Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiiiiinnnka

co teraz?

Polecane posty

Gość fiiiiinnnka

bylam dzisiaj u ginekologa i jako antykoncepcje po przepisal mi escapelle. Wzielam ja po 32godzinach po stosunku. Szperajac po roznych stronach w necie, przeczytalam, ze po zazyciu tej tabletki moze po jakis 4 dniach dojsc do krwawienia. Tylko ze mi tak wlasnie po 4 dniach powinien pojawic sie okres. Skad mam wiedziec czy bedzie to pierwszy dzien okresy( co jest mi potrzebne do rozpoczecia brania pigulek anty), czy tez krwawienie po zazyciu escapelle???Blagam piszcie

Gość skoro byłaś u lekarza
to trzeba było go o to zapytac.A swoja drogą od razu chcesz zrec tabletki anty po tym całym escapelle?

Gość fiiiiinnnka
no skoro chce czuc sie bezpiecznie kochajac sie nastepnym razem to czemu nie?? Wkoncu m.in po to poszlam do lekarza

Gość fiiiiiinnnka
czy naprawde zadna z was nie miala takiego przypadku? Blagam piszcie

Na Twoim miejscu żeby być spokojnym wsztrzymalabym się miesiąc z przyjmowaniem tabletek. Przecież jest tyle inych metod antykoncepcyjnych więc zabezpieczenie na ten jeden miesiąc nie powinno byc problemem. A po co sobie az tak komplikowac zycie i nerwy szarpać.

Gość fiiiiiinnnka
wlasnie chyba bede musiala tak zrobic. A szkoda bo kurcze w lipcu jade ze swoim facetem na wakacje i stosowanie innych metod jest w tym wypadku niewygodne.

Gość fiiiiiinnnka
ej dziewczyny moze jest jeszcze ktoras , ktora miala taki problem jak ja?

Lepiej poczekaj miesiąc z braniem tabletek anty, az miesiaczka sie ureguluje. Bo inaczej mozesz narobic sobie wiecej biedy niz pozytku.