Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fredi07

Pozdro ja jestem pewien, że się prześpimy.

Polecane posty

Gość gość
W życiu, nie jestem feministką:o Generalnie ostatnio sie nad soba zadumałam i doszłam do wniosku, że częściej biore strone facetów niz babek - czyli tak jakby jestem anty-solidarna z jajnikami, straszne odkrycie, mowie Wam 😭

Ciekawska ja widziałem fotki pozdro. Chamskie to było i nie pisz tak tu więce.j

Gość gość
Bzykam sie jak juz z facetem sobie chodze...no wiesz np. do sklepu miesnego czy tam warzywniaka....ale żeby tak z marszu jak Fredi proponuje to nie ma bata:o

Gość gość
Fredi--> to był taki czarny humor Ciekawskiej, ani mysle sie obrażać, zresztą prawde kobieta rzecze:classic_cool:

Gość gość
Nie, nie, nie, dziś o kupie ani sie waż😠

ok to dzisiaj fot nie będzie😭 ale za to:D tak dla zabicia smrodu:D Gówno Duch - czujesz, że gówno wyszło, ale nie ma go w kiblu Gówno Czyste - czujesz, że gówno wyszło, widzisz je w kiblu, ale nie zostawia śladów na papierze toaletowym Gówno Mokre - podcierasz się 50 razy, ale wciąż czujesz, że trzeba jeszcze raz, więc musisz włożyć trochę papieru do gaci, żeby się nie pobrudziły Druga Fala - kiedy się wysrasz i podciągasz spodnie, zdajesz sobie sprawę, że musisz się jeszcze wy srać Gówno Pękająca Żyła na Ciemieniu - ciśniesz tak mocno, że praktycznie dostajesz apopleksji Gówno Gigant - wysrywasz tyle, że tracisz 15 kg Gówno Kłoda - tak długie, że boisz się spłukać bez wcześniejszej fragmentacji za pomocą szczotki do kibla Gówno Gazowe - jest głośne i każdy w zasięgu słuchu śmieje się z Ciebie Gówno Kukurydza - jak sama nazwa wskazuje Gówno Jak Chciałbym Się Wysrać - kiedy chcesz się wysrać, ale wszystko, co możesz zrobić, usiąść na kiblu, cisnąc i pierdnąć kilka razy Gówno Naciąganie Kręgosłupa - takie bolesne, że powiedziałbyś, że wysrywasz kręgosłup Gówno Mokry Pośladek (Uderzenie Mocy) - wychodzi tak szybko, że spadając do wody ochlapuje Ci dupę Gówno Płynne - żółtobrązowa ciecz wystrzeliwuje z dupy i opryskuje całą muszlę Gówno Meksykańskie Żarcie - tak śmierdzi, że trzeba wietrzyć Gówno Wysokiej Klasy - nie śmierdzi Gówno Spławik - kiedy jesteś w kiblu publicznym i czeka w kolejce dwóch ludzi, srasz, spuszczasz dwa razy, ale kilka kulek wielkości piłeczek golfowych pływa nadal po powierzchni wody Gówno Zasadzka - nigdy nie zdarza się w domu, ale zazwyczaj na imprezie albo w czasie gry w golfa. Jest rezultatem próby pierdnięcia delikatnie i cicho, ale ostatecznie kończy się zabrudzeniem gaci i do końca dnia chodzisz ze skrzyżowanymi nogami Gówno Pijackie (Kac kupka) - następuje rankiem po pijackiej nocy. Najbardziej zauważalne są znaki ześlizgiwania się na dnie muszli Gówno Szampańskie - masz takie zatwardzenie, że kiedy korek się odblokuje, z dupy wypływa gazowana ciecz Gówno Przylgnięte - kiedy chcesz się podetrzeć, ono czeka na brzegu dupy Gówno Artyleryjskie - gdy srasz dalej niż widzisz Gówno Wybuch - poprzedzone pierdnięciem tak okropnym, że po wysraniu się sprawdzasz, czy na muszli nie ma spękań Gówno Zabawa w Chowanego - wychodzi do połowy, wraca, wychodzi, wraca... Gówno Królicze - wychodzi w zgrabnych, okrągłych porcjach (duże ilości). Właściwie nigdy się nie kończy, ale człowiek sam przestaje srać z nudów. Gówno Pochodnia - gówno, które tak pali dupę, że przysiągłbyś, że jest łatwopalne (zazwyczaj zdarza się rankiem po zjedzeniu dzień wcześniej WIELKIEJ ilości ostrego żarcia) Gówno Dualnej Gęstości - jedna część gówna jest ciekła, podczas gdy druga jest ciałem stałym Gówno Betonowe - gówno, które zostawiasz po 2 tygodniach nie chodzenia do kibla Gówno Chirurgiczne - następuje po Gównie Betonowym - musisz iść do chirurga, ponieważ dupa jest rozdarta.

Gość gość
Fredi, pisze przecie, że nam sie bzykać nie kazano, a skoro nikt nie każe, to nie ma musu, a jak nie ma musu to ja mam postawe bierną - znaczy kołka osinowego 😴. Jednym słowem nici z Twojego niecnego planu zbałamucenia mnie.:P

Gość Facett..
coz fredi, z pozdro chyba nie masz szans na szybki bzyk. Ale pracuj nad nią, powoli, bez stresu, przecież pozdro nie jest z kamienia musisz tylko znależc na nią sposób ;)

Gość to motto brzmi tak
Not valid anymore

Gość gość
Ciekawska te z oszołom, mowie jak myslącej kobiecie - że nie sramy w ten topik i w ogole zabraniam nawet myslenia o fekaliach, ale nie trafia 😴.PS: To którą kupke dziś miałaś?:classic_cool:

Gość gość
A ja nic:o Jutro bedzie gówno betonowe 😭

Precz z mej pamięci Posłuchm od razu Lecz bzykanie jest fajne wykonam bez rozkazu.

Gość anal masz zapchany
????

Gość gość
Dobranoc C:D🖐️