Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klara27 Paris

Obleśne bido-polaczki

Polecane posty

Aha... mieszkałem 3 lata na zachodzie. Przykre to bardzo, ale wśród autochtonów jak i przyjezdnych arabów i murzynów Polki znane są nie tylko z tego, że są ładne :)

Gość kolezanka lat 23
a ja mieszkalam kilka lat w Holadii i uwazam , ze najlepszym partnerem dla Polki jest Polak Ja ma samych fajnych kupli i facetów tez mialam ok.

Gość Powiem tak
Jaka jesteś, takich ludzi przyciągasz - proste. A chwalenie się kasą faceta to już megażenada :D Ja mam normalnych znajomych na poziomie i nie potrzebuję do tego wyjeżdżać.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx
szanowana analnie i kochana oralnie. Prosta jestes strasznie, poza cudza kasa nie masz nic. TO jest zycie...o yeah

Gość Klara27 Paris
dawajcie jeszcze,wiem,ze zazdrosc po prostu Was zzera:D

Gość Klara27 Paris
HI hi,nie ma wiecej ,wiem,wiem,obgryzacie teraz paznokcie na sama mysl o moim zyciu,a nie bedziecie takiego nigdy miec.Trzeba byc kobieta z klasa;hi,hi:D

Gość Powiem tak
A czego mam Ci zazdrościć? Prostoty? Głupoty? Krótkowzroczności? Facet za 5 lat wymieni Cię na młodszy model. Płaci, to wymaga.

Gość Klara27 Paris
no,dawac jeszcze,gdzie jest moj kochany? no na pieniazki czasem trzeba popracowac,kozia lepetyno:D

Gość Klara27 Paris
Urodzilam sie w biednej rodzinie, moj tata byl alkoholikiem, mama dorabiala zbierajac makulature, ja zawsze chcialam byc kims w swoim zyciu, po tym jak skonczylam technikum ogrodnicze postanowilam ze wyjade.Poznalam pewnego uroczego Francuskiego kloszarda i teraz razem zyjemy. Jestem najszczesliwsza kobieta na swiecie.

Gość kolezanka lat 23
autorka topiku napisała ze sobie załatwia francuskie obywatelstwo.... a ja mam holenderskie i to od urodzenia teraz mi mozecie zazdroscic

Gość slon trabalski
poczekaj chwile,zaraz CI dowala:D

Gość Powiem tak
"ja zawsze chcialam byc kims w swoim zyciu" No to jesteś - utrzymanką... Też mi powód do dumy.

Gość Klara 27 Paris
no,dawac dalej:D

Gość Klara 27 Paris
podszywacze i kto tylko:)

Gość Klara 27 Paris
ZAL MI WAS:( Dobranoc,wszystko to byl podszyw:)

Gość kolezanka lat 23
a jeszce chcialam sie zapytac autorki Jakiej narodowosci jest twoj ojciec? Jak Polak to Ci wspołczuje, pewnie smierdzi i jest ohydny.

Gość Klara 27 Paris..
slowo daje,zabawa byla przednia,tylko dlaczego jestescie takie naiwne?,przeciez to wszystko bylo szyte zbyt grubumi nicmi,ale dzieki za zabawe,mielismy kupe smiechu,dobranoc

Gość kolezanka lat 23
zabawa byla .... na Twoim poziomie

Gość Powiem tak
NIe jesteśmy naiwne - takie kobiety istnieją niestety...

Gość a...psik
Pomijajac wypowiedz dziecka Klary, to zauwazcie, ze wiele jest kobiet, ktore mierza sie miara mężowskiej pensji. Smieszy mnie to, w koncu to nie jej pieniadze, zostanie sama i nawet na waciki nie bedzie miala. Szanuje kobiety, ktore sa w stanie same sie utrzymac. Cala reszta majaca sie za wielką panią tylko dlatego, ze mąz ma firme czy cos tam, sa dla mnie zalosne:)

Gość slon trabalski
durna babo,jak nie umiesz czytac to idz do kata:( siedz tam i nie wymadrzaj sie,mowili,ze to podszyw:D

Gość slon trabalski
druga madra wylazla z kata:D

Gość slon trabalski
no,no ,tylko bez fochow:D

Gość slon trabalski
jak wytrzaskam po lapskach,to zrozumiesz:D

Gość Klara27 Pariss
Nie ma to jak obciag z polykiem francuzkiemu kloszardowi, gdzies w zakatkach slamsow Paris... :classic_cool:

Gość A ja mam oglad
tzw zachodu i przestan pierdolic ze tamci zza granicy sa tacy a tacy.Prawda jest ze nie ma tak rozpieszczonych kobiet chyba nigdzie w Europie jak Polki.A to swiadczy o nas-mezczyznach.Na szczescie na wasze zyczenie to sie po malu konczy.Macie na tzw.zachodzie opinie dziwek i zarozumialych bab-taka jest prawda.Jak widac jakas biala z murzynem-to napewno Polka niestety.I nie wciskajcie kitu o tamtejszych mezczyznach .Jak wam zaczna wydzielac po 2 papierosy,3 kanapki i wszystkiego po kilka na dzien,to szybko sie wam odechce tych supermenow i bedziecie spierdalac do tej Polski na ktora tak plujecie....Ile ja znam takich przypadkow....nie rozsmieszajcie mnie--Niemcy,kultura wobec kobiet.Hahahaha pekne ze smiechu,a kto procz Polakow placi za was wszedzie?Zarzucanie nam ze nie mamy kasy?Walnij sie w ten popierdolony leb glupia babo!!!! A TY MASZ !!!! ????

Gość A ja mam oglad
beznadziejna idiotko-wiem o tym -napisalem to do waszej wiadomosci,zebyscie cos z tym zrobily...trudne nie?...

Gość Julka.
Polaczki maja tez male kuski !

Gość vip p
takie generalizowanie swiadczy tylko o ograiczeniu autorki topiku przecież w każdym kraju są różni ludzie, więc bez przesady jedyne z czym się zgodzę to fakt, ze na zachodzie ludzie nie śmierdzą, a u nas zdarza się to nader często fuj