Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie..sd

Co sądzicie o takiej narcystycznej kolezance!!!???

Polecane posty

Gość hopsaa
za to ty igusiu jestes pewnie wstretna i nikt cie nie chce tak??...pij pij...

iga, nie wierze, ze jestes brzydka!!pewnie nie dbasz o siebie..wcale faceci nie zadaja sie tylko z łądnymi..wiec mi tu nie..pierodol.czesto na kolezanki biora sobie szare myszki.idz lez kompleksy..ale masz paskudny charakter..jesli kazesz komus zdychac..brzydka to jest chyba twoja Dusza..skoro tak komus zle zyczyc..zdychac to moze pies!!

a ta iga to ma teksty jak ta moja koleznka..czasem , mam wrazenie, ze to ona sie podszywa:)tez sie Igo chwalisz, przed kolezankami jakie maz powodzenie, zeby sie pocieszyc i im dopiec?mimo,ze nie uwazasz sie za atrakcyjna?

wyobraz sobie Igo , ze nie jestem chuda, ani nawet szczupłą, lecz kobieca..ale nie gruba..cos , ala beycone..czyli kawał baby:), ale podobam sie facetom, a ta moja koleznka mi wypomina i moiw mi, \"ale masz duze posladki\", ale masz ramiona..itd.. bo ona jest szczupła, fakt..i chce mi dopiec..ale facetom, sie podobam o dziwo..

Gość iga.
Chyba sobie żartujesz. Nawet z nimi nie rozmawiam o tych idiotach. Każda ma już męża czy narzeczonego. Co mam im mówić że na takie barachło ktoś leci skoro wszyscy wiedzą jak mnie mężczyźni traktują i jak na mnie reagują. Wybacz ale aż tak się jeszcze nie pogrążyłam żeby żyć w swiecie fantazji. W jebane dziwki macie tylko taką chorą wyobraźnię.

nie jestem,,,j...dziw.. ka . mam faceta,,.od kolku lat tego samego.. słuchaj Igo masz kompleksy lecz sie na pewno jestes piekna kobieta.. kazda kobieta jets piekna.. mowi, sie i to prawda, ze nie ma brzydkich kobiet..lecz sa zaniedbane.. zadbaj o siebie, idz do kosmetyczki, do fryzjera, kup sobie jakies fane ciuchy i usmiechnij sie wieciej:), a zobaczysz,zmiane:)beda sie wtedy za toba ogladac:)

dobra, iga. ma dziś zryty łeb, bo na innych topikach też tylko wyzywa, więc ja nie będę dostarczać jej powodów do radości. pytanie..sd -> trzym się, kobietko i nie przejmuj Dobranoc :)

Gość dsadsad
Ta twoja koleznka..to mitomanka

Gość romanieksromny
.ale sie przechwala , głupia jest...jakby to nie było ważniejszych rzeczy na świecie

Gość kaskalaska
najbardziej możliwe miejsce "ataku" na kobiete to chyba...BUDOWA...budowlańcy są straszni - i wrzeszczą za KAŻDA DZIEWCZYNĄ ! (nawet moją mamą)... i uważam, że NIE MA SIE CZYM CHWALIĆ! przeież taki prostak ma taki gust, że lepiej mu sie nie podobać

Gość iga.
Jak nie wyzywać dziwek i pustych facetów? Uśmiech nic nie da obleśnemu człowiekowi. Nawet jak się uśmiecham to mnie poniżają. W jakim Ty świecie żyjesz? Tak samo jak są i brzydcy mężczyźni tak samą są i brzydkie kobiety.

Gość kaskalaska
to, ze sie za nia ogladaja niczego nie potwierdza(jej urody?), jedynie moze ich zwierzeca nature jeszcze zeby robili to dyskretnie, ale oni po prostu wlepiaja te swoje slipia w twoj tylek czy biust, fuuuj, okropienstwo!!!

Gość kaskalaska
iga.nie ma brzydkich kobiet, na pewno masz cos pieknego..oczy..usta..nogi nie wierze i na pewno masz mnsotwo zalet ktore rownowaza..nawet to, ze nie nalezysz do najpiekniejszych:)

Gość kaskalaska
Powiedz tak Twojej kolezance"Haha, jeszcze swiat nie widzial takiego cuda na ktory kazdy by zwracal uwage, bo "nie oladne co ladne tylko to co sie komu podoba" a "pieknosc" jest pojeciem wzglednym wiec nie rob z siebie afrodyty. Ludzie poddaja sie operacji zeby poprawic sobie wygladac a ty masz problemy! Rany do czego to doszlo! Nie sadze zebys byla piekna, conajmiej mozesz byc ladna, ciesz sie bo kazda dziewczya chciala by taka byc."

Gość kara.....
Czytam i nie wierzę. Iga co czyni Cię tak wulgarną i agresywną? Na pewno nie wygląd. Nie należę do ładnych, pewnie nawet do przeciętnych nie. Nikt się za mną nie ogląda, a gdy znajomi rozmawiają beze mnie od razu mam wrażenie, że o mnie, o moim wyglądzie itp. Może jestem przewrażliwiona, ale nie nazywam ładnych dziewczyn "dziwkami".

Gość iga.
Cóż, ja nazywam. Zbyt dużo przykrych doświadczeń z atrakcyjnymi kobietami i mężczyznami.

Gość ona podkreśla cały czas
ze jest ladna zgrabna bla bla bla ale po co to pisze??? tak jakby to bylo tematem rozmowy :o

Gość kara.....
I to każe Ci być wulgarną? "Ciekawe" podejście. Ale widzę, że nie tylko w tym temacie. Niewiele masz do zaprezentowania - wszystko ogranicza się do przekleństw. W ten sposób pragniesz zwrócić na siebie uwagę? To działa tylko na krótką metę i dobitnie świadczy o Tobie.

Gość ta twoja koleznka
do twojej kolezanki.."ładna,ale po co sie z tym tak obnosic,to trzeba byc naprawde pustym zeby mowic tak o sobie ,dzisiaj jestes piekna ,a jutro mozesz ulec wypadkowi i bedziesz okropna,wszystko jest kwestia gustu,wszystko jest wzgledne i nic nie jest nam dane na zawsze ,pamietaj o tym i zycze woiecej pokory"

Gość ta twoja koleznka
GDYBY BYłA łADNA W ZYCIU BY SIE TYM PRZED TOBA NIE OBNOSIłA.. POWIEDZ OBIEKTYWNIE?MOZE ONA WCALE NIE JEST TAKA PIęKNA!!??

Gość MA KOMPLEKSY DZIEWUCHA
I TYLE. jak ktos jest ladny to dobrze o tym wie i nie musi tego mówic bo kazdy widzi proste 🖐️

Gość kara.....
Tyle, że u każdego te kompleksy inaczej "wyłażą". Ja mam kompleks na kompleksie - całe stado i nie mówię, że jestem piękna, bo stałabym się po prostu śmieszna.

Gość iga.
Przekleństwa? Słowa jak każde inne. A ,że mało mam sobą do zaprezentowania to się zgadza. Widzisz, moje zycie ogranicza się tylko do pracy. Ja przez swój wygląd nie mogę się rozwijać a więc prezentuje sobą pustkę.

Gość kara.....
Słowa jak każde inne? - dobre sobie. A co do stosunku: rozwój-wygląd, to sobie po prostu wmawiasz. Usprawiedliwiasz się sama przed sobą ze swojego zgorzknienia.

Gość iga.
Zgadza się, jak każde inne. Dwa razy trzeba powtarzać żeby dotarło? A zgorzknienie to efekt czego? Zatrucia pokarmowego? Nie. Efekt drwin innych ludzi.

Gość ta twoja koleznka
jakbyscie dogadały takiej kolezance, zeby jej poszło w piety? moze.. ludzie maja inne problemy..niz Twoja uroda.. np.biedne dzieci z etiopii

Gość pytanie...sd
jak jej dogadac?zeby jej sie głupio zrobiła..ona jest taka pyszna!ma sie za 8 cud swiata

Gość pytanie...sd
helpo?

Gość pytanie...sd
jak jej dowalic!!

Gość lalauska
nic po prostu ja olej..i tyle