Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bielszczanin27

Czy umówiłybyście się gdyby facet na ulicy zaproponował Wam kawę?

Polecane posty

Gość bielszczanin27

Liczę na szczere wypowiedzi

Gość kolezanka lat 23
w najgorszym razie masz kawe za free:)

Gość nie mam nic...
Nie

Gość lesia23
to zalezy;) ale raczej tak

Gość powieczka
NIE. Prawie codziennie jakis facet probuje mnie zaczepic i zaprosic na kawe. Ostatnio nie wytrzymalam i zapytalam sie jednego czy nie moglby sie wysilic na cos bardziej oryginalnego, chociazby zamiast kawy zaproponowac herbate.

Gość vcfregrr
powieczka=> kurwa, ale ropuszczona jedza:O

Gość nie mam nic...
powieczka musisz być bardzo ładna?

Gość jakby mi sie spodobał
to tak ale w ostatecznosci to bym na ta kawe poszła nawet z przecietniakiem ale musi byc sympatyczny

Gość Miss B.
Mnie zaprosił na wino. Zgodziłam się i nie żałuję. :) Znajomość przetrwała prawie pół roku.

Gość Miss B.
łączył nas dziki sex:)

Gość calacatta
mnie mój chłopak pieć lat temu zaprosił na herbatkę.... i jesteśmy razem do dziś, więc warto odpowiedzieć tak :)

Gość powieczka pewnie chodzi
z dupa albo cykami na wierzchu:P faceci ja tak czesto zaczepiaja, bo jej wygladzie wydaje im sie, ze sie zgodzi:D jest mnostwo ladnych dziewczyn, wrecz slicznych, ale to nie jest gwarancja tego, ze bedzie sie ja zaczepiac codziennie na ulicy. To taczej kwesta ubioru i stylu. Jak laska wydaje sie latwa to facet podejdzie, inaczej z reguly nie ma jaj:P

Gość nigdy w zyiciuuu

Gość ostatnia niedziela
i weź tu kogoś poznaj jak nie masz tysiąca znajomych to się nigdzie nie zawiniesz bo zaczepiać na ulicy to chamstwo i prostactwo...a prosty szczery tekst o kawie...to głupota i zakłamanie

Gość juzia-l
Ja nie zgodzilabym sie bo: po pierwsze mam juz meza po drugie czasem bywam zaczepiana na ulicy i w tekstach oraz sposobie jakim proponuja ta niby kawe od razu daje sie wyczuc ze nie chodzi im o zadna kawe tylko szybkie zaciagniecie do lozka.

Gość ostatnia niedziela
w sposobie no właśnie jak ktoś mówi prostym tekstem...a nie cuduje bajeranckimi zdankami...to chyba żaden z niego podrywacz...może nawet raz w życu zdobył się na odwagę

Gość juzia-l
ja mimo wszystko nie lubie byc zaczepiana na ulicy. nawet prosty tekst o kawe jak dla mnie jest podstawa do tego by myslec ze facet chce mnie zaciagnac do lozka lub jest jakims seryjnym morderca i gwalcicielem. zyjemy w czasach niebezpiecznych i jak widze ze jakis osobnik zaczyna sie we mnie wpatrywac uciekam.

Gość bcccnbv
juzia jestes tak popierdolona ze to sie w pale nie miesci. ktos chce z toba porozmawiac gdzies przy kawie a ty juz szufladkujesz go do zboczencow i gwalcicieli. pewnie jak jakich starszy pan da twojemu (mam nadzieje ze nie bedziesz miec idiotko) dziecku cukierek to zaczniesz drzec morde ze pedofil i go zamkna co? albo jak wypadna tobie drobne i jakich facet schyli sie pomco tobie pozbierac to jeb go bo zlodziej? przez durna nagonke w tv na wszelkie pierdoly i zboczencow, a tylko o tym sie mowi, bo nie ma juz normalnych wiadomosci ,tylko morderstwa i katastrofy, przez takie cos ludzie boja sie ze soba rozmawiac bo kazdy boi sie ze gada z hitlerem. a idzcie sie pierdolcie wszyscy na ryj pierdolone huje

Gość bcccnbv
" nawet prosty tekst o kawe jak dla mnie jest podstawa do tego by myslec ze facet chce mnie zaciagnac do lozka lub jest jakims seryjnym morderca i gwalcicielem" juzia to najbardziej popierdolona rzecz jaka slyszalem, no dobra druga najbardziej pojebana, pierwsza najbpierdolniejsza wiadomosc byla jak twoja mama powiedziala tacie "bedziemy miec coreczke" jak takie cos moze byc podstawa ? dorosnij jebana gowniaro

Gość juzia-l
widze ze cie zabolal tekst. wlasnie tez z obawy by nie natknac sie na takich chamow jak ty - wole unikac wszelkich propozycji kaw, herbat itp...

Gość o-ho-ho
cóż za Wersal... :D :D :D

Gość p. Justynaaa
Kawy nie odmawiam:).

Gość ostatnia niedziela
bcccnbv...to nie ja...ale ogólnie też mi klapka przeskoczyła...może nie tak ostro...ale rzeczywiscie świat się rozjebał już dawno

Gość Miss B.
Owszem, sporo nas łączyło, akurat za wyjątkiem seksu. Tak więc pudło podszywaczu. :P calacatta - fajnie, że u Was to nadal trwa. Oby tak dalej. I envy you ;)

Gość chyba żartuujesz
nie umawiam się z pierwszym lepszym, który zaczepi mnie na ulicy. tak to chyba robią bardzo zdesperowane poszukiwaczki faceta :P