Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujaca1234

maść/żel na stawy

Polecane posty

Gość poszukujaca1234

mam taka troche nietypowa prosbe. otoz moja babcia slucha radia Maryja i kiedys dzwonila do tego radia jakas kobieta ktorej na stawy pomogl jakis zel, ktory sprowadzila z gdanska. niestety babcia nie zapamietala nazwy. moze ktos z was wie o jaki zel moze chodzic? moja babcia ma straszne problemy ze stawami nic juz jej prawie nie pomaga z ogolnie dostepnych srodkow ani zinaxin ani artresan i tp

Gość załamanaa
Na Słowacji wiem że mozna kupic tak zwana końska maść.Ale prosze sie nie sugerowac tym stwierdzeniem .Jest w formie włąsnie żelu .Dziła chłodzaco i przeciwbólowo :) Mozna ja kupic w duzych sklepach , marketach. Osobiscie nie stosowałam jeszcze ale ktos z mojej rodziny ma ja juz po raz kolejny i bardzo sobie chwali .A ponadto jest niedroga . Polecam :)

Gość poszukujaca1234
no własnie nie wiem czy to o ta masc chodzilo ale kiedys w tv mowili ze ta masc ma jakis skladnik ktory zwierzetom nie szkodzi a u ludzi moze wywolac raka :-( oczywiscie nie od razu tylko po jakims czasie

Gość NataliaMagda

Mojej mamie pomaga maść z konopi, szeroką ofertę takowych znajdziesz np tutaj: https://www.konopnymarket.pl/masc-konopna.html . Mają również moim zdaniem najlepsze ceny.