Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamadorka

planowanie płci!!!!

Polecane posty

Gość mamadorka

Witam, mam 31 lat i jestem mamą dwóch fantastycznych facetów w wieku 6 i 4 lata. Zawsze chciałam też mieć córkę i teraz nie ukrywam coraz bardziej chodzi mi to głowie. W rodzinie męża sami faceci, już Antek czyli nasz drugi syn "robiony" był w okresie największego prawdopodobieństwa na dziewczynkę.... Cóż śliczny, mądry i drobniutki jest jak dziewczyna, ale.....ma siusiaka:)))) Chcę być dobrze zrozumiana kocham ich nad życie i nie zamieniłam bym niczego niemniej jednak decydując się na trzecie i ostatnie dziecko, miałam 2 cesarki więc chyba wiele już mieć nie mogę, chciałabym zrobić co w mojej i lekarskiej mocy by spróbować i powalczyć o Zośkę. Chłopczyk będzie miał na imię Leon-wybór męża.... Jak widzicie wszystko już zaplanowane, ale ja tak mam w życiu: planować planować a potem realizować..... Jeśli ktokolwiek wie coś o metodach wpływania na płeć czy też o klinikach planowania płci(np. metoda odwirowywania plemników i zapłodnienie tylko x....brzmi nieźle) pozdrawiam i czekam na ewentualne wiadomości. Dora:)

Sprobuj zajrzeć tutaj http://starania.webd.pl/ W \"staraniach niekonwencjonalnych\" jest wybór \"planujemy plec\". Nie zaglądalam tam, więc nie ręcze za pwodzenie :D Ja staram się o pierwsze dziecko i chciałabym tylko, żeby się udalo. Płeć nie ma znaczenia. Pozdrawiam