Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadze................

kolezanka sie rozwodzi bo....

Polecane posty

jej mezus ma hobby lowienia ryb nie wytrzymuje ciagle bycia sama ...bo on nic tylko te ryby pojechali na urlop ona sama bo on na rybach..pojechalaby na dyskoteke lub na prywatke ale nie bo on lowi wsumie jej sie nie dziwie ja tez bym tak nie chciala ale czy warto sie rozwodzic spowodu hobby?

nikt sie nie wypowie??

Gość warto czy nie warto
z różnych powodów ludzie się rozchodzą, samotnoś w związku to częsty powód

to nie o kolezanke tu chodzi tylko o mnie ,. cos z nim nie tak a moze ze mna? wogole nie interesuje sie mna nie podniecam go , ucieka z domu na te swoje cholerne ryby czyzby mu przeszkadzalo ze jestem gruba i mam luszczyce. a takze brak mi jedynki gornej prawej? odpowiedzcie prosze.

no tak masz racje ale probowalam z nia o tym pogadac zebz sie jeszcze zastanowla ale ona wszstko postawila na jedna karte .....szkoda mi sie wzdawalo ze pasuja do siebie ..a moze i nie chzba maja inne charaktery i zainteresowania ona wesola i rozrywkowa jest a on wybuchowy hmm....czasem mysle sobie ze zachowuje sie jak stary diadek .......ale wsomie facet powazny to dobry material na meza

Gość banalne ale...
nie widzialy gały co brały??

i po co sie podemna podszywasz? tak cie to rajcuje?

a tego to ja nie wiem czy on zawsze taki byl.........sa ze soba 12 lat od 2 lat malrzenstwem

Gość sadze..............
jes ta kto

Gość A MOZE KTORAS
twoja kolezanka musi byc wyjatkowo glupia skoro hobby jej meza to powod do rozwodu.Gdyby byla ciut bardziej normalna moze sprobowalaby sie zainteresowac co on takiego w tym widzi.Jest wiele innych opcji.

Gość sadze..............
nie wiem co mam myslec juz ja tez jej tlumaczylam ze niewarto z powodu takiej pierdoly sie rozwodzic ale ona przystala na swoim nie chce nikogo sluchac powiedziala ze ma dosc nudnego zycia i zwiazku ona ma 26 lt on 33

Gość sadze.....
piszta cos,co odjelo Wam rece i rozumy?Przeciez to wazny i nibanalny temat.Wroce tutaj za 15 ,minut,zobacze czy piszecie,jak nie to.....:(

Gość sadze.....
ide na spacerek z moim odkurzaczykiem,juz od dwoch dni go nie wyprowadzalam :classic_cool:

Gość sadze......
chyba jednak zaczne jezdzic z nim na te ryby:(Dlaczego nie piszecie?przeciez nie moge was szantazowac:(

a ja uwazam ze po czesci ma racje, rozumiem ze hobby jest wazne ale nie moze byc najwazniejsze, postawcie sie w jej sytuacji jezeli ona czuje sie mniejwwazna niz jakies ryby...cos tu jest nie tak