Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkfjsodfosufusfoi

Czy ze mną jest coś nie tak?

Polecane posty

Gość dkfjsodfosufusfoi

Cześć :) Mam 22 lata. Od 3 miesięcy próbuję wraz z narzeczonym zajść w ciążę. Jednak cały czas się nie udaje :( Staramy się i to bardzo... :) ale wciąż nie wychodzi! Czy to znaczy że ze mną jest coś nie tak i nie będziemy mogli mieć dzieci? Jak długo się starałyście i w końcu się udało? Jakoś moi znajomi - chcą - a po miesiącu już jest :( A nam się nie udaje :(

Gość dkfjsodfosufusfoi
A zapomniałam ... Odkąd się staramy o dzidziusisia mam okropnie bolesne miesiączki :( Jak nigdy :(

racjonalnie patrzac trzy miesiace to nic, dopiero po dwoch latach,no po roku reguralnych staran, mozna sie zastanowic czy wszystko jest w porzadku, narazie to radze sie wyluzowac i przestac o tym myslec, jestetrscie mlodzi, macie mnostwo czasu, powodzenia

to że sie nie udało 3 razy to nie możesz sie załamamc bo nie da sie zaplanowac tego a te bolesne miesiączki to wynik z odastawienia hormonów????

polecam dobre odżywianie duzo tłustego mleka ( pisał o tym amerykanski naukowiec że ma to duzy wpływ na płodnośc) witaminy i dla mężą cynk ( ja dawałam profilaktycznie i udało nam sie za pierwszym razem)

Gość dkfjsodfosufusfoi
Już dawno odstawiłam hormony :( Jakis rok temu... Boję się bo chciałabym mieć dziecko... A na kuracje mnie nie stać :( Ale wcZoraj powinnnam dostac okres i go nie ma :) Brzuch mnie czasem pobolewa jak na okres ale tylko tyle :) No i sutki strasznie mnie bolą, okropnie... Nawet jak chodzę po schodach to czuje :)

Gość kochan moja zlota
dlaczego w tak mlodym wieku chcesz juz sobie zniszczyc przyszlosc? co w wieku 22 lat osiagnelas? masz wyksztalcenie wyzsze ,dobra prace a twoj partner? piszesz ze narzeczony , to jeszce nqwet nie maz? a juz chcesz miec z nim dziecko?

Gość phiiii
za bardzo chcecie i to ze stresu:) musicie się zrelaksować.. nie myśleć o tym, to samo przyjdzie

Gość dkfjsodfosufusfoi
Jestem już po studiach wlaśnie w tym roku. Magistra zrobię zaocznie. Mój narzeczony pracuje i od września zamierzamy budować dom. Jestesmy razem od 6 lat i bardzo się kochamy. :) To chyba wystarczająca ilośc powodów aby "zniszczyć" sobie życie

a czy pieniądze to wszystko może ma swoje m ja w wieku 22 lat też miałam już mieszkanie i auto super prace i co mam rodzic dziecko wg limitu wieku a nie jak czuje chore z moim męzem znamy sie 1,5 roku dziecka zapragneliśmy po ok 9 miesiącach znajomosci (mieszkamy ze sobą od samego początku ) i jesteśmy bardzo szczesliwi slub sie odbył w sobte

Gość dkfjsodfosufusfoi
Dzięki myszka :) Siedzę i się stresuję...Nie chcę tego choler...ego okresu ! :(A brzuch od czasu do czasu pobolwea więc boję się że jednak będzie :(

Gość dkfjsodfosufusfoi
A tak właściwie to zastanawia mnie ten ból sutków... Jakieś 2 tygodnie temu zaczął mnie strasznie boleć lewy, ale tak bardzo i był lekko zgrubiony. Zastanawiałam się już czy nie iśc z tym do lekarza.I tak było przez 2 tyg za to teraz bolą mnie już oba i to tak samo... Myszka jak to było u Ciebie?

Gość dkfjsodfosufusfoi
Wiecie co to głupie że tego nie zauważyłam wcześniej ale przy lekkim ucisku bolą mnie także piersi ! Jak ja mogłam tego nie zauważyć...

naprawde ci zycze zeby tym razem sie udalo, ale.....lepiej o tym nie mysl tak intensywnie, wyjdzie to tylko in plus dla ciebie, trzymama kciuki, wiek nie ma znaczenia, kazdy dojrzewa do tego w swoim czasie, jesli juz tego pragniecie to dobrze, trzymaj sie:D

Gość dkfjsodfosufusfoi
Dziękuję z całego serca i wszystkim innym, którzy też pragną dzidzi życzę tego z całego serca :)Wczoraj minął miesiąc od mojego ostatniego @ więc może... Boję się zrobić test...Kolejny raz się rozczarować...Ale wiecie co w tym miesiącu wcale o tym tak nie myślałam. Paranoja ogarniala mnie w marcu i w kwietniu. W maju stwierdzilam ze co ma być to będzie i ... wrzucilam na luz :) Teraz o tym myślę bo się spoznia troszke...:)A czy jak wy zaszłyście w ciążę to bolał was brzuch czasami jak przed okresem ? Bo mnie tak zakłóje może raz dziennie...

Gość dkfjsodfosufusfoi
Boże :0 Analfabetka ze mnie :) - "zakłuje" oczywiście :)