Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebe_30

Przyrost wagi w ciazy

Polecane posty

Gość Sierpniowa Mamuska
Mysle, że nie ma sie czym martwic, ja jestem na forum lipcówek i sierpniowe, rodze koniec sierpnia i przytyłam 1,5kg, ale śledzę tez forum wrześniowek i tak bardzo duzo dziewczyn traci kilogramy zamiast chudnąć jak na razie. Poza tym czytałam, że szczupłe dziewczyny przybieraja szybciej , a te z waga w sam raz lub troche za dużo powinny teoretycznie przybierac wolniej.

Gość Mężatka 29
Ja jestem w 30 tygodniu i mam 10 kg na plusie. Jem jak przed ciążą tyle ze troche wiecej słodkiego mi sie chce.

mam podobnie jak poprzedniczka... 31 tydzień i 15 kg na plusie i wcale się nie objadam, po prostu widocznie tak musi być, zresztą teraz i tak nic z wagą nie zrobię, będę się martwić jak mi coś zostanie po porodzie... pocieszam się że mojego kolegi żona przytyła w ciąży 30 kg i teraz jej spodnie spadają z tyłka (jest miesiąc po porodzie) :)

Gość hela z wesela
Sierpniowa Mamuśka - pocieszyłaś mnie, a w którym tygodniu zaczęłaś tyć?

Gość Sierpniowa Mamuśka
Tak własciwie to do 13 tyg, pól kilo, a teraz zaczęlam 18 ty i od ostatniego razu ok kilogram, to zalezy od dnia. Jem tyle samo co przed ciążą, nigdy tez nie wymiotowałam. Polecam Ci dołaczenie do forum dla rodzących we wrzesniu, jest ich calkiem sporo i będziesz kogła porownac sie z dziewczynami rodzącymi w tym samym czasie, ale pamiętaj też, że to bardzo indywidualne, bo niektóre dziewczyny w np.20 tyg, nie maja jeszcze brzuszka, a inne calkiem spory, więc nie zawsze warto porownywac, zwlaszcza jesli lekarz mówi, że wszystko w porządku, pozdrawiam

Gość Miki82
Ja jesem w 12 tyg i już przytyłam 1,5kg. Początkowe tygodnie trochę wymiotowałam (czasem ze 2-3 dni pod rząd, czasem kilka dni przerwy), dlatego jak mnie ważyli to byłam zdziwiona, że przytyłam. Bo chyba w sumie tego nie widać. Liczę na to, że bardzo mi w górę nie poleci, ale niestety ja często mam pod górkę i jak czegoś nie chcę to mam ;). Też mnie ciekawi jak Wam brzuszek rósł :). Ja przed ciążą miałam kilka "fałdek" nad spodniami. Lekko widocznych. Ale teraz to mi się to podniosło i "usztywniło" a brzuszek na dole sobie powoli rośnie ;). Zastanawiam się czy to jest ok, jak myślicie?

Gość 8507
Jestem w 27 tc i 7,4 kg na plusie.

a ja jutro zaczynam 20tc i mam ponad 2 kg na minusie,z reszta w stopce widac

Gość olaica
Ja jestem w 8 tc i przytyłam 2 kg! Przed ciążą waga 53, brzuszek był zawsze, ale teraz to już przegięcie