Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fircyk podlotek

dlaczego to robisz kobieto?

Polecane posty

Gość fircyk podlotek

Powiedzcie mi prosze, dlaczego kobiety bez przerwy potrzebuja potwierdzenia swej atrakcyjności u innych facetów? --- Dlaczego moja kobieta zachowuje sie jakby mnie nie było przy niej wobec innychgości, --- udaje że jest sama albo wymijajaco odpowiada dając innemu jakąś tam nadzieje--- :( Co nią kieruje? Ode mnie ma wszystko, zaufanie, miłość, zachwyt, romantyzm, mówi mi to a jednak, ---- po co to w takim razie?

Gość BoIekM
ma wszystko na tacy więc jej nie imponujesz

Gość No dokładnie..
Ja też chciałbym wiedzieć:) Więc prosze odpowiedzcie kobietki :D

Gość fircyk podlotek
muszą znosić jej zdrady. wczoraj pod naszym łozkiem znalalzem jakies męskie majtki, nie moje oczywiscie, wiem ze zdradzila mnie z sąsiadem bo widzialem jak nagi uciekal przez okno :o

Gość Młoda piękna mery
Taka babska natura - nic nie zrobisz.

Gość mika_xx
ja tak nie robię:| ja kocham swojego kochanego i jak jestesmy w wiekszym gronie to inni faceci sa jak zwykli rozmowcy, zadnych flirtow itp, a wlasnie wtedy okazuje duzo czulosci mojemu ukochanemu,zeby nie czul,ze tamci mnie bardziej interesuja

ja sie tak zachowywalam jak nie bylam pewna co czuje do faceta i rozgladalam sie wokol czy nikt inny sie mna nie interesuje bo wkoncu jakie szanse ze ktos by na mnie spojrzal jak by wiedzial ze mam faceta??? to nie znaczy ze go zdradzalam czy flirtowalam z innymi poprostu w ten sposob sprawdzalam czy jestem atrakcyjna i wmoim facecie wzbudzalam zazdrosc przez co nie byl tylko chlopakiem lecz i mezczyzna gotow do walki o mnie.

mika_xx - mam dokładnie tak samo. Ale zauważyłam, że nie tylko kobiety tak się zachowują. Faceci też tak mają.

Gość mika_xx
a ja tam nie chcę zeby był zazdrosny ja mu okazuje czułośc i pełne zainteresowanie, on mnie i pewnie ztego powodu uchodzimy w naszym gonie za parę bardzo zgraną, wszyscy widzą jak się kochamy i szanujemy i tak jest bardzo dobrze

Gość kaniczka
nelka26 pewnie ze sie udało i nawet podbudowało to nasz zwiazek ale nie odpowiadam ze tak bedzie w kazdym przypadku niom i przy okazji dowiedzialam sie ile facetow sie mna interesowalo i w ilu jak bym wtedy chciala moglabym wybierac ale podkreslam zadnej zdrady nie bylo kompletnie nic!!!

to nie moj nick nie wiem czemu mi wyskoczyl nie wazne ale moja wypowiedz :)

:) zeby nie bylo ze pod kogos sie podszywam mam nadzieje ze pani o tym nicku nie bedzie zla :(

z wlasnego doswiadczenia- moze poswiecasz jej zbyt malo czasu? ja zauroczylam sie pewnym mezczyzna bedac w zwiazku, poniewaz moj partner wiecznie nie mial dla mnie czasu, ciagle praca byla wazniejsza :/

Gość Fircyk podlotek
wątpie. Chyba że za dużo - to może bo jest mi wszystkim. Bardziej wydaje mi sie że to taka wasza natura glupia..........