Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sali mali22

czy pasuje dziś włożyć kozaczki?

Polecane posty

ale tandeta :O jesli Twoje kozaki wygladaja tak jak te z ostatnich linkow to wyrzuc je do smieci, jesli nie - zakladaj. Proste

Gość sali mali22
aneczka nie dziala ten link

Gość sali mali22
No cóż dla mnie tez ten strój jest ok.Co ciekawe będąc za granica bardzo łatwo jest rozpoznać polaczków, poprostu niesamowicie wyróżniają się z tłumu swoim ciotkowatym stylem, pozbawionym oryginalności czy jakiegokolwiek gustu:o

w ogole nie rozumiem po co ta dyskusja?? ubieraj sie w te kozaki , nawet mozesz sie w stroj narcierski ubrac ,zeby bylo bardziej oryginalnie:O kiś sie w tym, to takie oryginalne:O

Gość aneczka711
Tu tak naprawde nie chodzi przeciez o to czy mozna wlozyc te nieszczesne kozaczki tylko o to czy bedzie to powszechnie akceptowane.Niestety,jak widzisz 90% kafeterianek nie zaakceptuje twojego ubioru.Wiec jezeli zalezy ci na opnii srodowiska to ubieraj sie tak aby sie specjalnie nie wyrozniac i bedzie git!Pl nigdy nie byla nie bedzie tolerancyjna dla innosci.Amen.

Moim zdaniem smiało możesz założyć te kozaczki, tym, bardziej , że dzię nie ma tak ogromnego upału... A jeśli wychodzisz wieczorem to już w ogóle nie widze problemu... ja osobiście jestem miłośniczką letnich kozaczków. Mam kilka par, oczywiście bardzo cieniutkich i kolorowych kozaków i nie widzę w tym nic niezwykłego... Co prawda czasem ludzie dziwnie się patrzą, zwłaszcza moherowe berety, ale nie zwracam na to uwagi... A wszystko prze polką mentalność... Jeśli chodzi o poglady to jesteśmy cofnięci o jakieś 20 lat za zach. Europą, a to także przejawia się w tak prozaicznej sytuacji jak strój... :| P.S. Jeśli masz podobne kozaki do tych z allegro to one nie wyglądają na letnie... ;) I naprawdę wygladaja tandetnie, ale spójrz na te fotki :) O niebo lepsze: http://www.chinadaily.com.cn/entertainment/2006-12/15/xin_0712031516252151074917.jpg http://www.dix.lv/visions/albums/hottie/victoria.beckham.jpg http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2006/08/victoriaBIG180806_600x500.jpg pozdrawiam :)

Gość aneczka711
Manganian,ona chce w nich isc na jakas impreze i przypuszczam,ze obawia sie po prostu przejsc tak ubrana przez miasto.Czy moze powiesz mi,ze jest to normalane? Ja osobiscie tez nie wlozylabym kozaczkow na zakupy w miescie w 30st upale ale na jakies wieksze wyjcie wieczorem dlaczego nie?

Gość kobieto o co pytasz ludzi
chcesz sie ubrac jak cudak w gorący dzień - to Twoja sprawa

Gość sali mali22
smerfetka chodzi mi wlasnie o taki styl jak w podanych linkach z v.b., bardzo mi sie podobaja kozaczki w takim zestawieniu.

Gość saab
ja w japonkach sie gotuje a ty chcesz kozaki... powodzenia zycze bo sie przyda.... ale widzialam pare osob w kozakach... TRA-GE-DIA

Gość sali mali22
Gość a mi to .......
chcesz być jak VB to sobie badz tylko po co informujesz o tym cały świat... a co do

Gość sali mali22
nie chce byc jak VB, podałam przykładowy styl jaki mi sie podoba.Jak równiez chciałam pokazac, że inni chodza tak ubrani w lecie i nie jest to dziwne, natomiast jak widac chociaz na tym forum daleko nam do innych krajów.

Gość Oooooooooooooooooooooooooooooo
nie ma to jak poważne problemy

Gość NO NIE_
Jak chcesz być taka przebojowa to po co pytasz się "zakompleksinych polaczków"?

Gość wiecie co wam powiem
zadna encykopedia nie ma hasla "kozaki" a co za tym idzie jak mozna na pewno stwierdzic ze nie ma podzialu na kozaki zimowe i letnie bo co to wlasciwie jest kozak????? poza tym nie ma zadnej ustawy zabraniacej noszenia okreslonego obuwia w okreslonych porach roku

Gość ja widuje takie lasencje
w kozaczkach w lecie - stoja kolo dworca w nocy i zaczepiaja facetow - pewnie o ogien pytaja :-P jedno to wolnosc a drugie to co ktos pomysli - ja nie mam ochoty udawac, ze dziwka nie wyglada jak dziwka, ze brzydactwo jest pieknoscia a tluscioch zgrabiutka laseczka, tylko w imie tolerancji :-O

Gość ludzie ludzie
jak dla mnie to wszystko jedno, ludzie niech się ubieraja jak chcą i nic mi do tego, poza tym lubie oryginalność, a nie to co większość społeczeństwa uważa za stosowne, np. do białych butów biała torebka, do eleganckiej bluzki elegancka spódnica w podobnej tonacji, nie lubię takiego stylu, ale widać że u nas nigdy sie to nie zmieni, cóż taki los, żyjemy jak w średniowieczu