Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżka Kassandra

Kolor Twojego Imienia

Polecane posty

Gość asia-frycia
dziekuje 🌼

- Dominik - złocisty (jak miód) - Danuta - żółto-zielony - Artur - granatowy z czerwonymi drobinkami - Maria - niebieski (piękna, głęboka barwa) - Dorota - czerwony - Jerzy - czarno-granatowy z odrobiną czerwieni - Mateusz - granatowo-czarny z czerwonymi drobinkami - Adam - niebieski (głęboka barwa)

Gość a dominika
???

Gość ko.ko.dzam.bo
mariola :*

Gość a dominika
a w jaki sposob uzasadnisz to, ze doiminika jest zenską odmianą imienia dominik a kolor ma zupełnie inny?

Agat również ma rożne odcienie. Perły mogą mieć kilka kolorów :) Miedź wiadomo jakiego jest koloru, ale w połączeniu z cynkiem daje mosiądz, który może być złoty a przy mniejszych zawartościach tego metalu, zbliży się kolorem do miedzi. Niby to samo, a jednak... Chcesz mnie na czyś \"złapać\"? ........................................................................................... - Mariola - niebiesko-czerwone, z żółtymi drobinkami

Pożegnam się z Wami, kochani Kafeteriusze. Świat wzywa :) Zamieszczam listę imion, które do tej pory zostały przez Was podane :) Życzę uśmiechu, błogosławieństwa Dobrych Duchów i udanego dnia :) - Adam - niebieski (głęboka barwa) - Agnieszka - niebieski - Aleksandra - głęboki granat ze złotym pyłem - Alicja - niebieski z odrobiną żółtego - Alina - niebieski z odrobiną bieli - Andrzej - niebieskie wpadające w granat - Aneta - biało-granatowy - Anna - zielono-żółty - Artur - granatowy z czerwonymi drobinkami - Barbara - żółto-czekoladowy - Bartosz - żółto-brązowy - Beata - pomarańczowo-brązowe - Damian - piaskowy - Daniel - miodowy - Danuta - żółto-zielony - Dariusz - kolor mlecznej czekolady - Diana - bursztynowo-złote - Dominik - złocisty (jak miód) - Dominika - kremowy z czekoladowymi drobinkami - Dorota - czerwony - Edward - granatowy z czerwonymi drobinkami - Edwarda - niebieski z czerwonymi drobinkami - Edyta - niebiesko-żółty - Elżbieta - niebieski z drobinkami barwy kawy - Ewa - fioletowy wpadający we wrzos - Grzegorz - granatowo-brązowy - Halszka - Halina - fioletowo-różowe - Halszka - Helena - fioletowo-żółte - Henryk - stalowo-szare - Ilona - biało-zielony - Iwona - biały z zielonym, kwiat - biała lilia - Izabela - biało-fioletowe z odrobiną zieleni (mocne imię dla mocnej kobiety) - Jacek - żółto-czarny - Janusz - zielono-fioletowy - Jerzy - czarno-granatowy z odrobiną czerwieni - Joanna - biały z drobinkami barwy kawy i ecru - Jolanta - miodowy (gęsta barwa podobna do barwy bursztynu) - Justyna - fioletowe - Kamil - czerwony - Karolina – czerwony - Katarzyna - czerwony - Kinga - czerwony - Klaudia - czerwone wpadające w purpurę - Krzysztof - ciepły fiolet (mieszanina brudnego różu z fioletem) - Ksenia - czerwono-biały z żółtymi drobinkami - Lidia - ciemna zieleń z czekoladowymi drobinkami i złotym pyłem - Lucyna - zielono-fioletowe - Magdalena - niebiesko-biały - Maja - niebiesko-żółte - Marcin - zielono-czerwone - Marek - granatowy - Maria - niebieski (piękna, głęboka barwa) - Mariola - niebiesko-czerwone, z żółtymi drobinkami - Mariusz - rozjaśniony granat z czerwonymi drobinkami - Martyna - niebieski z czerwonymi drobinkami - Mateusz - granatowo-czarny z czerwonymi drobinkami - Monika - niebieski z czerwonymi drobinkami - Natalia - zielony (soczysta zieleń) - Patrycja - kremowy z czerwonymi i granatowymi drobinkami - Paulina - fioletowo-różowy (zgaszony, stonowany) - Paweł - żółto-brązowe - Piotr – czerwony - Radosław - fioletowo-czerwony - Rafał - fioletowo-różowy - Róża - liliowy, wpadający w fiolet - Sandra - czekoladowo-żółty (kojarzy sie z advokatem z czekoladową posypką) - Sławomir - granatowo-czerwony - Stanisław - żółty z czarnymi drobinkami - Stefan - żółty z czarnymi drobinkami - Sylwia - ciemny żółty z odrobiną zieleni - Szczepan - Czerwono-czarny - Tomasz - zielony - Urszula - fioletowo-różowy (dość chłodny, zgaszony) - Violetta - fioletowe - Wojtek - zielono-brązowy - Żaneta - żółto-czekoladowy 🌼 🌼 🌼

Gość Taki Krzysztof
:) Kasandruś:) Mówisz zgaszony róź:D Czemu ja zawsze mam njgorzej?:) Przeciez to chyba brzydkie co nie?:) A ciekawe jaki kolor Ty masz???:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Nie proponuj artykułów z \"Naj\". Nie dość, że nagminnie popełniają plagiaty, to są zwyczajnym brukowym pisemkiem dla pań. A co za tym idzie jest niewiarygodne.

to ja mam zagadke dla wróżki Kassandry jak wróci :D jaka jest osoba której imie ma kolor czerwony? i czy połączenie \"czerwieni\" z \"niebieskim wpadającym w granat\" jest odpowiednie? :D:D:D ale nawymyślałam, ale też mi się troche nudzi :P

Gość Marlena Marta
a Marta i Marlena ??

Gość Unimobunka
A mi by się Zuzanna przydała...

Gość dellas
Grażyna

Gość aaaazz
A Małgorzata?

Móiwsz, że kolory oznaczają duchowość danego człowieka. W takim razie mam pytanie - czerowny oznacza jaki poziom duchowości? I co daje połączenie tego koloru z zielonym? Pozdrawiam wróżko, K.

Gość hmm a te imiona
Łukasz Jagoda Wioletta Eliza Przemysław Iwona Alicja Z góry dziekuje za odpowiedz!:classic_cool:

Gość fdfsfsdfsfsdffssf
a jezeli kamil to czerwony to kamila tez ?

Gość JAKI KOLOR MA
ANASTAZJA ?