Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnie normalny

sex bez zobowiazań?

Polecane posty

Gość normalnie normalny

czy sa tu kobiety które zdodziły by sie na sex bez zobowiazan, niekoniecznie jednorazowy?

Gość ja o tym myśle
od pewnego czasu ,nie jestem dziwką ,ani też prostytutką ,ale wiele spraw nawarstwia się abym zdobyla sie na ten krok

Gość normalnie normalny
co Cie hamuje?

Gość i się puszczacie
Porządna kobieta się na to nie zgodzi

Gość ja o tym myśle
zobowiazania ktore i tak zanikają

Gość ja o tym myśle
zaraz zacznie sie nagonka na mnie jaka to jestem niemoralna:o

Gość normalnie normalny
a ja Wam powiem robię to juz z dluzszymi lub krotszymi przerwami prawie 8 lat i wszystko jest ok. Liczy się sex który oboje lubimy i nic nie chcemy w zamian

Gość sreui
pewnie,z eporzadna kobieta sie na to nie zgodzi.Bo takie porzadne chca od razu slub.Załapac faceta

Gość ja o tym myśle
ja nie mam na koncie przygod seksualnych poza malzenskimi ale pol roku juz maz nie interesuje sie ta sferą:o

no właśnie , a gdy facet się seksi z kim popadnie to jest dobrze :O kwestia podejścia, mnie nie interesuje coś takiego ale nie skreślam od razu osób które decydują sięna coś takiego.Tylko żeby potem nie miały pretensji że całe miasto uważa je za dziwki lub szmaciarzy

Gość ktoś normalny
ja nie mowię o tym, zeby zaraz z byle kim i byle gdzie ale taki uklad 2 ludzi: tylko sex i nic w zamian?

normalnie normalny- nie rozumiem jak mozna sie kochac , bez uczucia..... zaraz mnie tu wszyscy zakracza,ze mozna,ale ja twierdze ze przezywac wszystko co najlepsze mozna tylko wtedy kiedy sie kogos kocha! Wiem ,ze mi powiesz ,ze cie to nie obchodzi, ale ja przedstawilam tylko swoj punkt widzenia!

Gość normalnie normalny
jeżeli to robimy 8 lat to chyba cos do siebie czujemy. Chodzi tylko o to, że nie chcemy byc w trwalym związku, spotykamy sie tylko wtedy gdy mamy ochote na dobry sex!!!!!!!!!!

normalnie normalny-jezeli cos do siebie czujecie to ok.Czy ty z ta sama dziewczyna uprawiasz sex od 8 lat? Ciekawa jestem jak dlugo?

Gość ktos normalny
no 8 lat? co masz na myśli pytajac jak dlugo? To sie chyba nigdy nie znudzi prawda?

Gość light
A nie ciagnie ci do zwiazku? Nie chcesz sie zakochac? To musi byc strasznie puste zycie. I pewnie w kobiety widzisz tylko jako worek na sperme

ktos normalny.. chcialabym wiedziec ile masz lat , jesli oczywiscie moznai moze mi powiesz jak czesto sie spotykacie?

Gość normalnie normalny
pisałem wyzej czasem kilka razy w miesiacu czasem raz na kilka miesiecy ja mam 40 ona 43

normalnie normalny- anie masz ochoty zmienic tego ukladu tzn , zmienic partnerki

Gość ja sie zgodzilam
normalnie normalny, jak obojgu to pasuje to w czym problem? jestem w podobnej sytuacji, z tym ze trwa to dopiero kilka miesiecy... i nie wierze w to ze cos zalezy od tego czy kobieta jest "porzadna" czy nie, zalezy na ile atrakcyjny jest mezczyzna...

Ej normalnie normalny jak wam obojgu odpowiada taki układ, no to czemu go nie kontynuować? Gorzej jak by jednemu z was nie odpowiadał, no to problem, ale jak odpowiada?! Spoko. Jesteście zadowoleni? Spoko.

Gość normalnie normalny
Kiedy przy ostatnich figlach z wałem z kołdry pekła mi guma, kupiłem mu Postinor:classic_cool:

Gość realnie i rozsadnie
najbardziej smutne jest to ze chocby patrzyl obojetnie z jakiej strony, seks bez zobowiazan nie istnieje. Kobieta w tej dziedzinie oddaje cala siebie, a chlop chuuja strzepie i pojdzie dalej. Dla kobiety kazdy kochnek to cale zycie w danej chwili, a dla chlopa to tylko przygoda, i nic na to nie poradzisz, Mars od Wenus jest niestety dosc daleko