murb 479 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Napisałam tak? Zacytuj gdzie napisałam. Pada hasło to nie odmawiasz, istotna różnica, acz niewiele wnosi do sedna sprawy że masz gadzi i nic tak się nie liczy jak ciało dla was. Niech se będzie kto koleżanka czy wróg, jeden uj, wsio brać, no może prócz emerytek. Tego o emerytkach nie zrozumiałam. Mogłabyś wytłumaczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 466 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Napisałam tak? Zacytuj gdzie napisałam. Pada hasło to nie odmawiasz, istotna różnica, acz niewiele wnosi do sedna sprawy że masz gadzi i nic tak się nie liczy jak ciało dla was. Niech se będzie kto koleżanka czy wróg, jeden uj, wsio brać, no może prócz emerytek. Przecież sama nie jesteś już młoda, więc, gdzie tu emerytki? Zachowujesz się jak histeryczka, której znajomy nie przyszedł na umówioną randkę Weź, wrzuć na luz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 27 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Przecież sama nie jesteś już młoda, więc, gdzie tu emerytki? Zachowujesz się jak histeryczka, której znajomy nie przyszedł na umówioną randkę Weź, wrzuć na luz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 479 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Napiszę prawdę, najszczerszą tzn że modelki powinny się wstydzić i chować tak jak i słoneczko, które przyćmiewasz blaskiem. I to będzie zgodne z prawdą! Sama, krystalicznie czysta prawda! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1763 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Tego o emerytkach nie zrozumiałam. Mogłabyś wytłumaczyć? Iskra sugeruje dlaczego Twojego nie chciał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 466 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Nie ma spania!!! napisał: A ty moja droga od mojej zajêbistej kamienicy lepiej się odpiêrdol i lec na ambone. A ty do do Mopsa, po bony na żywności gołąbki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 454 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Pada hasło to nie odmawiasz, istotna różnica, acz niewiele wnosi do sedna sprawy że masz gadzi i nic tak się nie liczy jak ciało dla was. Niech se będzie kto koleżanka czy wróg, jeden uj, wsio brać, no może prócz emerytek. nie to że chce sie pakować miedzy was ale pamietaj, ze faceci są inni. gdyby nie testo i kobiecie ciało to faceci by siedzieli w piwnicy grając cale dnie w mincrafta. my juz tak mamy ,trzeba to docenić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 3 godziny temu Emerytką również nie pogardzę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: I to będzie zgodne z prawdą! Sama, krystalicznie czysta prawda! To jednak bym prosił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 114 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Nie gadam z tobą. No widzisz jak spudłowałeś. Tak samo wczoraj sobie dopowiedzialeś swoje do mojego 1 postu, po którym miałam się grzecznie zawinąć do spania, ale Twój kij w doopie i zarzut że szukam kłótni bo taka jestem mnie zapalił i finalnie drakę otrzymałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: No widzisz jak spudłowałeś. Tak samo wczoraj sobie dopowiedzialeś swoje do mojego 1 postu, po którym miałam się grzecznie zawinąć do spania, ale Twój kij w doopie i zarzut że szukam kłótni bo taka jestem mnie zapalił i finalnie drakę otrzymałeś. Zgadzam się z tobą w 100 % a teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 479 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: To jednak bym prosił Nie uniesiesz blasku piękna bijącego z tej fotki. Obawiam się, że ten widok Cię opęta i już nigdy nie będziesz chciał oglądać niczego innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1763 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: I to będzie zgodne z prawdą! Sama, krystalicznie czysta prawda! Będzie dużo ochów, achów i powiem że jesteś ładniejsza od koleżanek z fabryki i od szwagierki też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 479 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: Iskra sugeruje dlaczego Twojego nie chciał Chciałam się upewnić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 479 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Będzie dużo ochów, achów i powiem że jesteś ładniejsza od koleżanek z fabryki i od szwagierki też (i jeszcze o forum coś wspomnij) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Nie uniesiesz blasku piękna bijącego z tej fotki. Obawiam się, że ten widok Cię opęta i już nigdy nie będziesz chciał oglądać niczego innego. Hmm nie chcę się zamykać tylko na jedno piękno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 114 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: nie to że chce sie pakować miedzy was ale pamietaj, ze faceci są inni. gdyby nie testo i kobiecie ciało to faceci by siedzieli w piwnicy grając cale dnie w mincrafta. my juz tak mamy ,trzeba to docenić. Ale ja o tym przecież wiem. Tu idzie o to, że jak tę rzeczywistości wczoraj skomentowałam 1 postem, to się typ obruszył, tak jakby miał być jakimś wyjątkiem i girami i nogami sie zapiera żeby nie być do jednego wora wrzucony, tylko zgrywa wyjątkowego pod tym względem, a jaki jest koń każdy widzi. Tzn, konkretnie to się pomyliłam że z Giną zaczął popierdywac nagle po focie, ale korzenie mojego postu że kieruje się gadzim jak każdy, pozostały nienaruszone, zważywszy na to jak latał za tym, aby w końcu foteczka dotarła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1763 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: (i jeszcze o forum coś wspomnij) To oczywiste i od wszystkich kafeterianek razem wziętych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 114 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Pokraka napisał: Iskra sugeruje dlaczego Twojego nie chciał Ty tak serio czy udajesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 479 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Hmm nie chcę się zamykać tylko na jedno piękno Też bym tak zrobiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 479 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: To oczywiste i od wszystkich kafeterianek razem wziętych. Mamy to! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1763 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Ty tak serio czy udajesz? Zgadnij? Żarty sobie robimy z Brum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 479 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Zgadnij? Żarty sobie robimy z Brum. Jak to żarty?????? Ja fotkę posłałam!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 479 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Ty tak serio czy udajesz? Robimy sobie taki teatrzyk. Ale tego o emerytkach na serio nie zrozumiałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1763 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Mamy to! Wydrukuje na ładnym papierze, takim kredowym, grubym i oprawię w ramkę. Powiesisz sobie nad biurkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1763 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Jak to żarty?????? Ja fotkę posłałam!!!! Udaj, że tego nie przeczytałaś, co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 2 godziny temu Idę coś zjeść. Później obskocze privy, a na koniec będę przeglądał zdobycze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 27 Napisano 2 godziny temu Wracam do barłogu… po co nie spać, skoro można spać. 🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 114 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, murb napisał: Robimy sobie taki teatrzyk. Ale tego o emerytkach na serio nie zrozumiałam. Facetom zależy na wyglądzie kobiety, a ten od wieku zależy co by cuda wianki nie robić. Facet sam emerytem może być, a nie za emerytką się obejrzy, tylko młodszą, a skąd 30+ facet? Dlatego tylko takiej fotę sobie Malowany podaruje. No może z ciekawości spojrzy jak mu sama wciśnie, ale skakać nie bedzie jak pies za sunią żeby mail dobry podała i w końcu dotarła foteczka, co w nocy mogliśmy obserwować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1003 Napisano 2 godziny temu 51 minut temu, murb napisał: Mojego nie chciał. wyślij mi (a możesz nawet nie wysyłać), a ja napiszę na publiku, że jesteś ładniejsza od kogo chcesz, deal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach