Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sali mali22

czy pasuje dziś włożyć kozaczki?

Polecane posty

a zakładaj te kozaczki, co się przejmujesz ;) ulicami przechadzają się czasem takie wynalazki, że takie kozaczki to pikuś. Poza tym to moze fajnie wyglądać, o ile nie są w stylu tych z fotek z allegro, bo to nie jest letnia wersja :P

Gość ryszarda_Prawdziwa
Alez dziwne rzeczy ludzie potrafia zrobic w pogoni za moda. Gdyby wloskie dziewczyny brykaly po dworze w pletwach na nogach tez bys je malpowala?

Gość ubieraj
podobno o gustach się nie dyskutuje hm , ale widzę że nie tutaj ;) dla mnie małe znaczenie ma fakt czy to jest modne czy nie , czy ładne czy brzydkie , ja bym tego nie ubrała ale czy to znaczy że nikt nie ma prawa tego uważać za modne? Bo KTOŚ napisze że to jest brzydkie a ten ktoś ma monopol na modę? Dla ciebie to obciach a może dla założycielki tego tematu obciachem byłyby twoje stroje?

Gość Akane Kenesaka
od lata wiadomo że my jesteśmy 100 lat za murzynami i to co gdzieś znane za normalne u nas wywyołoje zdziwienie i niesmak jak wam się takie zestawienie podoba proszę bardzo mnie by sie poprostu nogi ugotowały w tych kozaczkach nawet nieocieplanych i na pewno zwróciałbym na siebie uwagę całej ulicy, a tego nie chcę

Gość Tally
gdybys byla pewna siebie, napewno nie zadawalbys tego typu pytan, tylko ubralabys to, co Ci sie podoba. Wlasnie osoby niepewne siebie, zwracaja na siebie uwage wygladajac inaczej niz inni...

o gustach się dyskuutuje i to jak najbardziej;-) Zresztą zapytała, co sądzimy. Otrzymała odpowiedź, to ,że była inna niż się spodziewała to Jej problem.

Gość sali mali22
Ja widze, że większość nie ma pojęcia o tym, że sa równiez kozaki letnie i nie jest to jakieś bardzo śmieszne.Zobaczcie jak chodzą ubrani w Stanach, w Niemczech, we Włoszech to może przestanie was to tak dziwić.Istnieją kozaki tzw UGGY, które nosi się w lecie lub w zimie gdyż chronią stopy od zimnej jak i goracej temperatury.Przykro mi, ze u nas nigdy nie bedzie takiej tolerancji jak w innych krajach, gdzie nikt nie zwraca uwagi na to jak ubrana jest druga osoba.A kozakow nie wloze ze wzgledu na to, ze znajduje sie jeszcze w kraju otoczonym ciemnogrodem i zamiast dobrej zabawy musialabym znosic te wszystkie wlepione we mnie gały:o

Ja tam czekam na lato jak na zbawienie, żeby stopy uwolnić i pośmigać w dżapankach :D ale co kto lubi :)

Gość ubieraj
sali mali - i wszystko w temacie , pozdrawiam 🖐️

Gość ryszarda_Prawdziwa
A inni musieliby znosić woń cheddara bijącą od ciebie. Nikt mi nie wmowi, ze dlugie buty, nawet nieocieplane mogą byc przewiewne.

Gość sali mali22
japonki to moge sobie zalozyc na plaze, na zakupy lub pod dom.ale jak mam jakies wieksze wyjscie to chyba moge zaszalec, nikt nie mowi, ze paraduje w kozakach w normalny dzien w drodze z pracy do domu:o

sali >> daj spokój zeżrą Cię tu.... :o uważam, że na wieczór spokojnie możesz wskoczyć w kozaczki i olać gapiów. a do wszystkich mądro-głupich >> butów się nie ubiera, tylko zakłada :P

Gość sali mali22
ryszarda jestes zalosna:o i do tego jaka zacofana:o jak ktos nie dba o stopy to nawet w japonkach smierdza mu giry:o wyobraź sobie, ze istnieja antyperspiranty do stop i inne kosmetyki pielegnacyjne o ktorych pewnie nie masz pojecia:o moje stopy nie smierdza ani latem ani zima.

Gość ryszarda_Prawdziwa
Hehehe... Ależ żółć się z ciebie wylala kochana. S łuchaj, mam cś dla ciebie - styl retro - vintage, modny i nie-zacofany... http://www.polskaprl.rejtravel.pl/odziez/8.jpg Tylko przed założeniem obficie spryskaj nogi antyperspirantem.

Gość heeehehhheeeeeeeeeeeeee
Rysia ;-)🖐️

Gość sali mali22
takie kalosze mozesz sama sobie zalozyc:o a potem pedz w nich w buraki bo tylko tam sie nadajesz garkotłuku:o

Gość ryszarda_Prawdziwa
To nie kalosze skarbie, tylko walonki. Eh, gdzież się podziała wiedza historyczna...

Gość ryszarda_Prawdziwa
Coś zeżarło te butki u góry? Duuuuuże mole w szafie?

Gość ryszarda_Prawdziwa
Nie usiłujecie chyba komuś wmówić, że TO jest ładne. By the way, drugi link to nie są kozaki, to, że sprzedający tak nazwał aukcję nie świadczy jeszcze o niczym.

Gość wesoła tosia
dobrze Ci radzę , nałóż klapki lub letnie obuwie, noga ma oddychąc. poza tym ludzie NAPEWNO by się z Ciebie śmiali,:-)

Gość ryszarda_Prawdziwa
Gość sali mali22
Rysia jak ty chodzisz w takich ciżemkach to współczuje ci bardzo:o wieś śpiewa i tańczy:o kozaki też mi się nie podobaja chyba, ze te pierwsze od diesela. Ja mam dwie pary letnich skórzanych, nie żadnych z koronki.