Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olla123

kremy do depilacji

Polecane posty

Gość olla123

cześć, wpisujcie proszę na forum które z dostepnych kremów do depilacji spełniają wasze oczekiwania i są warte zakupu, jak długo utrzymuje się efekt depilacji? dotąd używałam maszynki i żelów Gilette, niestety muszę ich używać codziennie by efekt był zadowalający, a dodam że lubię mieć gładkie ciało... próbowałam depilatora, ale po dłuższym czasie używania musiałam zaprzestać...pojawił się problem z wrastającymi włoskami i podrażnieniami :( depilator zamiast wyrywac zaczął urywac włoski!!!! no to teraz próba z kremami...choć raczej sceptycznie do tego podchodzę...ale kto wie :) próba z reklamowanym Veetem...katastrofa!!!! efekt paskudny...usuwa tylko część włosków i efekt pozostaje taki jak po niedokładnym ogoleniu się maszynką!!!! :( dziś kupilam cukrowy krem do depilacji Bielendy...zachęcona kilkoma pozytywanymi opiniami...ciekawe czy podziała. dlatego dziewczyny liczę na Wasze opinie i doświadczenia!!!! :)

Olu,niestety kremy do depilacji daja tez krotkotrwaly efekt,tzn ze jesli musialas golic nogi codziennie zeby byly gladkie to tak samo codziennie bedziesz musiala uzywac kremu,ja tez tak mam,polecam krem Veet ten co dziala w 3 minuty,niestety innych nie moge polecic bi mieszkam w Niemczech i nie wiem co teraz jest dostepnego na polskim rynku,pozdrawiam

ja właśnie próbowałam tego Veeta i nie działał na mnie dobrze :( wiem, że kremy też nie dają zbyt długotrwałego efektu..ale ponoć odrastające po nich włoski są mniej kłujące niz po normalnym goleniu...

Gość pianka do depilacji z rossmana
jest ok. Możesz wypróbowac, za taką cenę...

wypróbowałam wczoraj krem cukrowy Bielendy i powiem Wam, ze warto go kupić! jest o niebo lepszy od veeta a o wiele tanszy! zapach bardzo przyjemny i usuwa większość włosków. Byłam mile zaskoczona i pewnie pokuszę się na jego zakup raz jeszcze. aczkolwiek zgadzam sie z poprzedniczką, ze kremy do depilacji nie dają aż takiej gładkości jak maszynka...i mimo ze stosowanie maszynki wymaga systematyczności to jednak gładkość jest nieporównywalna. a stosujecie jakies balsamy spowalniające odrost wlosków???? który wg Was jest najbardziej skuteczny?

hallo, jest tu jeszcze ktoś?.... kupiłam krem do nóg Tanity i póki co stosuję 2 razy dziennie...

tak jest napisane na opakowaniu, stosowac rano i wieczorem oraz po kazdej kąpieli czy depilacji...:) czesc NatiK :)

Gość kremy do depilacji to badziew

ja uzywalam kilka razy tego veeta co dziala w 3 minuty o nogi byly super gladkie,jak po goleniu,niestety jak odrastaly to tak samo kluly,jak kaktus no i efekt byl tylko na jeden dzien,te wszystkie kremy co niby spowalniaja odrost wlosa tak naprawde tylko te wlosy zmiekczaja i przez to nie sa tak klujace i wydaje sie ze odrastaja wolniej

ten moj veet byl niemiecki,moze dlatego byl skuteczniejszy?czasem te kosmetyki ktore mi w polsce nie odpowiadaly w niemczech sie do nich przekonalam,jakies lepsze sa

NatiK coś w tym jest :) ale dobre i to, bo to kłucie na drugi dzień doprowadza mnie do szału!!!! dark water, ja ostatnio kupiłam w promocji za 5.99, a normalnie chyba 7.99 kosztuje, wiec koszt niewielki i uwazam ze za to cenę warto spróbować. Na mnie podziałal najlepiej, sposród róznych juz testowanych...a często dużo drozszych.

ja chyba wole jednak wosk albo depilator,przynajmniej jak wloski odrastaja to sa na tyle mieciutkie ze ich prawie nie czuc,teraz kupilam sobie wosk na cieplo veeta ale narazie musze wloski zapuscic,fajne opakowanie,250 ml tego wosku i takie paski do odrywania,czytalam opinie w damskiej torebce i na wizazu i dziewczyny sobie go bardzo chwala.to taki sam jak czesto kosmetyczki maja

to mam nadzieję ze napiszesz o wrażeniach i efektach! ja jeszcze wosku nie próbowałam...ale kto wie moze tez sie skusze...

pewnie za napisze,ale tak za ok 10 dni,bo chce zeby mi naprawde dlugie urosly to je wtedy wosk wszystkie ladnie chwyci,przynajmniej powinien,pozdrawiam

podziwiam Twoją wytrwałość w zapuszczaniu :) ja bym chyba tyle nie wytrzymała! ale kto wiem, moze warto się poświęcić, skoro efekty mogą być dobre i na dlużej :) tez pozdrawiam :)

dla mnie tez jest to ciezkie,ale jak sie raz przemecze to pozniej bede miala spokoj na dluzszy czas,bo codzienne golenie mnie juz troche denerwuje,jakos musze przezyc to zapuszczanie,chociaz przyznac szczerze ze z wlosami na nogach czuje sie jakbym brudna byly

hahaha...ja mam dokładnie takie same odczucia! dlatego korci mnie zeby codziennie je ogolic...najlepiej maszynką! bo efekt wtedy najlepszy...ale na krótko:( dzis sie jednak powstrzymałam..użyłam tylko tego balsamu...:)

Gość te kosmetyki
jak z wszystkimi kosmetykami, tak i z kremami do depilacji-na każdego działa cos innego. Mi na przykład ze wszystkich najbardziej odpowiadał ten veet w 3 minuty, choć bez rewelacji, ale coś tam usuwał w przeciwieństwie do iinych kremów.ni i tak krytykowana przez wszystkich tanita-sprawdziła się na cienkim pasku włosków pod pępkiem-zero podrażnień. Ale pozostaje wierna maszynce gillette venus-moim zdanim nie ma niestety nic lepszego!

muszę przyznac Ci racje, gillette jest najlepszy..czy to żel czy maszynka...

mam jeszcze jedno pytanie do was...gdzie można kupić maszynkę do golenia Gillette...taką zieloną...wczesniej widywałam je często w sklepach a teraz jak się zdecydowałam kupić to ich nigdzie nie ma...wszędzie są tylko Venus...a nie wiem czy one są dobre...no i cena wymiennych ostrzy to prawie 40 zł :(...a do tej zielonej...19!...

polecam krem do depilacji Bielendy cukrowy, tańszy niż Veet, a w niczym mu nie ustępuje.

justa, tez miałam krem bielendy o którym piszesz i tez uważam ze w niczym nie ustępuje Veetowi :) ba, nawet dla mnie lepiej podziałał niz Veet :) a propo maszynki, to nie znalazłam nigdzie tej zielonej :( no i zainwestowałam wczoraj w błękitną Venus Gilette :)

Gość gość
a czemu mnie tak strasznie kłuje po tym jak użyłam krremu do depilacji? po goleniu maszynka mnie tak nie kłuje a teraz dosłownie wyszłam z wanny i auu