Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buhahah

Kubica jest tez ateista bo wierzy ze przezyl tylko dzieki technologii !

Polecane posty

Dla mnie;) Jestem sceptykiem i jeśli nei zobaczę to nie uwierzę,zwróćcie uwagę że coraz mniej jest miejsca dla Boga w swiecie,nauka wypiera religię coraz bardziej, wszystko dzięki niej da się wytłumaczyć.

jak sie czegoś nie kuma, to najlepiej nazwać to nic nie znaczącym frazesem, do którego nota bene doszli profesorowie filozofii wyższych uczelni. Ale są oczywiście zawsze mądrzejsi \"racjonaliści\" których racja jest tylko jedna 💤 🖐️

Chomik Wpadł Do Piwa - nie badz zalosny/a, ja kumam i nie twierdze a. ze moja racja jest jedyna, b. ze nie ma w tych stwierdzeniach zadnej prawdy polecam cwiczenie czytania ze zrozumieniem :O

Gość
andrzej no zastanow sie no,coraz mniej miejsca dla Boga nie jest z powodu nauki.Nauka niczego nie tlumaczy.Usiluje ale nic z tego.Np.caly czas poszukuja brakujacego ogniwa.Jakos nie moga go znalezc.Wiesz moze dlaczego?

Gość
troche wyjasnia...

Gość ważżkaa
yagon -"Zal nam was'.Nie lubie jak sie ktos wypowiada za mnie;) Dla mnie najistotniejszy to darzyc do tego zeby byc dobrym czlowiekiem.Kazdy ma swoja droge do tego.Wierzac czy nie.Jedno nie wyklucza drugiego.