykazuje lojalności wobec swego potencjalnego przyszłego męża nie ma u mnie szans. A kobieta, która korzysta z przygód seksualnucj sama sobie dół kopie. Bo co zrobi porządny faceta jak się dowie, że jego wybranka przed nim spała z ponad 10 facetami? Kopnie ją w dupę

Ale porządny facet, to nie jest taki, który pracuje u tatusia i myśli, że z tego tytułu mu wszystko wolno:O Porządny facet, to jest taki, który szanuje innych ludzi. Ludzi- czyli i kobiety i mężczyzn. I nie traktuje kobiet jak inny gatunek. Tylko jak drugiego człowieka. W tym również kobiety nie służa mu do obaciągania, czy tym podobnych, w ogóle mu nie \"służą\" do niczego. Porządny facet potrafi sam sobie wyprać, wyprasować, ugotować, może robić, co chce, nie jest od nikogo zależny, umie sobie sam dac radę a z kimś wiąże się dlatego, że go kocha i chce. A jak potrzebuje sprzątaczki i lojalnej pomocy domowej, to daje ogłoszenie w prasie. Porządny facet dba o to, żeby jego kobieta nie złapała od niego syfa i nie śpi z kim popadnie. Nie chodzi na kurwy i nie zadaje się z kobietami, które dają lub obciągają po godzinie znajomości. Porządny facet nigdy nie zaczyna rozmowy z kimś od słów: \"Widzisz, mała, ja już jestem ustawiony...\":O🖐️

Gość i się puszczacie
Nigdy na kurwach nie byłem i seks mogę uprawiać tylko z kobietą, którą kocham. Szukam sobie porządnej żony

Gość buehehehehe
no tak, koleś na prawie a nie potrafi sensownych argumentów zebrać ;) polska edukacja schodzi na psy

Gość i się puszczacie
No min. po to ma sobie odmawiać, żeby złapać męża ;) Znam wielu super gości, no ale niestety kobieta, która miała więcej niz 2 partnerów ich obrzydza. Obrzydza ich generalnie każda kobieta, o której już wiedzą, ze uprawiała sex bez milości. Bo to katolicy są. Ja tam swoje uważam: porządna, cnotliwa kobieta, to taka która kocha sie z tylko z miłości z facetem, z którym jest w związku

Tamari - a ja jestem porządny i chce porządną, proste. Inni jak nie są to niech sie parują z tymi kurewkami właśnie.

Jeżeli faktycznie taki z Ciebie porządny prawiczek i wymagasz porządności od swojej kobiety, to źle traktujesz ludzi. Bo to nie jest tak, że kobiety się puszczają, tylko robią tak ludzie o określonym charakterze, podejściu do życia. Jeżeli Ty się nie puszczasz, to powinienneś wiedzieć, ze jednak jest to możliwe i nie każdy jest taki, jak opisujesz. W tym- nie każda kobieta. Kobiety aż tak drastycznie się od mężczyzn nie różnią. Wśród kobiet sa takie, które traktują seks jak sport, ale też takie, które wiążą to tylko z miłością. U mężczyzn, mimo, że uważa się często inaczej, też jest różnie, bo nie zawsze dla nich to jest tylko fiozjologia. A ty oceniasz wszystkich jednakowo. W ten sposób nigdy możesz nie znaleźć wartościowej osoby🖐️

Gość i się puszczacie
Ja rzuciłem kobietę, za jej przeszłość. Kobieta ma się dobrze prowadzić i nie być łatwa

Gość i się puszczacie
Prawiczkiem to aż nie jestem ;) Są owszem wartościowe kobiety, ale część jest zupełnie bezśmyślna i nawet nie wie, że decydując się na przygodny seks możesz stracić szansę na związek z porządnym facetem. Taka kobieta nie ma już w sobie ani krzty niewinności i ciężkości obyczaju, dobrego prowadzenia

Gość żabka 2
I sie puszczacie -popieram Cię .Sama należe do takich kobiet że przysięgłam jednemu i jestem mu wierna żeby nie wiem ci i nigdy jeszcze tego nie pożałowałam .Jestem dumna że potrafie tak trwac nawet jeśli by on mnie miał zdradzic -ja tego nie zrobię.I wcale nie uważam sie przez to gorsza i nieatrakcyjna .

Co za idiotyczne podejscie do sprawy.! Ijeszcze to stwierdzenie\" I sie puszczacie\" Jezeli dajmy na to dziewczyna jest obdarzona duzym temperamentem , i ma taka potrzebe zeby byc z kims, a nie zakocha sie , bo przeciez na zawolanie nie mozna sie w kims zadurzyc tzn, ze taka kobieta absolutnie nie moze sie piescic i kochc?przeciez to nie musi byc facet przygodny , czy jakis prosto z ulicy,ale dajmy na to dobry znajomy, czy nawet przyjaciel.... i co wtedy taka dziewczyna takze jest puszczalska, nie sadze...!

Gość light
jak ktos ma duzy temperament, to pozostaje masturbacja a nie puszczanie sie na lewo i prawo. "...bo przeciez na zawolanie nie mozna sie w kims zadurzyc..." ta, ale na zawolanie mozna rozlozyc nogi przed facetem, ktorego sie nie kocha?

Gość i się puszczacie
Dla mnie jest puszczalska, nieporządna i kijem bym takiej nie tknął. Temperament nie usprawiedliwia niczego

Gość i się puszczacie
A potem jak się trafi porządny kandydat na męża to taka powie: ja tylko z jednym, albo nawet dziewicie będzie próbowała udawać

Gość aaaa a
mozna wiedziec z kim i z jakiego powodu straciles prawictwo, autorze?