Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i się puszczacie

Kobiety, czemu jak nie jesteście w związku to nie może wytrzymać w abstynencji

Polecane posty

laight i singel....no nie ja juz z wami obydwoma nie wytrzymam....ja wiem ,ze sex idacy w parze z uczuciem to jet to. na co czeka kazdy chlopak i kazda dziewczyna, to jest cos najpiekniejszego, ale nie mowcie o dziewczynach ktore mialy np.dwoch facetow, ze to jest przechodzony towar.Nie wiecie przeciez dlaczego te dziewczyny nie sa z tymi partnerami....wiec nie wypowiadajcie sie o nich tak lekcewazaco. !!!!!

A gdzie ja pisałem, że jak była z dwoma to już przechodzony towar? Naucz się czytać, histeryzujesz poza tym.

Gość i się puszczacie
Dla mnie "przechodzana" jest taka, która spała już więcej niż z 2, no góra 3 (mówimy o dziewczynach nieco po 20-stce) i każda, która uprawiała już seks przygodny

i niech mi ktoś powie że kobiety nie mają zajebistych wymagań :-O \"Ale porządny facet, to nie jest taki, który pracuje u tatusia i myśli, że z tego tytułu mu wszystko wolno Porządny facet, to jest taki, który szanuje innych ludzi. Ludzi- czyli i kobiety i mężczyzn. I nie traktuje kobiet jak inny gatunek. Tylko jak drugiego człowieka. W tym również kobiety nie służa mu do obaciągania, czy tym podobnych, w ogóle mu nie \"służą\" do niczego. Porządny facet potrafi sam sobie wyprać, wyprasować, ugotować, może robić, co chce, nie jest od nikogo zależny, umie sobie sam dac radę a z kimś wiąże się dlatego, że go kocha i chce. A jak potrzebuje sprzątaczki i lojalnej pomocy domowej, to daje ogłoszenie w prasie. Porządny facet dba o to, żeby jego kobieta nie złapała od niego syfa i nie śpi z kim popadnie. Nie chodzi na k**wy i nie zadaje się z kobietami, które dają lub obciągają po godzinie znajomości. Porządny facet nigdy nie zaczyna rozmowy z kimś od słów: \"Widzisz, mała, ja już jestem ustawiony...\" \" osz w modre :-O

Gość tak bo wy tylko chcecie kuchar
ki, sprzątaczki, jeszcez ładne, po studiach, bo to garów potrzebne bardzo i do tego pełne temperamentu dziewice. A tam jest tylko napisane, że facet ma szanowac ludzi, być samodzielny i nie traktowac nikogo przedmiotowo, to jest źle, tak?

widzisz ja zaczynam poważniejsza rozmowę od tego co JA mogę DAĆ :-O a nie czego oczekuje od kobiety lub czego wymagam :-O ale do tego trzeba dorosnąć

Gość tak bo wy tylko chcecie kuchar
ale tutaj nikt nie zaczynał rozmowy. Tylko jakis pan się sadził, dlaczego WSZYSTKIE kobiety się puszczają.

Do :laight\"....ustosunkuje sie jeszcze do twojej wypowiedzi z godz19.24. Odwracasz kota ogonem .Ja osobiscie cenie facetow i dziewczyny ktore preferuja sex idacy razem z uczuciem , gdyz tylko taki moze dac w pelni szczescie obydwu stronom, ale nienawidze nazywania puszczalskimi kobiet ktore mialy paru facetow, nie masz prawa tak ich nazywac.Atak na marginesie ...uwazaj zebys sie nie \"przejechal\" na takiej ktora nie miala jeszcze faceta.Juz niejednemu taka cnotka rogi przyprawila.

właśnie JAKIŚ :-O a jak powiem że jakaś kobieta leci na kasę to mówię o wszystkich???? nie o jakiejś!!!! uwaga trudne slowo ABSTRAKCYJNEJ , bo bo nie ma czego takiego jak jakieś :-O

w życiu doszyłem do jednego ciekawego wniosku gdybym nie był heteroseksualista to nie chciał bym wogóle mieć do czynienia z babami :-O bez urazy ale naprawde ciężko was zrozumieć i być z wami zanim odbijesz piłeczkę dodam: kobiety wybierają facetów :) faceci wybierają facetów:P a tylko nie wielka liczba kobiet jest lesbijkami :D wniosek jest oczywisty :-O chyba że trzeba to wytłumaczyć łopatologicznie

Gość juken ty chyba masz
ogolnie problemy z rozumieniem innych ludzi kobiety tak samo da sie zrozumiec jak mezczyzn najlepiej uzywajac jezyka i to nie w celach erotycznych

Gość cosmituniegra
znowu czarne-biale ahhhh...oststnio gadalm z kolesiem 22 lata ma i powiedzial mi: wiesz uleglem jej, ma 15 lat,szkoda mi jej kiepskojej sie w domu uklada...ale ona sama chciala.

Nie wiem Juken co ci zgrzyta w tym cytacie z 20:12. No jak dla mnie to jest oczywiste. Kobieta to taki sam człowiek jak mężczyzna, jesteśmy równi po prostu, do tego nie przywykłeś? Co cię tak dziwi w tej zacytowanej wypowiedzi? To są niebotyczne wymagania? To jest normalne przecież. Jeśli dzielisz świat na męski i żeński - no to może ci się w głowie nie mieści... Wytłumacz mje, bo nie wiem, co cię tak zdziwiło, co to za wymagania!?