Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja12

i co tu zrobic...

Polecane posty

otóż zaproponowałam kilku dniowe wakacje nad morzem swojemu facetowi, on mi na to, że nie lubi morza, chociaż do kolegów jeżdzi:( ze nie będzie raczej mógl bo dużo teraz pracuje, ja mu tylko odpowiedziałam ze powód sie zawsze znajdzie aby odmówić... powiedziałam mu zeby sie nie zdziwił jak sie wybiore z kimś innym i rzeczywiście kolega mi zaproponował wyjazd...i co mam zrobić,zgodzić sie?

uważam ze jezeli pojechałabym ze znajomym nic wielkiego by sie nie stało, tymbardziej ze mój facet mi odmówił, więc nie mógłby mieć do mnie zadnych pretensji.

oni zawsze wiele mowia a potem maja pretensje, wiec ja nie bralabym sobie tych jego slow tak do serca... no chyba ze juz ci na nim nie zalezy.

zależy mi na nim, ale ja nie bede marnowała wakacji przez to ze on ma zcas dla kolegow kiedy go poproszą a dla mnie nie:( bo to ze mi odmawia to nie jest pierwszy raz.

Gość gosiaczka
jezeli ci na nim zalezy to nie jedz w zadnym wypadku

Gość gosiaczka
co innego jechac do kolegi. czy zgodzila bys sie zeby wyjechal do kolezanki?? no i jakos mi sie nie podoba ze sie dogadac nie potraficie, on sam wyjezdza ty sama bez sensu?????? moze znajdz sobie nowego kolesia

skoro mi odmówił to co mam zrobić, prosić go więcej nie będe.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tez nie wiem co bym w takiej sytuacji zrobila. czasami faceci potrzebuja takiego kopa aby wiedziec co stracili...

Gość **Zocha
zrób mu loda

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ktoremu ma tego lada zrobic, swojemu za to ze nie chce z nia jechac..a Ty zocha jak masz takie pomysly to chyba fora pomyliłas:)