Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klara27 Paris

Obleśne bido-polaczki

Polecane posty

Gość Klara27 Paris

Dlaczego Polscy faceci są tacy ochydni?? łysi,smierdzący bez taktu i kultury oraz przeważnie bez pieniedzy?? zmiencie sie lepiej szybko polaczki bo jaj mam teraz męza francuza i wiem co to znaczy zycie!!! :) prawie codziennie kolacja w restauracji,preznty bez okazji a latem wczasy na karaibach lub kanarach ;) zresztą mój Marcel wciąz mi powtarza ze nie może się nadziwic jak w takim kraju jak polska jest tyle pięknych kobiet na ulicach podczas gdy faceci to żałośc i rozpacz a zarabiają tyle w miesiąc ile on wydaje na nasze 3 kolacje :P C'est la vie ;) za niedług w polaczkowie zostaną tylko stare babcie i tłuste brzydule,ja już sobie załatwiam obywatelstwo Francuskie :classic_cool:

Gość slon trabalski
chora glowa? a moze psycho?

Gość Im fantastic
Bravo Klara! to jeest prawda, wygadalas prawde. a prawda boli wiec spodziewaj sie tu napewno nalotu zlozerczych facetow czy tez kobiet. Jednak tak jest. Facet za granica czy to we Fr czy Niemczech jest bardzej meski, chociaz bywaja i tam i w Pl wyjatki ze np, w Pl mozesz znales przystojniaka ktory dba osiebie i jest pewny swojej wartosci, a znow na zachodzie mozesz znalesc jakies oblesnego faceta ktoremu zwisa jak sie nosi. :) Mam przyjaciol we fr jak znam pare przyjaciol moich ciotecznych braci z niemczech. Sa zawsze wypachnione, czysciutkie, niesmierdza, dobrze ubrani (czytaj z gustem). I zapraszaja swe dziewczyny czesto do dobrej restaracji, jezdza na weekedny zwiedzajac rozne fajne ciekawe zakatki nie tylko w swym panstwie, zabieraja do kina etc. Sama bylam wlasnie przez jednego zaproszona. A w Pl hmm no coz jeszcze narazie nie. Zobaczymy :)

Gość Klara27 Paris
odezwał sie jakis dresiarz polaczek,jak reszta tego motłochu łysy w dresie nike z bazaru,tepy wyraz twarzy,pluje gdzie popadnie wydziera się bez powodu,nie stać go nawet na papierosy bo polaczki zawsze sepia "szlugi" wciaz złopie tanie piwska,jak to dobrze ze nie musze odganiać się już od takich "adoratorów" własciwie "odoratorów" bo ciagle smierdza potem,tanimi dezodorantami i toaletą z ust,nie chodzi mi o wodę toaletową ;)

Gość Klara27 Paris
Obciagam rybakom nad Loara, aby poczuc troche francuskiego finezyjnego smaku :classic_cool:

Gość Klara27 Paris
kuzwa,ale jestem madra,nawet zdziwily mnie moje wlasne wypowiedz:).Jestem mile zaskoczona sama soba❤️

Gość co za pusta
baba z Ciebie...

Gość Klara27 Paris
a Ty zazdrosnica:(

Gość z niej moze pusta baba
ale wy polaczki macie PUSTE portfele... z dwojga złego wole byc pusta i miec fajne życie...

Gość coś tam.........
szybko jemu się znudzisz d z i w k o :D A wtedy przeprosisz Polske :D

Gość Klara27 Paris
wlasnie,wlasnie,nic dodzc,nic ujac:D

Gość może bym tego tak
dobitnie nie napisała,a le wim o co Ci chodzi i dlatego samam mam męża Włocha :-)

Gość Klara27 Paris
wlocha? no to mas prze...ane:(

Gość kacha...a
włocha hahahahahahahahahahahahaha:o

Gość mój Włoch jest z północy
z cześci, która była austriacka więc ma niewiele cech stereotypowego Włocha :p

Gość a tak z ciekawości
to ile ten twój marcel zarabia??

Gość ssaila
No spoko... trochę masz racji... ale nie możesz narzekać, że w Polsce nie ma faceta co Cię na Karaiby zabierze... to troszkę inne realia... a, że więcej zagraniczni dla kobiet robią... czasami pewnie tak czasami nie.

Gość powieczka
Klara, Francuzi gora!:)

Gość Klara27 Paris
trele morele...:( d..pa zimna

Gość Klara27 Paris
zarabia wystarczajaco a nawet wiecej:D

Gość to chyba jednak niezbyt
duzo jesli nie chcesz sie przyznać...

Gość Klara27 Paris
zebyscie mnie okradly?

Gość mala misia kocia slinka
No to gratuluje Klaruniu. Osiagnelas w zyciu wiele! Bo zapewne to dla Ciebie szczyt marzen. Poznac kolesia co ma kupe kasy, z tego zyc i byc szczesliwa. A sama pewnie zawodowki nie skonczylas... Pewnie jestes sfrustrowana szara mysza, ktora ma rozstepy, obwisle cyce i duze dupsko. Dlatego taka sfrustrowana jestes

Współczuję Ci Klara, że w Polsce obracałaś się w takim towarzystwie że tylko takich facetów poznawałaś :)

Gość Klara27 Paris
no wreszcie odezwaly sie rasowe zazdrosnice:P a ja mam fajnie i bede miec jeszcze lepiej:D A Wy co,monotonnia:(

Gość Angilika
a czego Ci zazdroscic? ze zostalas platna kurwa? Facet daje Ci kase a Ty dajesz mu dupy. Caly biznes. Chcialas zablysnac a nawet nie zaiskrzylas

Gość Robertina 221
O zesz kurwa...to francuzi sa przystojni? O ja pierdole...w zyciu bym takiego zabojada kijem nie tknela

Gość Angilika
K...wa kto tu pisze za mnie ? :(

Gość Klara27 Paris
no,dawajcie wiecej,jedna zazdrosnica ? to bardzo malo.Wiadomo,ze zycie mam boskie,jestem szanowana i kochana,a Wy co? ano,NIC