Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shopgirl

dziewczyny ja umieram!!!

Polecane posty

Gość shopgirl

Niestety doszlo do stosunku przerywanego.Ponioslo nas.Teraz boje sie ze moge byc w ciązy.Wiem jestem lekkomyslna i mam za swoje.Czy ktos moze mnie troche pocieszyc?

Gość jasne głupie pytanie
maleńkie bobaski są takie słodkie :classic_cool:

Gość nie umierasz...

Gość wspolczuje

Gość lornetka
pocieszam- dostaniesz becikowe

Gość ........................... .
Proponuje isć na spacer i się dotlenić. Jak będziesz siedziała na tym durnym forum to każde beknięcie będzie objawem ciązy. Nie wkrecaj się bo będzie tylko gorzej. Jak sobie odpuścisz to się uspokoisz i okres się z nerw nie przesunie.

Gość shopgirl
Dzięki,sle okres powinnam dopiero dostac 27 czerwca.wiec sobie jeszcze poczekam...

Gość shopgirl
Trzeba zrobic bunt dlaczego tylko kobiety w takim stopniu sie przejmują?kurcze to nie tylko nasza odpowiedzialność,ale tez ich!Wkurza mnie to czemu oni moga sobie spokojnie spac.Ja na to nie pozwole.

Gość shopgirl
Wkurza mnie to ,ze my siedzimy na tym forum i przejmujemy sie a faceci nic nie robią.Oni spokojnie śpią,ja na to nie pozwole.Odpowiedzialnosc lezy po obydwu stronach!

Gość a ty nie
szukaj winnego, bo sama jesteś sobie winna...

Gość 543210
Od tego sie nie umiera. :D

Gość shopgirl
Nie szukam winnego.Tylko widze,ze większosc dziewczyn tu na gronie umiera ze strachu,a ja jestem przekonana ,ze ich faceci w takim stopniu sie nie przejmują jak one.Wiem,ze jestem winna tak samo jak on.

Większośc dziewczyn na tym forum bezpodstawnie wyszukuje wszelkimi sposobami - ciąży. W wielu sytuacjach, o ktrych jest \"mowa\" ja spałabym spokojnie.

Gość a ty nie/
jakie tak samo? Cała odpowiedzialność spada na kobietę. To ona potem chodzi z brzuchem, a facet zawsze może się ulotnic. A nawet jak zostanie to może potem wypomnieć, że specjalnie się nie zabezpieczyłaś i złapałaś go na dziecko.

Wypominanie nic nie da bo kazdy normalny człowiek wie, że jak się nie chce mieć dziecka to się zabezpiecza i dotyczy to OBU stron. Ja też wiele sobie mogę do Połówka gadać a niekoniecznie muszę mieć rację.Odpowiedzialnośc lezy po obu stronach ae to nie znaczy, że każda panika jest uzasadniona. Faceci mają inną psychikę, nie mozna od nich wymagać, żeby zachowywali się tak jak my. Jedna w sytuacji stresowej załamuje się i płacze a druga działa. tak samo faceci - też ludzie - jedni się zamartwiają i w imieniu dziewczyny piszą na forum - inni dają na luz.

Gość shopgirl
No wiadomo,ze kobieta chodzi z brzuchem,ale to nie kobieta sama sie zapładnia.Jezeli to jest związek partnerski to on tak samo ponosi odpowiedzialność.Jezeli jest sie ze soba dluzszy czas to wie w jaki sposob sie zabezpieczam.

Gość shopgirl
ngLka ty chyba jako jedyna podchodzisz do roznych tematow na tym forum poważnie.Naprawde zauwazylam,ze inni przychodza tu zeby sie posmiac ,albo udzielic glupich odpowiedzi.