Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem jaka jestemm

Ale mnie wkurw.....te lalunie

Polecane posty

Gość jestem jaka jestemm

Tlenione, po solarium, na szpilkach i w super króciutkich białych szortach. Afiszują się ze swoim dupskiem, ze szok! Dupodajki!

Gość klara m.
Ktoś tu jest zazdrosny??? hehehe

pamiętaj każdy ma swój gust.... i nie nalezy ich oceniac ..a jeśli ma co pokazywac to niech pokazuje ....ty tez możesz!!

Gość gabriela anielska
drazni Cie ze ktos jest ladny? Szara mysza w pinglach obwislymi cyckami i rozstepami...nie dziwne ze frustratka

Eeee,przesadzasz... Ja tez lubie styl bardzej narutalny (co nie znaczy ze kobieta powinna byc niezadbana), ale czy odrazu dupodajki??? Czasem poprostu bezguscia i tyle :)

Gość nie wszystkie takie
są, są też ładne dziewczyny na ulicach i tak się nie ubierają i myślę, że są ciekawsze

Gość jajko i kura
ja tez nie lubie takich laluni!!!!! dla mnie sa to proste panienki ktore zajmuja sie tylko robienim laski. Nic soba nie reprezentuja!!!!!

Gość xcd
ja jestem naturalną blondynka dużo ladniejsza od nich wszystkich sztucznych razem wziętych. szkoda tylko ze nie mam odwagi sie tak ubierac :o

Gość tak se myślę że
"Nie ocenia się książki po okładce"

Gość Lalunia..
Zrobic dobrze laske to jest tez sztuka ! Nie kazda z Was potrafi , wiec nie piszczie bzdet !

Gość klara m.
Bez nerwów!!! Złość piękności szkodzi!!! Kobiety czym wy się przejmujecie?! Każdy ma coś do pokazania... Jedna ładne oczy, inna nogi, jeszcze inna dłonie, stopy, wszystko! Każdy ma zalety i nie musi się z tym obnosić, a jak są takie laski, ze chcą to niech nawet nago latają, a wy to olejcie!!!

Gość eetttt
a mi ich szkoda. Jedna do drugiej podobna. Nudne takie i plastikowe. ich wybór tylko dlaczego taki szkaradny??

Gość hi hi hi tra
jeden bzdet kilka bzdetów

Gość klara m.
Takie kobiety tworzą według mnie jakąś specyficzną subkulturę bo nie tylko podobnie wyglądają ale podobnie się zachowują... Może mam mylne wrażenie...

Gość nie wszystkie takie
poza tym dziewczyny....wy wszystkie zjedziecie, te i lalkowate, te naturalne i wszelkie ,które troszkę się wyróżniają...nawet mam taką kumpelę, bardzo naturalną, przeciwieństwo tlenionych blondi i też ją laski zjeżdżają, pokazałabym nawet foto , ale się boję ,że ktoś się dowie :P więc pilnujcie siebie....

Gość klara m.
RACJA!!! Każdy niech pilnuje siebie i będziemy zdrowsi hehe

Gość klara m.
Myrevin Zobacz, czy nie jest tak, że jest stereotyp o blondi i o np. tzw. mięśniakach? Oni się nie zmawiają , ale są tak odbierani i rzeczywiście podobnie się zachowują

Gość jestem jaka jestemm
Ale one są wyzywajace, i zadają się z łysymi pakerami z BMW. Są ładne dziewczyny, które nie maja pusto w glowie i cos sobą reprezentują. Ale fakt faktem,ze moga wprowadzic czlowieka w kompleksy. Choc nawet gdybym byla tak zgrabna, to nie ubieralabym sie w ten sposob i na pewno nie zadawalabym sie z lysolami z BMW

Gość nie wszystkie takie
Ludzie, moja siostra jest blondi, lubi różowy kolor, chodzi w białych spodniach i sobie wierzcie czy nie, ma 21 lat , ma chłopaka od 5 lat i jest dziewicą, kurde, nie wierzcie w stereotypy, oceniajcie ludzi PO CZYNACH. ta dziewczyna też jest zjeżdżana, chyba za naturalność albo to wina zawiści tych ludzi http://img527.imageshack.us/my.php?image=niktinnyii9.jpg

Gość klara m.
nie wiem za co moze być zjeżdzana taka szara myszka (z wyglądu oczywiście) charakter inna sprawa

Gość xcd
taka sobie

Gość nie wszystkie takie
mówimy o wyglądzie, o charakterze nie będę mówić, bo nikogo nie interesuje.... zmierzam do tego, że dziewczyna ze zdjęcia nie ma nawet tapety na sobie, i nie robiłą retuszu...więc jest naturalna blondynkki tlenione, brązowe z kilogramem tapety są też zjeżdżane wniosek taki TAK ŹLE I TAK NIEDOBRZE

Gość a moja szeowa
jest gorąco :O co z łego w krótkich sukienkach albo krótkich spodenkach :O

Gość Fantik
Dziewczyna ze zdjęcia jest dość ciekawa, fajne spojrzenie.

Gość lani
zazwyczaj takie dziewczyny sa latwe, taka prawda co nie znacze ze wszystkie takie sa, wiekszosc na pewno :P