Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dakoootaaaaaa

jutro mam egzamin na technika farmaceutycznego - kto jeszcze???

Polecane posty

Gość dakoootaaaaaa

jak w temacie bardzo sie boje, chyba malo umiem;(((((( nawet nie wiem czego mozna sie spodziewac ;(((((((((((( moze ktos cos wie???

Gość Szaroczarna
ja tez :) w jakiej szkole sie uczyłas?? w Tychach?? :D

Gość Szaroczarna
to znaczy cos tam umiem ale z farmakologii leze..tego badziewia nie da sie nauczyc...:O zobaczymy co bedzie...

Gość jjjjjjja tez
ucze sie w Tychach i jak tam dziewczyny po egzaminie??? :p

Gość diablicaaa
czy mogliscie miec dzis kalkulastory na egz? bo my nie! Wroxcław

Gość Szaroczarna
jjjja tez :) jestes z grupy dziennej?? :) hehe

Gość gryzmoł świecowy
Mam pytanie: a gdzie we Wroclawiu jest taka szkola?

Gość technik farm na stażu
zarabia więcej niż lekarz robiący specjalizację

Gość Szaroczarna
na stazu zarabia sie niecałe 500zł :O:O a staż trwa 2 lata :O niby mają skrócic staż do roku... wyobrazacie sobie zarabiac 500zł ??

Gość asdfasdfasdf
a ile trwają twoje "studia" poza tym nie ponosisz odpowiedzialności tylko magister ponosi

Gość Szaroczarna
ja skończyłam studium farmaceutyczne,dzis miałam egzamin technik na stazu zarabia niecałe 500zł!

Gość Szaroczarna
po stazu to moze i zarabia 1200... ale na stazu charujesz jak inni w aptece a dostajesz psie pieniadze...:O

Gość Szaroczarna
słuchaj pomarańczko,wiem ile bo w końcu w tym siedze...;) no chyba ze ma sie fajnego kierownika który da Ci jakąs premie...:)

Gość Szaroczarna
ja się ciesze ze juz skończylam to studium,co prawda wcale ciezko nie było...:) teraz i tak za granice do roboty wyjezdzam ;)

Gość Szaroczarna
z prawa były nienajgorsze... a z farmacji,tak pół na pół...ale tez jakoś dałam rade ;) mimo ze praktycznie sie nie uczyłam. nie ma żle :)

tez uważam, że prawo było w miare łatwe, niewiedząc czego się spodziewać... z zawodu z dietetyki to było raczej proste ale wiele podchwytliwych pytań:O aaa...w czwartek praktyczny:O oj, to będzie rzeźnia

Gość Szaroczarna
manganian :D heheh no moze nie od razu,pierwszy miesiąc 1 roku to była sucha teoria,potem weszlismy na laboratorium i zaczeliśmy takie najbanalniejsze rzeczy zeby sie oswoic z tym całym sprzętem...pózniej juz owszem,maści,kremy,czopki,krople itp. itd. na drugim roku mieliśmy praktyki w aptece,od pazdziernika do kwietnia raz w tygodniu bo oprócz tego 3 dni w szkole nauki,(na 1 roku były 4 dni nauki),a potem cały maj codziennie w aptece :) nauka nie jest najgorsza,chociaz przedmiot farmakologia :O masakra....jeszcze jak sie ma takiego doktorka od farmy jak my to dziekuje :P ale juz skończyłam,ciesze sie niezmiernie,jutro jeszcze praktyczny,mam nadzieje ze bedzie przyjemna recepta do opisania :) jeśli ktos nie wie co dalej ze sobą robic to smiało moge polecic taki kierunek gdyz z praca ciezko nie ma zeby znależć,w kazdej gazecie ogłoszenia ze szukają techników czy magistrów...

Gość do Szaroczarna
tak ,jestem z grupy dziennej ,czy to Ty Agatko?:p gospodarka spoko ,ale ten egzamin z farmacji wcale nie był taki łatwy znowu :/

Gość Szaroczarna
hehe nie to nie Agata :P a Ty??kim jestes?? nie sadziłam ze ktos z grupy siedzi tez na kafe :P

Gość Szaroczarna
są juz odpowiedzi na cke ale w formie 1-D itp a ja nie pamietam jakie numery miały poszczególne pytania...