Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klara27 Paris

Obleśne bido-polaczki

Polecane posty

Gość We francji tez jest roznie

Gość Uspokujta sie
bo skasuje ten topik !

Gość glupi chlop
polscy mezczyzni to brudasy z zapadenitymi klatami i wielkimi brzychami chodza jak krole po ulicach i jeszcze mysla z ekazda na nich leci maja jeszcze czelnosc dyktowac nam jak mamy wygladac gdzie mamy byc wygolone itp. bo 'teraz taka moda' i starrararatatat gowno wiedza o kobietach ,ich ciele potrzebach ale nie ma to jak DUZE MNIEMANIE O SOBIE BO RESZTA TO NA PEWNO NIE JEST DUZA ...:O:O:O:O

Gość klara paris zgadzam sie z toba
i popieram!wlasnie sie z takim rozstaje bo juz mam dosyc jego alkoholizmu.

Gość Julka.
Wlasnie we francji nie ma izb wytrzezwien !

pewnie ze nie wszyscy polacy sa tacy...ale z tego co obserwuje-wiekszosc:Obylam niedawno w anglii(turystycznie) i roznica ogromna anglicy sa kulturalni,usmiechnieci,skorzy do pomocy obcym osobom w polsce,w tramwaju rzadko sie zdarza,zeby mlody chlopak ustapil staruszce,siedza,klikaja w komorke i udaja ze nie widza przyklad mozna mnozyc

to chyba dlatego ze w polsce wciaz dominuje kult macho polscy mezczyzni nie chca zrozumiec,ze kobiety wola cieplego,troskliwego faceta i wlasnie taki jest najbardziej męski!

Gość Boleslaw Macho
jestem macho . czyli menem , ktory ma czo wypic i ma czo zapalic. i na burdel ale tylko taki z polkami ma czo wydac bo tylko taki z polkami jest tani.

Klara27 Pariss - a ja Ci powiem, że możesz TY mi zazdrościć, bo JA jestem jeszcze młoda i piękna, a Ty jesteś stara francuska dupa :P I widzisz, z tym nie wygrasz. Zawsze będę od Ciebie młodsza i ładniejsza :D haha :classic_cool:

Gość nikaaa5
Oj dziewczynko ale Ty pusta jesteś :) Dorwałas jakiegoś gogusia z kasą i myślisz, że wszyscy Ci tego zazdroszczą poczekaj pare lat jak znjadzie ładniejszą i młodszą od Ciebi-ciekawe co wtedy napiszesz:P A tak na marginesie nie wszysycy faceci z Polski smierdzą i są żałosni-poprostu Ty na takich trafiałaś widocznie na lepszego nie zasłuzyłaś-bo ja sie cieszę że zakochałam sie w Polaku samcu z krwi i kości :)