Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

freedom89

pęknięta gumka

Polecane posty

Kochalem sie dziś z moja dziewczyna (2-3 dni temu skończył się jej okres) i pękła gumka. Do wytrysku było jeszcze daleko tak, że hej. Jednak martwi mnie to, że podczas stosunku z penisa wydobywa sie niekontrolowanie kropelka spermy, która również może zapłodnić. Teraz nie wiem czy się bać czy nie, bo w sumie rozientowałem się szybko o co kaman i zmieniłem gumke (nie jestem pewien ale jakies 2-5sekund po pęknieciu). Panikować?? Czy są jakieś testy, które wykazałyby coś zanim minie termin na tabletki \"72 po\". Czy są jakies tabletki które można zakupić bez recepty np. poman? Czekam na szybką odpowiedź.

Gość nie ma takich
ani testów ani tabletek bez recepty. sex nie jest dla dzieci

\"niekontrolowana kropelka spermy\" hahahahahah :) nie martw sie.. nie ma co panikowac... miala pewnie dni nieplodne

nie panikujce!!! w ciążę się tak łatwo nie zachodzi!!! skoro nie było wytrysku, a ona była tuż po okresie to nie macie co się denerwować! :)

Gość po okresie latwo zajsc w ciaze
trudniej przed

Gość Eli00
trafiliscie w dni płodne co nie oznacza ze od razu musiala zajsc w ciaze zanim zaczniecie sie stresowac poczekajcie po prostu do miesiaczki tylko ze jak ona sie teraz zacznie stresowac to moze sie jej przesunac termin owulacji ---> a co za tym idzie i okres, takze nie stresujcie sie bo do nastepnego okresu jest jeszcze czas pozdr

Gość faktycznie straszne
2 dni po okresie to nie są dni płodne. Małe prawdopodobieństwo.

Gość Eli00
do faktycznie straszne a skad wiesz ze to nie sa dni plodne??? zakladajac ze dziewczyna ma np cykl 28 dniowy a dzien owulacji to np 12 dzien cyklu do tego trzeba -/+ 2 dni czyli dniem plodnym mogl byc 10 dzien dodajac do tego ze plemniki moga zyc w organizmie 48 godz mogla zajsc w ciaze i podobnych scenariuszy mozna wysunac wiele PEWNY mozesz byc dopiero wtedy jesli dany cykl sie juz zakonczyl wiesz kiedy nastapila miesiaczka i mozesz sobie wyliczyc wtedy kiedy byla owulacja pozdr a dopoki jeszcze nie ma czasu na okres to nie ma sie czym sresowac przeciez jeszcze sie jej nie spoznia