Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebe_30

Jakie imie dla dziewczynki-Ania, Alicja czy...?

Polecane posty

Gość bebe_30

Kochane, ktore imie bardziej sie Wam podoba dla dziewczynki: Ania czy Alicja? A moze macie jakies inne ciekawe propozycje? chodzi mi o imie proste,polskie i niewymyslne.

mnie się bardzo podoba Hania - jest wiele zdrobnień i imię bardzo wdzięczne.

ania :) sama mam tak na imie i jest ono bardzo pozytywnie odbierane, nie jako pospolite i oklepane ale wlasnie takie wdzieczne, delikatne, ladne i pasujace do kobiety w kazdym wieku. podoba mi sie tez natalia, hania tez nie jest zle

Gość sahowska
jestem Ania, ale bardziej podoba mi się Hania

alicja brzmi powaznie i jest dlugie, a z kolei zdrobnienie ala, alusia mi sie nie podoba

Gość bebe_30
Dziewczyny,a Hania-to zdrobnienie od Hanny? Jesli mam byc szczera to bardziej podoba mi sie Anna niz Hanna,zreszta na Anie czesto tez wola sie Hania.

Gość marrzzzzzena887
mi tak jak przedmówczyni podoba sie imie Hania

Gość no wlasniee
Ania, Alicja i Hania to nie są polskie imiona.

Gość nastepna zebrząca od anglikow
skonczcie juz z tymi haniami za chwile bedzie ich tyle co julek julka to w tej chwili ma co drugie małe dziecko na imie

Alicja- to piękne imię, chociaż podejrzewam, że za kilka lat może być bardzo popularne. Ania- osobiście mi się nie podoba. Wciąż pamiętam czasy, kiedy co druga dziewczynka miała tak na imię (odpowiednik teraźniejszej Julki). Może Lenka, Amelka, Agata, Sandra?

Gość bebe_30
Do Katis, ja mysle tak:imie Ania bylo popularne wczesniej,rzeczywiscie w klasie krolowaly anie i kasie. teraz jest moda na inne imiona typu wiktoria, oliwia, zosia,amelia etc, wiec podejrzewam ze jesli nazwe corcie Ania, to jej rowisniczek nie bedzie wiele z tym imieniem. a zdrugiej strony zdaje sobie sparwe,ze Ania to popularne imie,moze dlatego ze wdzieczne i pasuje do kobiety w kazdym wieku?

Masz rację, to jedno z ładniejszych imion w Polsce.:D Na pewno córka po latach nie przyjdzie do Ciebie i nie powie Ci: \"mamo, jakie ty mi wstrętne imię wybrałaś\".:P Chociaż z tych dwóch wymienionych przez Ciebie wybrałabym Alicję, ale to już twój wybór. A jakie imię podoba się ojcu dziecka?

a mi imię Ania sie wogóle nie podoba ... w kazdym roczniku jest ich mnóstwo w mojej klasie było 5 u mojego brata 3 w bloku ok 4 mieszkają z tym imieniem .... i ja bym nigdy nie chciała mieć tak na imię ..... i swojemu dziecku też bym tak nie dała ... ale to tylko moje zdanie ty jak nazwiesz Ania moze akurat bedzie tylko jedna :) mi podoba się imię Aleksandra, Dominika, Amelka, Zuzanka :)

Gość strasznie fajneee
Podoba mi się imię Kasia. Myślicie, że ono nadal jest tak popularne jak 20-30 lat temu?

Gość 1111111111111
ja też uważam,że imię Anna jest bardzo popularne i pospolite znam wiele kobiet o tym imieniu począwszy od kilkuletnich skończywszy na mojej 70 letniej cioci

Gość 1111111111111
ostatnio spodobało mi sie bardzo imię Daria,Iga i Pola :)

Gość bebe_30
Katis, mojemu mezowi najbardziej podoba sie imie Ania. Mnie tez, ale poniewaz rzeczywiscie jest sporo kobiet o tym imieniu, takze w moje rodzinie:)wiec chicalam wymyslec cos innego. Ale nic nie podoba sie nam tak jak Ania. Magdaleny, Pauliny i Joanny odpadaja. Moze Emilia lub Kasia?

bebe_30--> Jeśli Ania tak bardzo Wam się podoba, to nie rezygnujcie z tego imienia tylko dlatego, że jest ono popularne. Przyznam szczerze, że najmłodsza Ania jaką znam ma 14 lat, reszta dziewczynek to Zuzki, Wiktorię, Nikolki i Oliwię oraz Julki. Kiedy Wasza córka pójdzie do szkoły na pewno nie będzie miała w klasie 5 Anek.

Gość 1111111111111
ja tez myśle,że skoro Wam sie podoba to powinniście tak nazwać córkę

Gość dziewczyno czy o wszystko
masz zamiar pytać na forum? nie masz swojego zdania? Według mnie oba imiona są do bani! :P

Gość bebe_30
dzieki Dziewczyny za pomoc. Katis, tez sobie tak mysle,ze za pare lat bedzie w klasie sporo Zuzek, Oliwek, Maji,i innych takich, wiec moze nasza coreczka bedzie wtedy jedna Ania w klasie?:)

Gość DYSZKI
ania ładnie bo nie lubie zdrobnienia Ala, żeby mówili do niej Alicja to tak!! Ale ja nie lubie (bez urazy) imion: Ola , Ala, Ela, itp.

Gość lepsze Alicja
A może Basia? ;)

Gość ryszarda_Prawdziwa
Oba są bardzo ładna, ale ja wybrałabym Alicję.

a jeszcze mi sie przypomnialo i chcialam sie was zapytac: czy imiona ania i hania kojarza wam sie z blondynkami czy ciemnowlosym? bo mi osobiscie kojarza sie z delikatna uroda i nie wyobrazam obie \"wyrazistej\" brunetki o imieniu hania i nie wiem czy to tylko takie moje odczucie ;)