Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anabella22

Błagam niech ktos wejdzie bo zaraz sie załamie tu sama

Polecane posty

Skonczylam kilka dni temu toksyczny zwiazek bo mnie ponizal, krytykowal,a nawet chcial pobic :( bylismy 4 lata wiadomo czesto tez bylo dobrze ,ale zdecydowalam sie a teraz nagle zadzwonil telefon po pewnym czasie jego milczenia i wiecie co uslyszalam jego pijany gols ,a w oddali smiech dziewczyn :( jest mi cholernie smutno :( :( powiedzialam : baw sie dobrze i daj mi spokoj na zawsze i sie rozlaczylam jest mi cholernie zle :(

Gość araballe
dziewczyno,ciesz sie ze dalej w to nie brnelas. chociaz wiem jak ci zle. ale to minie. glowa do gory.

Gość hai koniciła
biedulka :( wspolczuje i przytulam, nie placz, nie warto dla takiego drania... 🌻 dla Ciebie.

:( dzieki, ide spac zaraz :( echh wlasnie napisal ,ze mnie kocha itd , ochlala sie najwyrazniej, wiem jedno nigdy juz z tym czlowiekiem nie bede

Gość hai koniciła
i masz racje, poboli i przejdzie, badz silna :)

Gość ata27
a teraz będzie coraz lepiej, uśmiechnij się do siebie.

napsułam coś nie chcący ale chciałam ci tylko napisać, ze mysle cieplutko

Anabella🌻 jesteś jak ja:) ja zakończyłam taki związek po 2 latach szarpnał mnie raz, przezywal od \"jestes pojebana, chuja warta\" czyli brak szacunku i ponizanie. zerwałam raz. prosil, blagal o szanse. płakał. zgodzilam sie bo mi bylo zle. pozniej jak powiedzial ze ejstem pojebana zerwalam z nim w dosc przebojowy i ponizajacy go sposob. ale nalezalo sie draniowi. ale cieszylam sie ze zrobilam to. cieszylam sie zyciem, radosna bylam:) my czesto \"zrywalismy\" na godzine, dwie, za glupoty za jego zazdrosc nie moglam nigdzie wychodzic, on mow ze nie chodzil, a potem wyszlo na jaw. coz klamal mnie w okrutny sposob... jak kiedys z nim zerwalam bylo mi zle na prawde, ale stwierdzilam ze to przyzwyczajenie sie odzywa i dlatego jestem smutna. pomysl sobie jaki z nigo cham, i same najgorsze rzeczy, wypisz na kartce. bedzie ci lepiej... 😘

tylko prosze, nie wracaj do niego. odgrzewane zwiazki są stratą czasu... ja miałam w przypadku tego chlopaka cobyłam z nim 2lata... nie warto.. kisiaki