Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość argonaut1

BASEN PŁYWACKI KURSY NURKOWANIA NAUKA PŁYWANIA AQUA AEROBIC

Polecane posty

Gość argonaut1

KURSY NURKOWANIA AQUA AEROBIC NAUKA PŁYWANIA AQUA FITNESS BASEN PŁYWACKI CENTRUM NURKOWE PADI-ARGONAUT WWW.ARGONAUT.GDA.PL Zapraszamy na zajęcia pływackie dla początkującyhc i zaawansowanych oraz wszystkich ,którzy chcą popływać na pływalni krytej.Prowadzimy naukę pływania dla dzieci od 2 roku życia, młodzieży i dorosłych. AQUA AEROBIC - AQUA FITNESS dla Pań. KURSY NURKOWANIA.KURSY PIERWSZEJ POMOCY PRZEDMEDYCZNEJ EFR i DAN WWW.ARGONAUT.GDA.PL Oferujemy: -zajęcia indywidualne i grupowe dla dzieci, młodzieży i dorosłych w zakresie nauki pływania od podstaw oraz doskonalenia umiejetności pływackich na każdym poziomie, Zajęcia Aqua Fitness przy użyciu profesjonalnego sprzętu oraz zajęcia aquaaerobic. Nauka pływania dla dzieci, młodzieży i dorosłych,doskonalenie pływania. WWW.ARGONAUT.GDA.PL Jeśli jesteś początkującym lub doświadczonym nurkiem, zgłoś się do naszej firmy. W naszej ofercie znajdziesz propozycje kursów praktycznie dla każdego, bez względu na stopień zaawansowania. WWW.ARGONAUT.GDA.PL Na tych, którzy jeszcze nie nurkowali czeka specjalna oferta kursów, na których nauczymy podstawowych zasad bezpiecznego nurkowania ze sprzętem. W ramach kursu oferujemy pierwsze zajęcia gratis. Pomożemy w dobraniu optymalnego zestawu sprzętu i damy rabat na jego zakup w naszym sklepie. WWW.ARGONAUT.GDA.PL Dzięki nam otrzymasz certyfikat upoważniający do nurkowania w każdym miejscu na świecie. WWW.ARGONAUT.GDA.PL Prowadzimy także sklep sprzedaży wysyłkowej sprzętu nurkowego i pływackiego. Świadczymy usługi związane z przeglądem i naprawą sprzętu oraz w zakresie prac podwodnych. WWW.ARGONAUT.GDA.PL Oferujemy naukę pływania oraz zajęcia na basenie dla początkujących i zawansowanych. WWW.ARGONAUT.GDA.PL Zapraszamy także do wyjazdów razem z nami na wyprawy do najciekawszych miejsc nurkowych w kraju jak i za granicę. WWW.ARGONAUT.GDA.PL Nasi instruktorzy posiadają wieloletnie doświdczenie w nurkowaniu i szkoleniu płetownurków i zawsze służą fachową pomocą Zapraszamy na naszą stronę : WWW.ARGONAUT.GDA.PL Zapisy i informacje: tel. kom. 0601-62-78-13 tel. kom. 0607-70-19-19 tel. kom. 0-510-17-88-19 tel. kom. 0-698-58-38-58 e-mail: argonaut1@o2.pl WWW.ARGONAUT.GDA.PL

Gość gość
Kurs nurkowania przeszedłem u nich www.nurkowy.com.pl W jednym miejscu można też kupić niezbędny asortyment. Ceny są różnorodne, zarówno dla amatorów, jak też profesjonalistów. Można jednak, dzieki nim zacząć nurkowanie od stosunkowo niskich kwot i to mi się bardzo podoba.

Gość gość
Kurs robiłem w Blue Planet składa się on zarówno z ćwiczeń na basenie ale również na akwenie otwartym.

Gość madzia02132d

Ja na razie decydują się tylko i wyłącznie na zwykły kurs pływania, bo to według mnie na ten moment podstawa. Zaopatrzę się też chyba od razu w kosmetyki po basenie od SBR Sports, które zmyją ze mnie sam chlor i jego zapach, bo obawiam się, jak moja skóra może na niego zareagować, bo na basenie nie byłam już chyba z 5 lat.