Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja999

po jakich tabletkach antykoncepcyjnych rosną piersi???

Polecane posty

Gość anty-anty
owszem puchna, ale nie rosną!! poza tym nie cieszylabym sie tak bardzo szybkim i duzym "puchnięciem" biustu. Rozstępy murowane! Poza tym biust mierzy się na wysokości sutków, więc jak się komuś powiększył obwód pod biustem to chyba nie jest powód do radości. Owszem przy tabletkach biust staje się pełniejszy i jakby większy, ale to tylko złudzenie.

Gość maaalliinnkaa
witam ja biore tabletki micogynon od paru lat mialam rozmiar 70a po 3miesiacach bylo 70d ale po tych 3,4latach jest 70c i owszem sa niby wieksze ale juz nie takie jedrne jak wtedy gdy zaczelam brac organizm sie przyzwyczail ,fakt piersi sa jedrniejsze i pelniejsze ale z czasem i tak powoli wracaja do normalnych ksztatow dodam tez ze jestem bardzo szczupla przytylam tylko 3kg od tabsow a potem waga tak skakala raz 3 wiecej raz 3mniej aha i nie bralam ich po to aby miec wiekszy biust bo to antykocepcja a nie silikon w tabletkach ale jesli kobieta dobrze sie czuje itd to nie widze sprzeciwu jedyna glupota to zeby specjalnie sie faszerowac tym aby urosl biust bo ot nie na tym polega ,ja glownie tablety wzielam w iadomym celu i lekarka mi je przepisala takze na moj nieregularny okres .pozdrawiam

Ja też biorę Microgynon21 i nic...co prawdą pod koniec opakowania stają się ciutek większe,takie jędrne,ale potem znowu to samo..no i nieprzytyłam ani grama.Biore je już4 lata,cena jest minimalna bo Bodajże ok 10żł(niewiem dokładnie bo zawsze kupuję kurację półroczną a wtedy wychodzą grosze)Ale co organizm to organizm każdy inny.

Gość inaczka
Ja biorę od 3 mies NOVINETTE i już po pierwszym opakowaniu mój biust tak spuchł że żaden stanik na mnie nie pasował i tak mam do tej pory. ani razu nie powróciły do dawnych rozmiarów, niestety nie byłam płaska więc nie cieszy mnie ten fakt iż "spuchły" .

Gość Malamogość
Ja osobiście zaczelam brac tabletki Yaz. Doktor powiedziala ze sa bardzo delikatne jesli chodzi o hormony. Mialam zawsze 50 kg i duze B. Kończąc drugi listek mam 54 kg i duze C. Nie polecam ze względu na to ze piersi przez ten caly czas sa bardzo nabrzmiałe i bolą, takze żaden masażyk nie wchodzi w grę ;)

Gość gość
ja biorę tabletki yasminelle od 4 miesięcy i urosły mi piersi nie dużo ale jednak bo z dużego A do dużego B.

Gość gość
Na duże piersi tylko dobre masaze.Tabsy zostawiają wodę stad wrazenia wielkich cycków.

Gość gość
FEMODEN! Mi po tych tabletkach urosly piersi o jeden rozmiar, z C zrobilo sie D. Dobrze sie po nich czulam i jedyna wada byla taka, ze mi sie moje krecone wlosy, (ktore bardzo lubie) wyprostowaly.