Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_FIGO-FAGO_

co o tym myslicie? ja to mam pecha...

Polecane posty

albo po prostu psychiczna kobiete.... zaraz mnie ch..uj strzeli.... wczoraj moja kobieta była u wróżki, ta jej powiedzaiła ze w najblizszym czasie musi bardzo uwazac bo widzi przy niej ciąże. dzisiaj mi oznajmiła ze przestaje brac tabletki antykoncepcyjne i jesli chce to mozemy przejsc jedynie na orala.... doszło do gigantycznej awantury.. ale co ja mogę? przeciez nie bede jej gwałcił! tym bardziej wtedy jak nie bedzie brała tabsów... Boże.... ide sie zaraz upić.... a nastepnie zastrzelic..... kurwę wrózke....

tymbardziej powinna jeśc te piguły przecież :D tak to jest z tymi wróżami głupot człowiekowi nawbijaja do głowy :P :D

Gość no i do kogo masz pretensję
? Dziewczyna się dla ciebie tabsami truje, a teraz masz problem? Nie chcesz bachora, to przystopuj na troche, jeszcze sie ciesz, ze chociaż ci obciągnie🖐️

Gość nmnm
ja mam 24 lata i nigdy nie mialem dziewczyny

Strasznie młodą musisz miec kobietke ze wirzy w takie pierdoly i tak na serio traktuje wrozby.... a co z fusów jej wrózyla?:D

Gość gość
Widać przeokrutnie sie boi ciązy:o Musisz zrozumieć.

Gość twetii
ja bym zastrzelił najpierw wróżke bo po tem możesz nietrafić a to by była duża strata dla narodu .a może wróżka ma berecić afrykański (mocheros ) hehhehehhe

w sumie.... reszta co mowiła to by sie zgadzała :P współzyjemy juz od dawna.. zdarzało sie ze bez zadnego zabezpieczenia.... od kilku miesiecy to juz w ogole był full wypas bo tabletki dawały nam 100% pewnosc a tu nagle...

Gość gość
Niektórzy wierzą w astrologów, chiromantów i innych tarocistów....nie wszyscy są przygłupami;) No masz pecha, że polazła do tej baby i tyle:DIle macie lat? Naprawde ciąża to bylby taki straszny problem? Może Twoja dziewczyna nie widzi Cie jako docelowego partnera, dlatego tak strasznie sie boi....tak se gdybam.

Gość 324
no, masz pecha, a co powiedziec o tych, ktorzy dluuugo nie uprawiaja seksu? Nawet orala?

Gość twetii
mam gnata na zbyciu kulki ci dam gratis a co jej bede żałował przeciesz zapracowała uczciwie na to hehehehheheeh ;-))

wiesz to że współżyjecie od dawna to i ja bym wam powiedziała a wróżka ze mnie żadna :)

pewnie jego "dziewczyna" ma max 19 lat:O

no własnie... ma dopiero 18 lat, ja 24. wszyscy juz w naszych rodzinach wiedza ze wspołzyjemy. robilismy \"to\" kiedy tylko mielismy ochote, prawie jak w małzenstwie. tym bardziej mnie przeraz jej decyzja... nie potrafie tak zupełnie zrezygnowac...

gratuluję rodzin i w ogóle wszystkiego. Dziwię się tylko, że ona dopiero teraz zaczęła myśleć głową🖐️

no i do kogo masz pretensje------>o co ci chodzi przecież brała tabletki.nie masz się czego przyczepić?

Gość twetii
zaproponuj anal ;-))

przecież napisał WYRAŹNIE: "współzyjemy juz od dawna.. zdarzało sie ze bez zadnego zabezpieczenia...." No więc jak od dawna współżyją bez zabezpieczenia i to z błogosławieństwem rodzin, to muszą miec fajnie w domu:)

nie przejmuj się pewnie tylko tak powiedziała ale znając życie długo bez sexu nie wytrzyma nie brałabym jej słów całkiem na powaznie

jakos mnie anal nie kreci :O probowalismy chyba z 5 razy i za kazdym razem zonk :O no niby oral jest fajny no ale ile mozna tylko na tym... poza tym jak zasmakowałem seksu bez gumki.... ma piersi w rozmiarze \"D\" wiec smiało mozna jeszcze na hiszpana... pocieszam sie tak...

a jak ty uprawiasz sex to stoi przy tobie mama i patrzy czy twój facet nakłada gumkę a może podaje ci tabsy.

Figo Fago ona jest jeszcze mlodziutka poprostu muisz jej wybaczyc:) to ten wiek :) wykazac sie cierpliwoscia i zdecydowaniem ludzie w naszym wieku juz chyba takie cechy maja:)

tez tak czuje ze długo bez seksu nie wytrzyma ale jak przestanie brac tabletki to cos czuje ze znowu cos odwalimy (bez zabezpieczania) albo na tej cholernej gumie.... tym bardziej wakacje przed nami.... codzienne spotkania... tak liczyłem ze damy czadu....

Gość gość
Wiesz? Piszesz ta, jakby Ci tylko na jej dziurze zależało:oTo bardzo młoda dziewczyna, bądz facet i nie grzmoć jej bez zabezpieczenia, nie każda chce być mamusią w wieku 18 lat:o

figo fago--->czegoś tu nie rozumiem piszesz,że boi się ciąży no to dlaczego chce odstawiś tabsy?

Gość twetii
poczytaj pooglądaj a przyjdzie ci do głowy jeszcze kilka fajnych pomysłów

wiedza ze wspołzyjemy poniewaz kiedys spozniał sie okres 2 tygodnie, ... ja powiedziałem swoim rodzicom ze bede ojcem a ona swoim ze bedzie matka... i tak jakos wyszło :) gamonie z nas.. zamiast zrobic najpierw test... ech.. ale jakos na luzaku to przyjeli do wiadomosci :P

Gość przeciez widac ze ten zwiazek
to tylko na seksie sie opiera.