Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plumisia

Malediwy-był ktoś?

Polecane posty

Gość plumisia

Jak w temacie. Intersuje mnie przede wszystkim jak w praktyce wygląda pora deszczowa, bo wybieram się w sierpniu i akurat się na nią załapię. Będę wdzięczna za informacje. Coś nie ufam Pani w biurze podróży. Pozdrawiam.

ja nie byłam, ale niewykluczone,że do stycznia/lutego sobie uciułam ;-):D

Gość No tak nastepna naiwna
jak wiadomo do Indii trzeba sie wybierac od pazdziernika do marca. pozniej jest katorga. Wyobraz sobie ze bedzie potwornie goraco i do tego bedzie ciagle lalo albo zbieralo sie na deszcz czyli parno, parno i jeszcze raz parno

ceny tez sa przecudne... :O ;) ps. mloda , atrakcyjna pozna milionera ze sklonnoscia do zawalu ;) :classic_cool: :P

o tak to moje marzenie, gdyby nie inne plany to bym juz tam byla :P

Gość ja nie bylam
ale moj maz byl. Najlepiej ybrac sie na wycieczke objazdowa tzn troche na jednej wyspie potem na drugiej bo na jednej mozna zanudzic sie na smierc pomoc. Cala wyspe obejdziesz dookola w 5 minut :)

:D ;) ja tam moge byc na jednej wyspie i z miesiac ... podobno inteligetni ludzie sie nie nudza...a poza tym polecialabym zeby odpoczac od ciaglego przemieszczania sie ;)

Gość jak jedziesz wypocząć
.odetchnąć od zgiełku, smrodu spalin, rozdartego szefa i irytujacych kolegów/koleżanek z pracy, to na Malediwach się nie zanudzisz. ;-) Słodkie lenistwo, nieróbstwo i wygrzewanie sie na słoneczku z zimnym, pysznym napojem lub drineczkiem w ręku po prostu mi sie marzy. Błekit nieba, szum oceanu, bielusieńki piasek, głęboka zieleń roślin dookoła.... ale się rozmarzyłam:D

Gość malediwska dzołcha
linki które wkleiła esente są rozbrajające. Obejrzałam wszystkie atole i zwariowałam na punkcie tych wysepek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja chce na malediwy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość No to musicie sie pospiesyzc
najwyzszy punkt na malediwach ma 2 m.n.p.m i za kilka lat moze ich juz nie byc z uwagi na topniejace lodowce.

no trudno... ;) jesli milionera nie spotkam, to z pensji jeszcze dlugo bede odkladac :O

Gość malediwska dzołcha
bardzo bym chciała tam byc, ale z drugiej strony nie przespałabym spokojnie nocy w obawie np. przed tsunami :-O Bożesz ty mój, przecież,jak by przyszły takie fale, jak np. w Tajlandii to z wesepek nie byłoby co zbierac :-O:-O:-O ale...czy nie lepiej umrzec w raju niż utopić się w jakimś zasyfionym jeziorku.:P

Gość byłemwidziałem
Malediwy to najpiękniejsze miejsce jakie w życiu widziałem a nurkowanie na rafach to doświadczenie , które będę do końca życia pamiętał .Tubylcy bardzo mili i uśmiechnięci jedynym problemem jest to , że ceny są cholernie wysokie na wysepkach (z reguły na 1 wysepce 1 hotel) kilkakrotnie wyższe niż w male. Zresztą w Male są super produkty bez podatku jak np elektronika ja sobie kupiłem oryginalny zegarek citizena 2 razy taniej niz w PL. C

Gość no faktycznie pieknie
aż żal że nie stac mnie na wyjazd

Angel, jak robisz minkę, gifka z łzami???

dzieki. 😭 ps-wielbiciel, dobiłes mnie tymi zdjęciami. Panie Boże spraw,żebym mogła tam kiedyś polecieć. :)

hehe, ja sobie je skopiowałam do specjalnego folderu \"Malediwy\". ;-) Będę codziennie do niego zaglądać i poprawiać sobie nastrój przepięknymi widokami. (że nie wspomnę o motywacji do efektywniejszej pracy i zbierania na wyjazd;-) )

no faktycznie pieknie ---> bardzo mi przykro ;) ale możesz wziąć przykład z Esente i zabrać się do pracy, a na pewno kiedyś pojedziesz :D

buuuu ,a ja zainwestowalam w mieszkanie i przez najblizsze jeszcze 15 lat musze placic haracz bankowi .... :/ lypa .... :O