Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdflddsd

idziecie dzis do kosciola?

Polecane posty

Gość kdflddsd

?

Gość kurnachatka
a po co?

Gość kdflddsd
zakonczenie oktawy bozego ciala. jak nie chodzisz to wypierdalaj z tego topicu

po co chodzic do kosciola?? zeby klechy wciskaly ciemnote i okradaly z kasy??

Gość paszczakowaa
oczywiscie dziś ksiądz będzie rozdawał obrazki, nie mogę przegapić

Gość jak to po co bo przeciez
papież był Polakiem... :o

Gość
widzicie-jest tu tylko kilka wypowiedzi,ale juz z tych kilku widac jaka jest ta wasza pseudotolerancja ,-was ateistow wobec nas-katolikow.To co?ja jako katolik nie mam prawa tu sie wypowiadac?Nie dosc ze oskarzacie bezpodstawnie to jeszze ta agresja...

Ja niemam nic do katolików. To że sama nie wierze nie znaczy że bd kogoś błotem obrzucać. Co to to nie.

Gość wielki cycek
a swoją droga , to ciekawa jestem, co by bylo, jakby wprowadzic takie podatki na kościół jak w niemczech bo na razie to prawie każdy jest katolikiem , ale 70 procent twierdzi, że do kośioła nie chodzi i nic ich to wszystko nie obchdzi; ale w sumie odchodzic z koscioła nie ma po co ale jakby to sie wiazało z pieniędzmi ? wystąpilibyście z kościoła, jakby trzeba było płacić na kościół podatki, zeby zachować status katolika ?

Gość --K a R o L i N a--
nie rozumiem jak można komuś kazać chodzić do kościoła... mam potrzebe ide, nie mam to nie ide...

Gość oto typowa katoliczka
modli sie w kosciolku, ale na blizniego bluzga: 'zakonczenie oktawy bozego ciala. jak nie chodzisz to wypie**alaj z tego topicu'

Gość --K a R o L i N a--
dokładnie... polska młodzież

Gość kurnachatka
no i prosze a ja sie tylko pytalam po co dzis do kosciola:O

Gość --K a R o L i N a--
ale ja mam na myśli tego/tą co tak "ładnie" się wyraża :) nie Ciebie :) ja w sumie sama zapomiałam że dzisiaj jest zakończenie Oktawy Bożego Ciała więc się nie matrw nie jesteś sama :)

Gość --K a R o L i N a--
no uszy do góry :P takich jak autor topiku trzeba tepić :P

ja idę;/;/ mam koniec nauk przedmałzeńskich miała być masza... ZA NAS w tej intencji.. a co zrobili przed mszą mamy rozdane dyplomiki hahahahah a masz dla urzędasów z powiatu pierdole!! odbieram dyplomik i się zmywam a kateechecie zrobie haje... że człwoiek rok szkoly zapierdala na jakies pierdy a tu kurna nawet mszy mieć nie mozna chrzanić to:)))) polityka gowniana

Gość --K a R o L i N a--
:) :) :) :) :) :) :) :) :)

szkoda słów.. kurde... i tak traktuja nas młodych.. muciacios ma rozróbe na relii... a wiecie co najlepsze tłumaczą 18 latką.. dorośli męczyxni gówniarzom facetom;że kobieta to łania łania tez mają porównania..jak w pzredszkolu , a oni to myśliwi i na nie polują... że łania taka ładna powabna kosmos... a dni płodne i niepłode zaprezentowali za pomocą... chmurki i deszczu słoneczka... jak chmurki i deszcz to spulchniają glebę;ziemie i jest okres.. a jak słoneczko to dni płodne... siedziałma tam na tym krześle i zastanawiałam sie czy nie jestmw pzredzkolu... głupie to jakieś...nienormalne na przyszłosc nie wysyłajcie swoich dzieci na nauki przed małżeńskie

Gość --K a R o L i N a--
to na naukach przed małżeńskich uczą takich mądrości???

Gość dadcdc
no dobra, no więc po co do tego kościoła?

tak.. i żeby to jeszcze jakoś zostało poprowadzone.. ale nie jak dzieciom..że tego nie wolno, że se trzeba termometr wsadzać w fizuminde-fakać takie coś sorry ale niech se sama sprawdza;| że hormony są wydalane pzrez siki a potem nie da się ich oczyścić, co za głupoty wiem coś o tym bo chodze do ochrony środowiska i one są usowane w ciągu technologicznym przy procesie koagulacji.. totalne pierdoły.. poprotu według kościoła rozmnażajmy się.. a oni nas utrzymają : dadzą nam chrzest za friko itd.. śmieszne chyba prawda??

Gość --K a R o L i N a--
matko i córko a jak ja np planuje brać ślub za 3 lata to mogę juz teraz iść na taki anuki czy do tego czasu to one stracą ważniość?

Gość dadcdc
szkoda gadać ale w sumie kościół jest dla tych którzy chcą się w to bawić, zresztą i ci nie muszę na poważnie traktować takich bzdetów ;D

nie zależnie od tego ...że chodziłaś bądz co bądz bierzesz ślub to musisz... i tak przystąpić pzred ślubem do nauk...ale chyba aż tak Cię nie wtajemniczają tylko ogólnie.. tylko w co tu wtajemniczac dorosłego człwoieka...nie wiem on sam chyba wie:)) co i jak i gdzie:)))))

Gość
wielki cycek-nikt nie odpowiada za twoje i innych nieuctwo i ignorancje.Poszukaj jak brzmi prawdziwa odpowiedz na twoj zarzut...mocno sie zdziwisz...