Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna22

zadzialala moja podswiadomosc czy to rzeczywiscie ciaza?

Polecane posty

Gość niepewna22

witam wszystkich moim problemem jest to, ze okres spoznia mi sie juz 7 dni (dzisiaj 37 dzien cyku,ale drobne spoznienia zawsze sa). wspolzyje z chlopakiem regularnie zawsze z zabezpieczeniem, tzn prawie zawsze bo po ostatnim okresie, kiedy byly teoretycznie dni nieplodne kochalismy sie pez prezerwatywy, ale byl to stosunek przerywany i wytrysk nie nastapil w srodku. z jednej strony wiem ze ciaza jest mozliwa ale z drugiej jest to raczej maloprawdopodobne, tym bardziej ze nasienie mojego narzeczonego jest raczej slabe (sadzac po kolorze i konsystencji).jednak jakas przyczyna spozniajacej sie miesiaczki musi byc. problem w tym ze nie odczuwam zadnych obiawow przedokresowych i to mnie martwi. sluz mam raz bezbrawny "lejacy sie" a czasem gesty i bialy, obecnie wogole mam sucho. dodatkowo caly czas jest mi niedobrze, wydaje mi sie ze brzuch sie powiekszyl i ze jestem w ciazy. ale myslac racjonalnie dochodze do wniosku ze nawet gdybym byla w ciaz to na takie objawy jest jeszcze za wczesnie. nie wiem czy odczuwam tak, bo zadzialala moja podswiadomosc czy rzeczywiscie jestem w ciazy. wiele z was ma juz dzieci lub jest w ciazy dlatego zwracam sie do was z prosba o ocenienie sytuacji. PS. jutro rano zrobie test, dzisiaj chce kupic ale nie wiem ktory jest najpewniejszy

\"nasienie mojego narzeczonego jest raczej slabe (sadzac po kolorze i konsystencji)\" :D ekspertka się znalazła to nie o kolor chodzi i konsystencję tylko o ilość i ruchliwość idź do apteki i poproś o jakiś pewny test - na pewno dostaniesz coś porządnego

poza tym suchość pochwy przed okresem to norma na typowe objawy ciążowe raczej jeszcze za wcześnie może to wina upałów na przykład

Gość mikaila
nie martw sie przez upaly moze ci sie spoznic. Ja mialam teraz np bardzo skapy i tylko 3dni a w ciazy na pewno nie jestem:)

Gość niepewna22
na temat plemnikow i ich ruchliwosci akurat rozmawialam z moim lekarzem. powiedzial ze najmocniejze nasienie jest koloru bialego, to w nim jest najwiecej plemnikow, a im bardziej przezroczste tym slabsze. piszac to zdanie sugerowalam sie wypowiedzia lekarza

Ja na początku ciąży miałam bardzo duzo białego śluzu, dosłownie \"lało się ze mnie. Drugi objaw to senność-zasypiałam na stojaco. Piersi mnie wcale nie bolały. Pozdrawiam

Gość ..a czy mozliwe
..jest zajscie w ciaze, w przypadku seksu oralnego, ale powtarzanego wielokrotnie? Nie wiem, czy wytarcie sie chlopaka w recznik i ewentualne obmycie wystarczy? Ile plemniki zyja poza organizmem? I porsze nie wyjezdzajcie mi tu z malolata, bo nia nie jestem

Gość woooooowwwwwwwww
A jak one trafią do ci...ki? Przez żołądek?

Gość ..a czy mozliwe
..ojej, nie przez zoladek.. chodzi o to, ze dotykal mnie tez rekami w okolicach jak to nazywasz c*pki, etc

Gość woooooowwwwwwwww
To chyba mylisz definicje seksu oralnego z peetingiem... A o ile się nie myle to jeszcze z mastrubacją, skoro on miał sperme na rekach... Można zajść jeśli przeniósł nasienie na narządy rodne.

Gość ..a czy mozliwe
..no dobra.to byl mix tych czynności. To troche oblesne, ze opowidam to na forum, ale trudno. Uprawialismy oral, ale wytrysk byl na zewnatrz. Potem czynnosci higieniczne-wycieranie recznikiem, mycie (ale nie wiem, czy umyl rece mydlem)no i petting..i tak na zmiane,. Nigdy nie doszlo do bezposredniego wytrysku w okolice c*pki.

Gość ..a czy mozliwe
..dlatego pytam o czas zycia plemnikow.