Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baton10

czy ktoś z was....

Polecane posty

czy ktoś z Was używał tych tabletek opalajacych Betabronz Activ, i moze opisać jak one działają, i czy rzeczywiście działają, czy warto to kupić.

Gość Sylwiaaaa
Moim zdaniem to te tabletki duzo nie daja. Czlowiek niszczy sobie tylko watrobe. Ludzie pomyslcie o swoim organizmie! On tez cierpi przez wasze wynalazki! Ja polecam zwykle opalanie na plazy z filtrem minimum 20. Nie meczcie tez skory za bardzo słońcem. Pozdrawiam!

O to właśnie chodzi, że nie lubię i nie mogę się opalać...mam bardzo jasną karnację, no a niedługo ślub chciałam się dowiedzieć czy to działa, na solarium nigdy w życiu się nie zgodzę....

Ale one nie opalaja:/ tylko utrzymuja Twoja opalenizne wiec najpierw na solarium albo slonce i wtedy;)

od tabletek z berakarotenem można się zrobić bardziej pomarańczonym a witamina w nich zawarta chroni skórę i podtrzymuje efekt opalenizny i trochę zwiększa szybkośc tworzenia barwnika w skórze, czyli zwiększa szybkość opalania - same tabletki raczej Cię nie opalą ale możesz spróbować tak: tabletki i codzienne bardzo krótkie 10 min opalanie z filtrem min. 20 po tygodzniu powinnaś nabrać delikatnego odcienia a tak małe dawki słońca na pewno Ci nie zaszkodzą

Gość aribet_ka
odświeżam