Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karta

praca magisterska

Polecane posty

jak to jest z praca magisterska?najpierw praca musi byc podpisana przez promotora, potem oprawiona i oddana do dziekanatu? czy moze najpierw oprawiona a potem zatwierdzona przez promotora????jak to wyglada?????????

NIKT NIE WIE???????????????????????????????????????????????????????????????

prosze niech ktos odpisze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość to musi komicznie wygladac
no czytana i zatwierdzana jest przed oprawa po oprawie podpisywana przez promotora ps. jutro mam obrone 😭

Gość kaska-nowy sacz
no mzoesz oprawic, ale lepiej nich promotor Ci sprawdzi i zatwierdzi, bo ja mam takiego łosia, ze caly czas cos mu nie pasi i zanim oprawi wole miec juz ladnie wszystko zatwierdzone,chyba zw masz spoko promotora ladnie Ci sprawdzil, wszystko to mozesz oprawic i dac mu do podpisu a potem dziekanat pozdrawiam

własnie o to chodzi, ze promotro prace juz czytal kilka razy i ja kazal oprawic i przyjsc z oprawiona to wtedy podpisze. moge isc do niego zeby mi najpierw podpisal i dopiero potem sobie oprawie?? bo moj promotor to tez los:)

Gość ale jaka to roznica
?:O

a no taka ze kilka razy ja czytal i ciage cos mu nie pasuje, np sam zaproponowal mi temat pracy, gdy juz przyszlam z cala praca, ze strona tytulowa, on stwierdzil, ze \"cos namieszalam w tym temacie\" dlatego wolalabym zeby mi najpierw podpisal, a potem oprawa

Gość ale jaka to roznica
no ale i tak nie preczyta przed podpisaniem w ciagu 5 minut :O

Gość _lenka_
ja swojemu promotorowi zaniosłam pracę do ostatecznego przeczytania i od razu pierwsze strony do podpisania, za parę dni oddał mi pracę z ostatecznymi uwagami i zatwierdzone pierwsze strony, pracę sama poprawiłam, oprawiłam i dopiero się spotkamy w środę na obronie...... jak ja się boję....... i strasznie denerwuję......

Gość _lenka_
mam nadzieję że rzeczywiście nie można się nie obronić, ale znowu obronić na 3 też bym nie chciała.......trochę kaszana!

o tym samaym myslalam - nie slyszalam zeby ktos sie nie obronil, ale 3 na dyplomie nie chce miec... lenka co studiujesz (jeszcze) i o czym pisalas prace??

Gość _lenka_
usługi finansowe ;) a praca z bankowości