Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość /DDA/

DDA

Polecane posty

🖐️ dzis tylko sie przywitam, ale na pewno do Was dołaczę, jak tylko znajdę więcej czasu...:)

Gość nie tak latwo pogodzic sie z
mysla ze twoj ojciec jest alkoholikiem. Najgorsze jest to poczucie winy. Bo jak mozna nie niszczyc wszystkiego dookola jezeli nie wie sie jak to jest jak jest dobrze? Bo w domu ciagle zle jest, jak zaczyna byc dobrze to pojawia sie strzach, ze zaraz wszystko sie skonczy wiec lepiej od razu temu zapobiec niszczac to.

nie tak latwo pogodzic sie z ostatnio to tu jest caly czas zle:( jeszcze doszedl stres przed weselem:( sama juz nie wiem jak to bedzie:( no cóż... ja nie uciekam w malzenstwo!!! ja wrecz boje sie wyprowadzic:( mam sie przeniesc o 400 km:( boje sie, ze sobie nie poradza:( a co do Twojej kolezanki to tacy juz sa DDA, ja tez jestem wyksztalcona, skonczylam juz dwa kierunki na studiach, to jest chyba taka nasza ucieczka, jezeli cos sobie postanowimi, to musimy to zrobic!!! Tylko teraz to juz sie chyba pogubilam:(

Gość lulu---
Jaki jest Tewój przyszły mąż, czy on rozumie Twój problem, czy mu o tym mówisz, czy też dławiszwszystko w sobie. Jeśli jest on w stanie zaakceptować Twoje lęki, wesprzeć Cię psychicznie, zwyczajnie przytulić i pocieszyć, to jest szansa, ze związek będzie udany. Mozesz odłozyć tę ceremonię, mozecie zamieszkać razem tymczasem bez papierka. Zobaczysz jak się to ułoży i będziesz mogła zdecydować. Jesteś wartościową, mądrą dziewczyną i to, ze masz słabości, popełniasz błędy, jest czyms naturalnym. nie obwiniaj się za to, kazdy błądzi, więc i Ty zaakceptuj swoje małe zwichrowania. MASZ SIEBIE POKOCHAĆ-bo jestes jedyna i niepowtarzalna. Postaraj się też wybaczyć ojcu, co nie znaczy go popierać. To tylko biedny, słaby człowiek, który już nie panuje nad swoim życiem.

moj Kochany jest chyba jedyna osoba, ktora wie co czuje, ale chyba ciezko mu jest to zrozumiec. On ma normalny dom. Ale czasami to ja sama siebie nie rozumiem:(

Gość uuuuuuuuuuu
:(

Gość uuuuuuuuuu
:(

Gość dobrze
ze ja nie mam takiego problemu:( zycze Wam powodzenia dziewczyny!!!!!