Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silvia2

Wrocław - dobry fryzjer pilnie poszukiwany

Polecane posty

Gość silvia2

Witam, potrzebuję dobrego i solidnego fryzjera (najlepiej stylisty) we Wroclawiu. Kiedyś byłam stalą klientka JLD na Więziennej ale teraz idą chyba na ilośc a nie na jakość. 2 razy byłam też u Jurka w Pracowni Fryzjerskiej i za pierwszym razem extra ścięcie a za drugim totalna klapa i 80 zł mniej w portfelu :( Teraz pora znowu odwiedzić fryzjera ale brak pomysłów gdzie i do kogo można pójść by w 100% byc zadowolonym. Czekam na Wasze sprawdzone propozycje (nazwa salonu, imię fryzjera i orientacyjne ceny). Pozdrawiam i mam nadzieję że topik nie padnie zaraz po pierwszym wpisie ;)

jestem z wrocka ,ale niestety nie pomogę Ci,bo niestety bywam u podrzędnych fryzjerow,jesli juz;) moze pojdziesz do jakiegos salonu firmowego ,np. goldwell, wella albo l\'oreal?

Gość silvia2
JLD - Jean Louis David to firmowy salon, Pracownia Fryzjerska to też firmówka (Jurek jest z L'oreala) a przed JLD byłam w Gabrielu i to dopiero był niewypał. Zawsze chodziłam do firmowych salonów i teraz też chciałabym do takiego pójść ale chcę poznać kilka opinii na ich temat. Jest ich wiele ( Unique, Ines, Broadway, Le Grand itp.itd.) ale nie chcę iść w ciemno.

Gość silvia2
dodam że cena nie musi być super niska byle cała usługa była dobra. Chiałabym zdjąć kolor z prawie czarnego na ciepły brąz a do tego refleksy i modne cięcie. Gdzie mogę to zrobić ?? Kiedyś miałam zdejmowany kolor w Szalonych Nozyczkach. Efekt koncowy może i ładny tzn. kolor bo cięcie to masakra :O i do tego włosy straszliwie zniszczone :( Dlatego nie polecam tego salonu. Mogę dołożyć trochę kasy byle efekt był super i włosy nie wypadały :)