Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANTY ANTYKONCEPTKA

Koniec anty- nie biore wiecej tego swinstwa!

Polecane posty

Gość ANTY ANTYKONCEPTKA

Postanowilam- nie biore wiecej tabletek.... odstawilam wczoraj w polowie opakowania, zawsze mam jakies skutki uboczne-bol piersi, ociezalosc, apetyt nie do pochamowania, zadnej ochoty na sex... do tego to, co jest napisane w kazdej ulotce przyprawia mnie o palpitacje serca, moja kolezanka lysieje podobno od anty... to jest koszmar, po co ja sie truje, po co my sie tym trujemy? Poza tym moj facet wymogl to na mnie, zebym nie brala i sie nie podtruwala... Jakie jest wasze nastawienie, czy myslicie o tym, ze mozemy zrobic sobie na przyszlosc tymi tabletkami krzywde? Przeciez tak naprawde to nasze pokolenie je testuje....

Gość ANTY ANTYKONCEPTKA
Sorry za blad, ,,pohamowania'' :)

Gość cbcbbcbc
popieram Twoje zdanie. Ale jak zamierzasz się zabezpieczać? wstrzemięźliwość , gumka?

nie beirz ,jesli nie chcesz.ja biorę ,bo nie znam skuteczniejszej metody ,pominawszy absytnencję ;)

Gość cbcbbcbc
Ja już kiedyś na jakimś forum pisałam że to niezdrowe, niszczy organizm, wątrobę.

Gość cbcbbcbc
Seks nie jest warty choroby :-( można się ograniczć do jednego stosunku na tydzień, jak tak robię

Gość ANTY ANTYKONCEPTKA
Pozostaje prezerwatywa, niestety..., poza tym raczej wiem, kiedy mam owulacje, bo skreca mnie przez jeden dzien w boku i moinitorowalam to u gina wiec moze tez troche naturalnie sie da.... Niestety jest coraz wiecej przypadkow kobiet chorujacych na rozne przypadlosci hormonalno -ginekologiczne.... Osoba z bliskiego mi grona po pigulkach ma nieplodnosc wtorna--co oznacza, ze ma jedno dziecko a od 2 lat stara sie o nastepne-- jak dotad bez skutku...gospodarka hormonalna strasznie rozregulowana poprzez zle dobrane anty...

Gość masaże ostrą gąbką
to witam w klubie, ja też zrezygniwałam 2 miesiace temu, ale czuję się niezbyt

Gość no już dość
niektóre biorą bo muszą, wiec po raz tysieczny wątek o tym samym. Nie bierzesz? Ok, Twoja sprawa, tylko nie pisz ze mają jedynie negatywne skutki, bo mijasz sie z prawdą.

Gość bo bo bo bo
MAJą NEGATYWNE SKUTKI :o WYSTARCZY, ZE POCZYTASZ ULOTKę. do autorki: jakie tabsy brałaś?

Gość no już dość
nie tylko negatywne:O poczytaj wątek PCO:O

Gość ANTY ANTYKONCEPTKA
bo bo bo bo --Bralam w swoim zyciu juz rozne Cilest, Jeannine, Harmonet .... po Jeannine cellulit taki, ze niczym zlikwidowac sie juz nie da, koszmar...po pozostalych objawy jakie juz wypisalam... no juz dosc-- ok. zgadzam sie, ale tu mowisz o przypadkach , w ktorych zazywanie hormonow jest konieczne, bo to pomaga a ja mowie o dziewczynach zupelnie zdrowych, ktore za kilka lat juz w takiej formie nie beda....

Gość dshkd
masz racje!!! tylko teraz uwazaj bo latwiej o ciaze...ja odstawilam w pazdziernikua teraz jestem w ciazy w 6 tyg :)

Gość dshgj
jak ods tab mialam straszne problemy z okresem , dostalam 2 razy i pzoniej przerwa na 4 miesciace ....juz nigdy ich nie wezne!!!!

Gość W.....
dziewczyny ale to wszystko jest jasne i wiadome, czemu robicie nie wiadomo jaką afere????? Nigdy wiecej ich nie weźmiesz, a co myślałasz ze to są jakies cukierki? Poza tym jst pytanie jaki był stan Twojego zdrowia przed braniem - czy zrobiłas wszystkie badania, itp.

Gość ehh.....
Chyba nikt Wam na siłę do buzi tabletek nie wkładał? Decydując się na branie miałyście chociaż ulotkę informującą o skutkach ubocznych, nie wspomne o lekarzu, więc o co afera? Chybadziewczynki z gimnazjum tylko myślą, że tabletki powiekszaja biust i likwidują pryszcze, ale nie dorosłe kobiety? O co afera? Nie opdowiada - nie bierz.

uogulnienie o złej toplerancji tabsów to troche absurd każdy reaguje inaczej ja brałam i czułam sie swietnie, oraz cenie sobie komfort psychiczny plus dla autorki topiku że to ich obupulna decyzja i facet tez popiera ją w decyzji