Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem jaka jestemm

Ale mnie wkurw.....te lalunie

Polecane posty

Gość a feeeeeee
Ale są krótkie spodenki i spodenki... Chodzi tu chyba o te biale szorty, wpijajace sie w posladki, ktore maja wiecej wspolnego z majtkami, niz ze spodenkami

Gość cóż ładne ciało to za mało
to gra światła i cienia na tym zdjęciu, nic więcej. ja bym jednak powiedziała, że mały retusz był.. ale włosy ma fajoskie :)

Gość nie wszystkie takie
hmm....skoro uważacie, że był retusz a go naprawdę nie było, to tylko dla niej może stanowić komplement...

poza tym, ja też chodzę w szortach, bardzo krótkich.. mam szczupłe i zgrabne nogi więc nie widzę przeszkód aby w szortach po mieście chodzić. nic mi się nie wbija (heh, najmniejszy rozmiar noszę dlatego nie mogę kupić "za małych" i się w nie wbijać bo nie ma:) ) jestem opalona (mieszkam pod miastem i mogę godzinkę dziennie na słonko wyskoczyć na taras czy basen i jestem opalona na brązowo teraz, bo tak mnie słońce opala). ubieram się na biało bo kocham ten kolor. mam 21 lat. nie jestem łatwa, nie zadaję się z kolesiami bez karku w betach, nie noszę tipsów (nienawidzę tego wyjątkowo), podobnie złotych gadżetów.. stereotypy moje drogie..

Gość moim zdaniem ludzie
W OGÓLE nie doceniają natury, a w głupim zdjęciu, takim jak powyzej doszukują się od razu retuszu, gry śwateł bla bla bla, naprawde dziewczyny naturalne istnieją

Kiedyś niepotrzebnie generalizowałam i wkładałam tipsiary, solarki i laski w różowych kozakach do jednego wora, a znam kilka lasek, które na pierwszy rzut oka wyglądają jak dziwki, a są naprawdę sympatyczne, inteligentne i towarzyskie. Moja kuzynka chodzi w krótkich szortach, butach na 10-centymetrowym obcasie, ma tipsy, jest opalona, ma różowy błyszczyk na ustach, bluzkę z dużym dekoltem i nosi różowe ciuszki, ale przy tym jest naprawdę fajną dziewczyną, a lubi się tak ubierać, ponieważ lubi widzieć pożądanie w oczach mężczyzn, lubi być w centrum uwagi itp.

nie chodzi mi o twarz tej dziewczyny tylko o kompozycję całego zdjęcia. światło jest tu decydujące i koniec. gdyby było robione w normalnym dziennym, białym świetle, nie w tym - jakby wieczornym, ciepłym, to wyglądałaby dużo niekorzystniej. retusz nie retusz, ale światło mocno jej "urodę" poprawia, moze nawet nie poprawia, a uwydatnia

Katis - to jakas prowokacja :D? NIe jest dzi..., ale za to z tego wynika, ze ma pusto w glowie.. ;).

No właśnie...cali Polacy! Dali zdjecie jakiejś dziewczyny ( fakt, ładna, ciekawa) i od razu wynajdują: ale przy innym świetle byłaby brzydka ale bez tuszu byłaby brzydka a po wstaniu z łóżka byłaby brzydka ja piernicze, doszukujecie się wad kiedy nie trzeba poza tym zdjecia się robi po to, aby ladnie wyjsc, poproscie tą dziewczyne, aby zapozowała wam po porodzie, po wypiciu zgrzewki piwa, albo w wieku 80-lat....Jesus....

manganian- bywa, :P różne gusta są, dla innych i ty możesz być brzydka, ale chodzi o to, że ludzie tak łatwo krytykują, że czasami już patrzeć nie mogę :D poza tym ja oceniam ją jako całość a nie rozbijam na segmenty

manganian, daj spokój, jesteśmy ludźmi :P czy my mamy OBOWIĄZEK wszystkim się podobać? :P poza tym zawsze lepiej zachować indywidualność niż reprezentować jakiś kanon :P dziewczyna ze zdjęcia raczej nie jest polką, poza tym z tego co wyczytałam tutaj nawet retuszu nie ma....to nawet spoko ;)

Gość autorko czy to dla Ciebie
problem,że inne dziewczyny eksponuja to co w nich ładne? chyba zazdrośc przemawia przez Ciebie?:( nie oceniaj ludzi po wyglądzie! każdy ma do czegoś prawo

Gość sztuka teria
Ja myślę, że "autorka" to sfrustrowany facek, którego nie stać na BMW :P

Gość sztuka teria
facet oczywiście :D